Valborg

Hej!
Valborg idag då och hur ser era planer ut? Jag ska i allafall möta några kompisar på stan för att käka och sedan så ska vi väl till någon majbrasa, lite oklart än hur kvällen blir. Men spontant är roligt! Är fortfarande hos pappa för sov hos Emelie igår i hennes nya lägenhet som var jätte fin och så var vi ute och fotade. Men har lite bråttom nu känner jag för ska cykla över till mamma, käka, duscha, plugga, fixa mig och greja lite. Så måste skynda mig nu.



Här är en bild på mig och Emelie som vi tog igår!

Nu ska jag cykla till mamma med alla väskor.
Ha fin kväll!

///Linnea


Friday

Känns som om att fredagen börjar gå mot sitt slut, haha klockan är bara lite över 22.00 och jag vill gå och sova. Men tycker faktiskt att det är helt okej då jag har haft en jobbig vecka och idag hade vi engelska nationella, sedan så unnade jag mig med att sola och träna. Och har nu tittat på det senaste avsnittet av The vampire diaries! Så känner mig nöjd och trött nu. Ska iväg och träna med Emelie imorgon på förmiddagen så lika bra att jag laddar upp med lite energi. Lika bra att lyssna på kroppen och jag är verkligen helt slut, så nu tar jag och säger godnatt!

Stockholm i mitt hjärta

Hade det så mysigt i lördags i Stockholm med Emelie och shoppade en hel del! Vi hade det verkligen roligt och som vi har längtat att åka dit och shoppa sist vi var där var i augusti, så ja det var ett tag sen. Fast man skulle egentligen behöva en helg där, man hinner nästan bara gå drottninggatan, snabbt in sergelgången och ner vid plattan, gallerian och sturegallerian skulle man behöva en dag för, så det kändes lite som att vi inte hann allt men det blir fler gånger! Här kommer i allafall lite bilder:


Min fina bästis i väntan på maten!


Och en bild på mig...


Maten, vi åt på John Chris, rikitgt bra och inte så dyrt där!
Vi båda tog en grillad panini med mozzarella. Kände mig verkligen som en liten bloggare
när jag fotade maten haha.


Innan hemresan sprang vi förbi espresso house och köpte med oss kaffe och muffins!
Haha och vi bokstavlingen sprang för fiket låg i tåg stations delen, alltså på andra sidan en bussterminalen.


Här är Emelie med sina kassar tillbaka i V-ås igen.

Och sedan samma bild på mig då!

Hade det jätte roligt och snart får vi ta och planera in en ny resa tycker jag, kanske innan jul?


/// Linnea


Trespass


Såg på denna film i fredags och den var bra faktist, bra skådespelare men den var ibland lite väl brutal och överdriven och lite konstig. Men sevärd om man tycker om en drama/thriller/action film!


///Linnea


Mot Stockholm!

God morgon på alla morgonpigga människor?!
Haha, nja tror inte att det är många som går upp klockan 7 frivilligt på en lördags morgon. Men håller på att göra mig klar för att sedan åka och hämta upp Emelie och sedan blir vi avsläppta på stationen. Vi ska åka till Stockholm som jag sa tidigare! Det ska bli så roligt och jag hoppas att jag hittar lite fina saker! Vet att inte uppdateringen har varit på topp men har haft noll inspiration och mycket att göra, men nu börjar jag komma tillbaka igen. Direkt när jag kommer tillbaka till V-ås igen ska jag iväg och vara kattvakt så kommer spendera natten där med lite kompisar så det blir en mys kväll. Får se hur pigg jag kommer vara, haha det är ju faktiskt rätt så jobbigt att gå en hel dag och shoppa men mycket roligt så det väger över.

Nej nu ska jag fortsätta här, men ha en fin lördag! 

Norge

Här kommer ett bildregn från Norge, där jag spenderade min påsk med snö och skidåkning!













Detta är bara 5 bilder av 65 som jag tog men, det var så otroligt fint och häftigt att vara där!
Naturen, höga berg, mycket snö, och havet, fjordar m.m. Nu när man har varit där tycker jag att Sverige är så platt och Sälen ja de är små kullar, haha. Nej, men det var verkligen häftigt och skidåkningen var jätte bra där, långa pister och höga toppar, så passade oss perfekt. Då det inte var någon nybörjare åkning utan de som åkte där kunde åka och de var mest närbefolkningen och andra norrmän där. Eller vi såg kanske 8 svenska bilar där totalt så det var inte alls många svenskar där. Synd att det är så himla långt till Stranda, ca 13 timmar tog det för oss. Men den långa resfärden dit var värt det!

///Linnea 


Grattis lillebrosan!

