Man down


Jag gillar verkligen denna låt och videon. Det är verkligen en bra låt, videon börjar med att hon skjuter en man som våldagit henne. En stark och rörande video men låten är grym!


Strosat runt på stan

Ja rubriken säger det mesta om min dag. Mötte upp Emelie vid lunch och sedan gick vi runt och shoppade.
Jag fick med mig en söt topp och lite andra små saker. Bla. :


Body butter (fast med shimmer) från the body shop.


Och ögonskuggs palett från isadoras sommar kollektion (men om jag känner mig rätt, så kommer jag bara att använda den vita och guldiga, som enligt mig var finast!)

Linnea


Söndag

Då var det söndag, skönt att man har sommarlov, hatar annars söndagar. Dagen innan stressen börjar brukar det vara för mig. Jag brukar alltid sitta och ha ångest då, att veta att man ska gå till skolan nästa dag och plugga sönder. Inte för att jag behöver göra det (då jag har bra betyg) men jag gör det ändå, är väldigt hård mot mig själv och ja det brukar sluta med att jag stressar så mycket att jag får huvudvärk och inte orkar plugga, vilket gör att jag får ångest för att jag inte pluggar, ond cirkel? Men aja nu vill jag inte snacka om skolan för jag har ju faktiskt loooooov!!! Hoppas på bättre väder denna vecka så att man kan jobba på bränan.

Idag så följde jag med syrrans pojkvän till ikea, då han skulle köpa en spegel till deras lägenhet och jag köpte en fotölj till mitt rum. De ska ju renovera om nästan hela lägenheten hos mamma, men det berättar jag om i ett annat inlägg. Annars så har det varit en lugn dag, planen var att jag skulle hem till Elin och ha en girls night.
Men min mobil är död så jag kan inte få tag i henne, så det får bli imorgon istället. Nu ska jag se om det finns någon bra film att titta på och sen vänta på min käre far som ska komma hem med pizza, haha usch! Är inte så förtjust i pizza men det går väl att äta, ibland får man tjocka i sig lite onyttigheter!

Love! Linnea


Never say never

För någon vecka sen så tittade jag på filmen "Never say never" en film eller mer som en dokumentär om Justin Bieber och hans liv. Jag är inget fan eller så men efter att ha sett denna film så har jag mer respekt för honom och ärligt talat så beundrar jag hans styrka. Han är en 17 årig kille som gör det han älskar mest att sjunga och hålla på musik, visst det låter ju lätt. Om man har rösten så har man. Men nu så fattar jag att det är så otroligt mycket mer arbete och inte bara det han ger upp så mycket av sitt liv för att göra det han älskar och det beundrar jag. Han har ju inte precis ett "vanligt" ungdoms liv om man säger så, han reser hit och dit för konserter och tränar koreografi för dans och sång osv. Han hinner inte träffa sina närmaste vänner så ofta och är borta från familj och släkt men han gör det han älskar och det tycker jag är coolt. För det är svårt att lyckas och det har inte varit så lätt för Justin men han gjorde det! Om sanningen ska fram, så efter denna film så måste jag säga att jag förstår hans fans, varför det tycker om honom. Han har utseendet (hans ögon, så fina), rösten, han är charmig (hans leende, det smälter man för), omtänksam och vem gillar inte en kille som kan sjunga och spela gitarr?! Haha, nu låter det som jag är stört kär i han men  jag måste erkänna att jag hade lite författade meningar om denna kille, men inte längre, sen jag såg filmen. Jag vet att många killar gör narr av honom, säger saker och så, men det är 1) mest för att de är avundsjuka, han är ett hot (flera 100 000 tjejer som beundrar honom), 2) De tycker egentligen han är rätt så cool och modig så vågar stå för sin grej, vilket de själva inte vågar göra. 3) Eftersom att deras egna liv är så tråkigt så vill de klanka ner på någon som det går bra för. 4) De har inget liv!


Så jag rekomenderar denna film till alla, till er som inte tycker om honom och till er som gör det och ni som inte vet vem han är. Se den bara!


Glad midsommar!

Ha en bra midsommar allihopa med era familjer och vänner! Själv så hoppas jag att det inte börjar regna för ha på mig en långklänning, men vad vore en svensk midsommar utan regn? Haha, det brukar alltid regna då. För min del så ska jag åka till anudshög först med pappa och lillebror och sen ut till Munga där släkten är, det blir att grilla och leka leker. Vi kommer att sova över där också, eller de flesta i allafall.
Nu ska jag kila, men ha det bra!

Orginell svensk midsommar?


Arbetar för fullt

Hej! Eftersom min kära syster tycker att jag bloggar dålig så sitter jag just nu och gör lite tidsinställda inlägg så ni har något att läsa om dagarna. För jag kan erkänna det är inte varje dag man har lust och sitta och blogga, i alla fall inte om det är bra väder. Men till er fördel så är det rätt så dåligt väder, som idag då det har spöregnat men nu ser det upp att klarna upp så förhoppningsvis så får vi bra väder imorgon! Men nu tänkte jag inte sitta och prata om vädret utan tänkte fortsätta med mina inlägg.

LÄS DETTA SANNE: Glöm inte att ta dig din system kameran imorgon så att vi kan ta lite fina bilder!

Hörs imorgon!

