Uppdate- Angående förra inlägget

Driver någon med mig, tror ni inte att Oscar vinner en Toblerone också! Så nu har en stor marabou och en toblerone, jag säger bara livet är hårt men nu är det bara ett halvår kvar. Det kommer att gå fort?.....


Min kära lillebror som har sådan tur hela tiden!


Jobbigt!

Haha, nu börjar det bli väldigt jobbigt att ha "godis löfte", brosan kom precis hem med högsta vinsten från ett chokladhjul. Det här är andra gången han vinner 1:a priset i sitt liv, jag kan säga det att just nu suktar jag efter CHOKLAD!


(Bild lånad från google) Att en sån här står här gör inte saken bättre!


City festivalen

Ikväll börjar city festivalen här i Västerås, och jag ska självklart ner. Drar ner med Emelie och Linnéa. Kapten röd och Takida ska uppträda så det ska bli roligt att se dom, fast att jag bara kan en låt var från dom, men det är bara att sjunga med ändå!




Dessa låtar är de jag kan, hoppas de spelar dom!

Ha en bra kväll gott folk för det tänker jag ha!


Tisdag

Hej på er!
Hur mår ni? Själv så är jag lite mör efter gårdagens två träningspass, först så gymmade jag med Linnéa och sen så på kvällen drog jag och mamma iväg på ett indoor walking pass. Har träningsvärk i armarna kan jag säga, jag och Linnéa körde på bra! Har bara slappat denna dag, har lagat havregryns pannkakor och tittat på Harry Potter och dödsrelikerna 1. Längesen jag såg harry potter filmerna, kom och tänka på det här om dagen,  jag har ju trotts allt växt upp med filmerna.
Väntar just nu på att mamma ska komma hem från jobbet och sen ska vi åka till hälla, jag ska köpa lite nya träningskläder! Vill även beställa hem lite träningsgrejer från fitnessguru men det jag ville ha var slut just nu så väntar några dagar och ser om det kommer in igen!


En peppande tränings bild, inget är omöjligt!


Sommar rea

Nu är det flera butiker som har börjat med sommar rea, bland annat Nelly, junkyard och H&M. Vilket passa bra nu i det dåliga vädret, det är bara regn och mer regn. Vem vill gå ut i detta väder, inte jag det kan jag försäkra er om. Men får hopaps att det blir sol snart eller i allafall tills på torsdag för då börjar cityfestivalen här i V-ås!
Ska ta och se om det finns något värt att klicka hem från rean nu!

Hörs senare!

Min midsommar

De har varit en härlig midsommar med toppen väder! Firade min midsommar ute i stugan med min familj och släkt  vilket var väldigt mysigt. Dagen började med sill-lunch och sedan blev det att gå ner till midsommarstången, fika, tipspromenad, 5-kamp och grillning på kvällen. Vi hann även med nattbad, eller jag badade inte, är en badkruka. Men Sanne och hennes Mr, Oscar, Pekka och Ulrik  hoppade i vattnet halv 1, haha helt galna, utelämnar vissa detaljer haha. Somnade runt halv 3, så var rätt så trött igår eller har varit trött idag med. Igår firade vi även lilla Lova som fyller 4 år imorgon, så det blev förmiddags fika och lite dans runt vår lilla midsommarstång som vi hade gjort, innan jag och lillebror åkte in till stan igen med Sanne och Mr!


Vår egen gjorda mini midsommarstång!


Jag, nere vid sjön!

Jag och min fina syster!

Hoppas att er midsommar har varit lika bra som min!


Sommarlov

Först måndagen på detta sommarlov, och jag har bara suttit inne. Haha, ångest men det är dåligt väder så vad ska man göra, deprimerad man är när det är dåligt väder. Får hoppas att det kommer att bli bättre väder för det här är inte roligt! Men ska i allafall ut om en stund ska iväg ner på stan och göra en synundersökning som man måste göra innan man börjar övningsköra, ska även gå en introduktionskurs men den vi hade tänkt gå på imorgon var full. Så får leta vidare, men snart så kan jag börja övningsköra!

