Syster kärlek






Lite bilder på mig och min syster från de senaste året! Jag♥Sanne


Jag gråter bara i regnet

Denna låt har gått på replay de senaste dagarna, orginalet har jag lyssnat på 1 gång och jag tyckte inte alls om den. Den sätter sig på hjärnan och att han har ju utseendet också, så söt! Men lyssna på låten.


Drar till Jönköping

Nu ska vi snart åka, har slängt i lite kläder, min neccesär, en bok och pengar, det är väl allt man behöver?
Så nu blir det en ca 5 timmars lång bilresa och sedan är vi framme vi ska bo hos Ulriks moster. Kommer inte ha tillgång till internet men ska försöka hinna göra något tidsinställt inlägg.
Ni får ha det toppen bra!

Det gick inte så bra

Hur gick det med packningen Linnea? Haha, ja inte så bra, har inte börjat än..... Istället började jag kolla på en film och nu är jag rätt så trött och tänker nog gå och sova. Får gå upp lite tidigare imorgon packa i sista minuten, men det brukar inte sluta så. Man brukar glömma saker hit och dit. Men det går säkert bra, ska inte vara borta så länge. Nej nu kallar sängen!

Sov gott

Packar väskan

Hallu! Håller just nu på att packar, eller haha om jag ska vara helt ärlig så funderar jag på vad jag ska packa ned, men det är väl typ samma sak? ;) För imorgon bär det av till Jönköping och jag kommer troligtvis hem på måndag. Sedan kommer jag bara att vara hemma en dag, för på onsdag bär det av till TURKIET, åh vad jag längtar!

Haha, för att prata om något helt annat igår så hade vi en spontan grill kväll i stugan, mamma och Ulrik och Oscar sovde kvar där men ville sova i min säng. Första gången jag sov hemma själv och jag tänkte det kommer inte att bli några problem har ju bott här i ca 10 år, haha kanske inte riktigt så enkelt var det. Så jag följde med Lena in till stan igen och när jag väl var hemma och skulle sova så blev jag lite paranoid. När jag skulle gå och släcka alla lampor och se till att dörren var lås (fast den låser sig själv, så var jag ändå tvungen att kolla, bättre att vara på den säkra sidan). Men i allafall när jag skulle står precis framför dörren till mitt rum så känner jag något runt foten, vart helt förstenad och trodde att det var en anakonda orm, helt omöljigt egentligen. Kastar mig mot dörren och trycker ner dörrhandtaget och när jag kommer in i rummet tänder jag lampan och kollar vad det var. Gissa vad? Dammsugarslangen. Haha, gick skrattandes och la mig och sedan somnade jag.
Men annars gick det bra förutom att det blev lite långtråkigt att vara tyst så länge hade ingen att prata med.

Vi hörs lite senare!

3096 dagar


Häromdagen läste jag ut denna bok om Natascha som blev kidnappad när hon var 10 år.
Hon var fången i lite mer än 8 år, när hon var 18 år rymde hon och blev fri från fångenskapen, men de 8 åren från hennes fångenskap kommer alltid att vara borta. En hemsk och gripande bok om livet innan fångenskapen och om tiden fast som kidnappad. Tycker helt klart att den är läsvärd men det fanns jobbiga delar att ta sig igenom men jag beundrar verkligen hennes styrka att aldrig tappa hoppet, även om det fanns stunder då hon tvivlade så hade hon en dröm att när hon fyllt 18 så skulle hon vara fri för då var hon vuxen och ville stå på egna ben!
Nu så har jag börjat läsa Så länge vi båda andas/Breaking dawn, sista boken i Twilight serien.

 Linnea


Sol

Drar iväg med familjen för sol och bad på Ängsö. Hoppas att vädret håller sig och att det inte börjar regna. Ha en bra dag så hörs vi senare!
Kram


Hänt mycket....