Svarta jeans

Nu är det så här att nu är jag på jakt efter ett par svarta eller mörka jeans. Fick ett tips att det fanns en svart långklänning på jc så det ska jag kolla upp. Men tillbaka till jeans, haha pinsamt men sant så har jag bara ett par jeans nu alla har gått sönder(använt dem för mycket) och till och med mitt sista par som jag har på mig börjar sakta men säkert gå sönder. Så behövs det nya  jeans i min garderob.

Såg ett par svarta jeans på Vila idag när jag var på stan med Sanne och hennes bästa vän Amina (som föresten fyller 20 år idag, så GRATTIS!) Så får ta och prova dem, haha det är så grymt mycket saker jag vill ha just nu!


Ner på stan med Emelie

Sent igår kväll så kände jag att jag ville göra en förändring på bloggen. Blev en hastig ny header men den får duga så länge! Vad tycker ni?
Nu ska jag spendera eftermiddagen nere på stan med Emelie, blir säkert en fika eller så också, mysigt!
Vi hörs när jag kommer hem.


Johan Falk

Är hos pappa nu och tittar på Johan Falk som går på tv. Haha vilket roligt väder det var idag, ena stunden så ösregnade det och åskade och andra stunden var det sol. Men vad är det man brukar säga?
Svar: Svensk sommar!!!



Sov Gott!


Min älskade syster

Detta inlägg vill jag tillägna till min kära syster. Jag har tänkt rätt så mycket på henne de senaste dagarna. Min syster Sanne är fantastisk, omtänksam, rolig, fin, pålitlig och alldes underbar. Hon stöttar mig alltid i vått och tort, lyssnar när jag behöver hjälp, när jag är ledsen muntrar hon upp mig, när jag är glad och jag skämtar så skrattar hon med mig och inte åt mig (oftast i allafall, haha). Hon är min andra halva, min stora syster! <3
När jag var mindre ville jag alltid ha en storebror som var stor och stark och skulle beskydda mig, men nu kan jag inte ens tänka tanken att ha en storebror, för vem skulle jag då låna kläder av, fläta håret på, ha tjejkvällar med? Desutom så klarar Sanne av det mesta och beskydda mig ja det gör hon bra, med hennes muskler. Hon äter dunderhonung!  Nej, jag skulle aldrig kunna klara mig utan henne,  det är du och jag!
Så ja det jag egentligen ville säga, något som jag säger allt för sällan, är att jag älskar dig Sanne ♥

Min fina syster! <3

P.s: Det viktigaste av allt är mina vänner och min familj och jag har världens bästa syster!


Jag har blivit med....långklänning


Idag fick denna långklänning följa med mig hem. Ett riktigt fynd då den bara kostade 50 kr!


Down to town

Hej! Sovde över hos min bästa storasyster sanne, mysigt att få sällskap av två katter på köpet.
Dagens planer är att dra ner på stan, ska bland annat kika på jeans, en långklänning och en jeansjacka.

Hejdå!

Önske outfit


Åh, jag vill ha en svart långklänning och en jeansjacka!


Hem till systeryster

Hej!
I tisdags åkte jag och Emelie till Munga och sommarjobbade lite, jag tycker vihar haft ett par riktigt bra dagar där.
Trotts att vattnet inte fungerade, haha tur att munga sjön fanns!
Vi kom i allafall hem igår och nu ska jag ta bussen till min kära store syster, saknar henne. Haha är det bara jag som känner mig ensam när storessyskon lämnar boet? Tur att hon inte bor så långt bort, så nu ska jag åka hem till henne och mysa med katterna!

Hörs senare. PUSS


Grand national

Hej!
Idag har jag varit i Strömsholm på Grand national, en stor häst tävling, det har blivit en tradition i min familj att åka dit och det har vi gjort nästan varje år! Det var mysigt och kom hem några hundra kronor billigare då jag och min mormor köpte V5 och vann! Jippi! Tog tyvärr inga bilder då jag har glömt min kamera hos Linnéa men ska se om jag kan få den imorgon.
Föresten, i natt var det åskoväder här i Västerås och ja det var inte det roligaste, då jag tycker att det är lite obehagligt med åskan. Men jag överlevde, trotts att de höll på i två timmar och jag hoppas att det är lungt i natt så att man får sova.
Nu ska jag bara slappa och titta på film!
Ha en bra kväll ♥


15 år idag!!!

Idag så har jag fyllt år!! Så har blivit uppvaktad nu på eftermiddagen och släkten har precis åkt hem. Tidigare idag så var jag hos min frisör och klippte och slingade det. Det blev ingen skola för mig idag då jag igår var med och hjälpte till på niornas avslutningsmiddag och då fick vi kompledigt idag! Har i allafall haft en underbar födelsedag och gratulationerna på facebook verkar aldrig ta slut, roligt! :D
Får lägga upp bilder och så senare för nu ska jag packa och gå över till min kära pappa!


Bjuder på en nytagen ego bild från idag!

PUSS


Hos Sanne

Hej! Sitter just hos Sanne och har sovit här i natt. Igår spenderades dagen ute i Munga med kusinerna, haha var helt slut efter all lådbils åkande, busande och så. Nej, nu ska jag och Sanne sätta oss ute på gården och sola. Ikväll blir det att grilla med Emelie, mys!

Byxdressen som jag köpte för några dagar sen!

Hörs senare, PUSS


RSS 2.0