Skolavslutningen ägde rum i fredags, så konstigt det känns att man har slutat i grundskolan. Alla stod där finklädda och tog emot sina betyg och det har fortfarande inte slagit mig att det är över, 4 år tillsammans med alla personer och lärare. Men jag kommer sakna alla något enormt! Min kära lärare eller nu min före detta lärare Jessica, grät från första kramen till den sista! Vilket gjorde att många andra började gråta och jag säger bara att jag kommer att sakna henne jätte mycket!! 


Tuva och jag, tårögda efter skolavslutningen!


///Linnea

 


Skolavslutning

Wiho!
Idag är det skolavslutningen, nu slutar jag officiellt i grundskolan. Känns roligt men samtidigt sorgligt det slog mig nu att man inte kommer att träffa de personerna som man har träffat nästan varje dag i fyra år. Det kommer troligtvis komma några tårar för trotts allt som man har gått igenom med dessa personer så kommer man ändå sakna dom. Lärarna med, vissa mer än andra. Åh, så med lycka och lite sorg ska jag nu göra mig klar för den sista skolavslutningen på grundskolan. Är lite pirrig också då under betygscermonin ska man gå upp för en scen och hämta sitt betyg och jag hoppas att jag inte snubblar för ska ha rätt så höga skor på mig.
Drar hem till Linnéa efter avslutningen för att grilla och så tror jag att det blir, mys!


Detta är min skolavslutnings klänning!



Avslutningsmiddag

Åh, så dålig jag är på att blogga! Men mycket har hänt sen sist, har fyllt 16 år, blivit firad av både vänner och familj, så snart blir det att börja övningsköra ska bara gå på introduktionskursen och göra en synundersökning (som man måste göra) och sen får jag ge mig ut!
Igår så hade vi vår avslutningsmiddag, sista gången vi var i skolan som elever, känns lite sorgligt, har ju ändå gått där i 4 år. Men tillbaka till igår, det blev en riktig lyckad kväll. Först kom alla tjejer hem till mig och vi fixade oss och sedan promenerade vi ner till skolan för sista går klädda i fina klänningar. Väl framme på skolan så blev det mingel och sedan middag, en av de få gångerna då skolmaten var riktig god, det bjöds på potatisgratäng och fläskfilé och sedan smulpaj med vaniljsås till efterrätt!
Sedan blev det musik och dans resten av kvällen, roligt att det var några som dansade och bjöd på sig själva!


Här är en bild på oss i skolan! Tuva, Linnéa, Jag, Linn, Tove och Sara♥ 


Nationaldagen

Hej på er!
Skönt att vara ledig idag, ska hem till Linn och få hjälp med att göra en låt, det är det sista jag har kvar i skolan. Ska redovisa den på måndag så är lite stressad men förhoppningsvis så kommer det att gå bra, det måste göra det, men får skylla mig själv lite eftersom att jag är ute i sista stund.
På tal om inget så är det bara två dagar kvar tills jag fyller år ska bli firad av släkten på fredag och sedan så ska jag ha tjejmiddag på lördag. Så ser fram emot denna helg med massa tårta och annat gott!

Nu ska jag ta och byta om så hörs senare!

Bikini mania part 3



Nu fortsätter bikini manian, det här är min senaste bikini som ligger och väntar på att invigas i min garderob.
Kände för lite färg och tyckte att bikinin påminner en om havet, älskar guldkedjan!
Men en bikini jag skulle vilja införskaffa är en trekant bikini med volanger, har sett sånna lite överallt och tycker att det är så gulligt. Fast får vänta lite nu och se.


///Linnea


Studiedag

Har studiedag idag så började dagen med att gå och jobba och sedan tränade jag med Linnéa och sedan gick vi och åt lunch på sportköket. Mysigt! Får se hur denna fredag kommer att fortsätta, som der ser ut nu ska jag till Erikslund och byta en klänning och sedan ikväll blir det tacos.


Köpte denna fast i svart för ett tag sen, perfekt i sommar!





RSS 2.0