Ja det har hänt rätt så mycket sen sist, har åkt helikopter, har solat, plockat blåbär, firat min moster som fyllt år, haft en tjejkväll med några av mina bästa vänner, vart i Stockholm m.m. Sedan har det hänt något väldigt tragiskt i Norge, bombningen och skjutning på Utöja. Det finns inga ord på hur tragiskt det är men jag vill helst inte  prata om det då jag tycker att katastrofer är jobbiga och just när det finns barn och ungdomar med i bilden. Men som många andra så går mina tankar till Norge och till de annhöriga,♥

Idag var jag i allafall på stan  med mamma, syster, moster och min kusin. Fick med mig en t-shirt och ett skönt/snyggt linne som jag tror kommer att användas flitligt i Turkiet. Nu ska jag titta på film så vi hörs imorgon!

Linnea


Bilder från Öland

Åh är helt slut var och tränade ikväll för första gången på 3 månader, det var så jobbigt men skönt. Tror att jag lär ha en rejäl träningvärk imorgon. Men nu tänkte jag inte prata om träning utan tänkte lägga upp bilder från Öland, så här kommer dom:

Pappa på vägen ner till Kalmar!

Lillebrosan var trött och somnade en stund

Kalmars slott

Jag och brosan!

Bild från Ölands bron

Byxelkrok, rätt så häftigt det var som en trappsteg, inte ultimata sol stället.....

Pappa ville bada ändå, trotts att det var jätte blåsigt och kväll.

Den så kallade "husbilen"

Solnedgång, tycker bilden är jätte fin, för att vara tagen med en 3 års gammal kamera!

Borgholms slott!

Så det där var några av alla bilder jag tog!


Helgen

Sorry för dålig bloggning! I lördags drog jag hem till min syster för att äta lunch och sedan åkte jag ner till centralen och mötte upp bästa Elin som har varit bortrest ett tag. Så mötte upp henne och sedan gick vi en stund på stan och sedan drog vi hem till henne. Och ja vi tittade på film, tog en cykeltur till Ica och var allmänt flummiga sedan så färgade jag håret helt spontant, typ mitt i natten. Först så slingade vi mitt under hår och det blev skit bra och sedan skulle vi ta min utväxt och ja det blev platina/gul/orange inte alls snyggt..... Men idag så blev jag upphämtad vid 11 av pappa och brosan och sedan åkte vi och titta på Harry Potter och dödsrelikerna del 2, det känns sorgligt att det är över, inga fler biopremiärer att längta efter.... Jag tycker i allafall att den var jätte bra precis som alla de andra filmerna. Efter bion åkte vi hem till farmor och hon hjälpte mig med mitt hår och vi fick bort allt de gula/platina blont i hårbottnen. Nu är det istället lite mörkare kanske en aning för mörkare än resten av håret och lite åt brons hållet  men det kommer att jämnas ut när man tvättar håret då mycket åker ut. Så tavk för hjälpen farmor, vad skulle jag göra utan dig? Min räddare i nöden! Men det blev i allafall mycket bättre än innan och sedan så kommer det även att blekas när jag åker till Turkiet om 19 dagar!
Så det var i stort sett min helg de, nu tänkte jag lägga mig i sängen och sätta på en film, är rätt så trött då jag somna sent i natt. 

God natt <3

Borta bra men hemma bäst!

Kom hem igår från vår lilla trip med den lånade husbilen till Öland. Vi sov en natt i den eller jag kunde inte sova vet inte riktigt varför, sedan sov vi hos Linda. Men nu har jag testat på lite vildmarks liv att inte ha rinnade vatten eller tillgång till toa..... Och jag kan ju säga att det var ingen hit, vi stannade och sovde efter vattnet vid Byxelkrok och det var jätte fint och mysigt. Sedan besökte vi Borgholmen. Men vädret har inte varit på topp förutom dagen då vi kom, så det har inte varit något sol och bad väder. Badade inte en enda gång under resan, tråkigt nog. Resten av dagarna spenderade vi Kalmar, vi gick på stan, tittade på deras gamla slott och så gick vi på bio! Så nu har jag gått på bio i Kalmar, en väldigt liten och mysig bio men några få och små bio salonger.
Vi såg på The bad teacher, som ja, var väldigt underhållande!

Tänkte ladda upp lite bilder från resan senare!