Har varit dålig på att blogga de senaste dagarna men har haft fullt upp. Idag så fick jag reda på att jag kom in på gymnasiet jag sökt, sen så har jag jobbat och så fyller min lillebror 14 år. Så vi grattade han lite här hemma med sin favorit mat kebab pizza och sedan kladdkaka, själv är jag inte så förtjust av pizza så kokade gröt istället men unnade mig med en bit kladdkaka, oh gud så gott det var!  Han fick även sin present av mig, ett presentkort och en påse med hans favorit godis, winergum. Han börjar bli stor, min lilla lillebror, han kommer alltid att vara liten för mig, ser han fortfarande som den lilla kíllen med glasögon och som alltid sovde med sin favorit nalle!


En bild på oss, syskonskaran, tripp trapp trull!

Ska snart ta och sova för ska upp och träna innan skolan imorgon, så god natt!


Fashion against Aids

Fashion against Aids
Åh, längtar verkligen tills att denna kollektion kommer ut. Brukar inte tycka om H&Ms samarbeten men denna har jag stora förhoppningar och pengarna går till ett bra syfte.

Huvudstaden om 2 veckor

(Tidsinställt inlägg)
Det jag och Emelie har planerat är att ta en trip till Stockholm om två veckor (tror jag om datumet går) för att shoppa! Vilket ska bli riktigt roligt då jag har sett en massa snygga kläder på topshop och zara, så synd att de inte har de butikerna här men roligt att göra en liten utflykt till huvudstaden. Så hoppas verkligen att det blir av, vi måste kolla så att det inte är en röd dag osv. Men en Stockholms resa ska det allt bli och då ska det shoppas loss! Sist vi var i Stockholm var i augusti efter att jag hade kommit hem från Turkiet och ska jag vara helt ärlig är det bara en sak jag använder som jag köpte då, som var en beige halsduk, haha. Det blir oftast så att man köper saker som man egentligen inte behöver och som sedan blir liggandes i garderoben. Ska handla lite bättre denna gång men nu har jag faktiskt en lista med saker som jag behöver ha och saker som jag vill ha. Så förhoppningsvis så kommer jag att proritera lite bättre.


///Linnea


Mitt nya (första) jobb

(Tidsinställt inlägg)
Har nog glömt att berätta att jag har fått jobb! Jag har fått jobb på friskis och svettis, jobbar ca 1 dag i veckan någon timme med att städa indoor walking maskinerna (en slags crosstrainer) med Linnéa. Det är verkligen roligt att jag kan umgås med en av mina bästa vänner medans vi jobbar och sedan kan man kombinera jobbet med träningen, sist nu i måndags så jobbade vi först och sedan gick vi in till gymmet och tränade. Så skönt och roligt och hade inte kunnat bett om något annat, har verkligen roligt på jobbet och för att vara snart 16 år och ha plugg så är det här ett perfekt första jobb! Vi har jobbat två gånger nu och tekniken börjar ta sig, det är ju en konst att hinna med att städa  ca 42 maskiner grundligt och inte allt för lång tid då de kan ha pass och så. Men med bra sällskap och samarbete så går det alldes utmärkt!



///Linnea


MOT NORGE

God morgon!
Nu när ni läser det här så befinner jag mig i bilen på väg till Norge för att åka skidor. Det ska bli väldigt roligt, då jag aldrig har varit där och sedan för att dit vi ska åka har en så otrolig häftig omgivning. Det som är mindre roligt är att det tar 12 tímmar med bil och att jag fick gå upp 5 imorse, har med mig några filmer som jag kan se på datan och sedan så får jag försöka underhålla mig på något annat sätt när batteriet dör. Jag lovar det kommer att bli den jobbigaste resan, 12 timmar i bilen och jag som blir uttråkad när vi åker till Sälen vilket är 4 timmar. Hur ska det här gå?


så här ser det ut dit vi ska, strandafjellet!





Det kommer att komma upp lite inställda inlägg och ska se om det går att blogga från mobilen!

Kram


Workout

Hej på er!
Hur mår ni? Själv är jag lite mör efter dagens träningspass, först så gymmade jag med Emelie 1 timme och sedan så gick jag på ett indoor walking pass och efter gårdagens pass så har jag nu sådan träningsvärk att jag knappt kan sätta mig ner. Riktigt skönt men får se om jag kommer upp ur sängen imorgon!
Känns jätte bra att jag har kommit igång med träningen igen, den har legat lite på latsidan de två senaste veckorna men nu är jag på igen. Här kommer lite snygga träningskläder som inte alls skulle sitta fel! 
Training

 


Påsklov

Så skönt att ha påsklov även om jag inte kommer att få så mycket sovmorgon denna vecka, åker bort på torsdag. Men, så länge man har roligt så behöver man inte vara utvilad?! Vet inte rikitgt om det är sant men ska börja denna måndag med att jobba med Linnéa efter lunch eller någon gång vid 2-3 sedan så ska vi träna efter! Sedan så ska jag hem till mamma, hon har varit i Italien sen i torsdags och nu är det mamma vecka igen så ska bli roligt att höra vad hon har att berätta om Italien. Hörde av Sanne att mamma hade köpt med sig parmensanost, gud så gott!

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra fram tills 3, får väl göra lite inlägg på bloggen eller nått!

Kram

RSS 2.0