Denna snygga poncho köpte jag i Kalmar på gina tricot, såg nu på deras hemsida att de även hade den i vit.
Suck....Men den bruna är också fin. Sedan fick jag köpa ett par nya solglasögon i akut, för mina  gick sönder :(

Hörs senare! Linnea


Dagens tips- Lägg undan plattången

På sommaren har man chansen att spara ut sitt hår. Det växer fortare på sommaren och genom att inte använda värmetänger så blir det inte lika slitet och kan på så sett växa och bli friskare! Jag har bestämt mig för att inte platta mitt hår på resten av sommarlovet och sen om man är osäker med sitt hår sätt upp det i en slarvig bulle på håret eller mosa in lite hårmouse så får du det där ruffsiga strand håret! Sedan är det väldigt viktigt att man använder hårinpackning eller silkesdroppar mm. För att håret blir oftast torrt och flisigt på sommaren, så återfukta det och var rädd om det, när man är ute ha håret i en keps eller hatt för extra skydd!


Favortit bloggar

Här kommer mina favorit bloggar som jag läser dagligen:
http://blondinbella.se
http://kenzas.se
http://hannalicious.devote.se/
http://tyras.se/
http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/
http://shoppingandfashion.se/ 
 läser även många mer bloggar, men det var mina favoriter.

Och nu till mina kompisars och bekantas bloggar:
http://sannedinesen.blogg.se/
http://victoriaholmqvist.blogg.se/
http://hannatuva.blogg.se/ 
http://aminakindblad.blogg.se/
 Sen även min bästis Emelies blogg, men hon verkar ha tagit bort den igen.....Återkommer med hennes blogg!

The blind side

Jag har blivit film galen, kollar på en ny film varje kväll! Den senasste jag såg var, The blind side.
En riktigt bra film som handlar om Big Mike, han är hemlös och dålig i skolan men han är atletisk och detta ser en coach i en kristen skola, han gör allt för att han ska komma in, men det hänger på en tunn tråd. Sedan så får han hjälp av en mamma åt två barn på samma skola. Så han flyttar in hos dom. Nu är det en förkortning av början av filmen men den är absolut värd att se, man får sig ett gott skratt och den går även in på allvarliga saker.


Se den!


Mitt hjärta blöder av glädje, vad skulle jag göra utan er?

Min kära kompis Sara har skrivit ett jätte fint inlägg på sin blogg som jag tycker att ni borde läsa. Åh, ärligt talat Sara, vad glad och vilken tur jag har som har en vän som du! Love you girl ♥ Själv skulle jag inte alls få till ett lika bra inlägg som beskriver mina känslor för mina vänner, får försöka någon gång!  

Gå in och läs inlägget  här:
http://cindofpicturefreak.bloggplatsen.se/2011/07/04/5745875-hedersinlagg/

Jag säger bara kärlek till mina vänner och min familj! Vad skulle jag göra utan dom?!

Peace Linnea


Road trip

Imorgon bär det av till Öland, pappa har precis hämtat husbilen en merca buss från 80-talet som hans kompis inrett, det ser verkligen ut som en hippie buss! Haha, men det ska bli jätte roligt. Så ska göra lite inställda inlägg så att ni har något att läsa om. Men är hemma igen på lördag! Ska fota lite också, men min kamera är inte så bra, så ska se om jag kan få låna mammas. En lite flower power trip ner till Öland då, det kommer också att bli ett stop i Söderköping för smultronstället och sedan blir det ett besök i Kalmar men det blir nog i slutet av veckan. Sen blir det att åka runt på Öland, borgholmen, böda och lite andra stränder, har varit på Öland som liten flera gånger men kommer inte ihåg hur det såg ut och så. Men hoppas på fint väder!

Böda strand, det här ser lovande ut!


Ölands bron!


Ändrade planer

Tanken var ju att vi skulle vara i Öland just nu, men vi har inte fått lånat husbilen än, men så fort vi får den, förhoppningsvis imorgon så åker vi. Men igår så var jag först i stugan och målade om lite ute möbler och shit så varmt det var, svetten bara rann. Tillslut så satte mamma på vattenspridaren så sprang runt i den för att svalka mig, flash backs från när man var barn! Blev grillning där också, mysigt! När jag kom hem blev det ett snabbt ombyte och sedan cyklade jag ner till Power meet och mötte upp Tuva och hennes jätte söta hund Romeo och lite senare Linnéa. Hade en toppen kväll och vädret var på topp så vad mer kan man begära?
Blev rätt så sent igår och kom inte i säng förens två på natten så har sovit ut idag, det blir en skön slappdag, tänkte beställa hem lite kläder på rean, titta film och är grymt sugen på glass så det blir nog en tur med cykeln till ica.
 Hörs senare!


Snart är det dags att besöka arlanda igen!

Jag längtar så otroligt mycket till Augusti, inte till skolstarten haha. Utan tills Turkiet jag och familjen drar till Kemer för en vecka med sol, bad och shopping hoppas jag! Så den 3:e Augsti bär det av till Arlanda, andra gången jag kommer åka flygplan och första gången vi (min familj) åker utomlands alla tillsammans. Det ska i allafall bli jätte roligt och jätte skönt och jag ska pressa på stranden och bli jätte BRUN har jag bestämt. Kan se mig och Sanne gå upp med tuppen och sedan ligga där hela dagen och pressa!



På detta lägenhets/hotell ska vi bo på!

Längtar.....


Sol och bad

Jag och Oscar blir snart upphämtade av min moster och mina kusiner och mormor för sedan bär det av till stranden för sol och bad. Det ska bli jätte roligt och det känns som om att de var en evighet vi sågs sist fast vi sågs senast på midsommar. Ikväll blir det troligtvis att titta på Powermeet som är här i Västerås, men vi får se.
Ni får i allafall ha en toppen dag!
PUSS


REA, REA, REA!

Tänkte tipsa er om att Nelly.com har en stor sommar rea nu där man kan hitta massa snygga saker. Själv har jag hittat en hel del som jag vill köpa men försöker spara, haha men vi får se hur bra det går! Men gå in och fynda massa snygga saker!


Kram Linnea


Smultronstället?

Det går lite dåligt för mig på blogg fronten, har inte så mycket att säga det är sommarlov och man chillar galet. Och i helgen åker jag iväg på en roadtrip med pappa och brosan till Öland, pappa ska få låna hans kompis gamla merca buss som han gjort om till en husbil. Mysigt! Så det blir en resa till Öland och vi stannar där i en vecka eller mindre, beror nog helt på väder och så. Skönt med lite frihet, annars så brukar man hyr en stuga och då är man för det mesta bara i den staden, nu så kommer vi kunna åka runt lite hur vi vill. Vi har inte bestämt vart vi ska och så i Öland men det tar vi på plats, lite spotant så där. Men vi har bestämt eller jag har bestämt att på vägen ner så ska vi stanna och äta glass på Smultronstället i Söderköping. Har hört att det är som en restaurang fast med olika glass menyer och att glassarna är gigantiska och jätte goda. Så det ser jag i fram emot!

Det ser ju i allafall lovande ut, här är två glassar från deras meny!

Haha, nu blev det nästan ett helt inlägg om glass. Fast glassen är en självklarhet när det är sommar!

Love Linnea♥


Waiting for forever

Ett filmtips i detta dåliga väder, såg filmen igår och den var riktigt bra! Så fin, sorglig enligt mig, men jag gråter till nästan alla filmer. Det är en kärleksfilm eller mer vänskap eller nej både och. Äsch, se bara filmen!



Kram


Festival helg

Från tors-lördag har det varit cityfestivalen här i Västerås! Har vart nere varje kväll och det märks, är rätt så sliten men det har det varit värt. För jag har haft det jätte roligt, stod framför scenen och sjungde med låtar med bla. Daniel Adams Ray, The ark, September och Petter. Själv tyckte jag att The ark och Petter hade bäst framträdande. Man drogs verkligen med och när Petter körde, shit vilket drag!



Helgens favoriter!


Behöver er hjälp!

Har sett lite snygga klänningar men kan inte riktigt bestämma mig, så vilken ska jag välja?






Kommentera vilken! Har beslut ångest!


RSS 2.0