1 månad kvar

 
Det är bara en månad kvar tills julafton och jag längtar! Julen är den mysigaste högtiden, alla julmarknader, pepparkakor, glögg, julgranar, julklappar, lussebullar, adventljusstakar, tomtar. Så jag väntar och längtar. 
 
På tal om julen så har jag verkligen hakat upp mig på något som jag verkligen vill ha, ett Thomas Sabo armband. Det är verkligen hur fint som helst, att ett enkelt silver armband som genom åren kan fyllas med betydelsefulla berlocker och helt plöstligt är det ett alldeles personligt och unikt armband. Så de kan ju tomten få komma med!
 
Är typ förälskad i det........
 
Sen lite berlocker till det
 
Så fina! 
 
Jag tycker i allafall att jag har varit snäll i år ;) 
 
 
 
 
 

Helgen

Hejsan! 
Både fredagen och lördagen var super, vi tog tåget till huvudstaden i fredags och därefter tog vi oss till hotellet och begav oss sedan ut till stan för att äta. Vi åt på Broken, för er som inte vet vad det är så är det en skidåkar- och stammishak i Åre med super god mat och mega stora hamburgare. Så vi blev nöjda och glada när vi såg att det hade öppnat i Stockholm. Sedan tog vi pendeln till Solna för att ta oss till Friends Arena, väl där så var det bara att hitta rätt igång. Kan ju säga att jag har någ aldrig sett så många män med så långt hår på samma ställe, de hade längre hår än mig, haha! Nej, men det var jag och alla rockers där. Efter någon timmes väntande började förbandet, var ett band som ingen av oss hade hört talas om förut och de var inte speciellt bra heller. Som tur var så dröjde det inte så länge förrens Black sabbath kom och tog över scenen. 
De drog igång och när de började spela den låten som jag känner till mest, "Iron man" så stod alla och sjöng med, vilken känsla! Under hela resan så tog jag inga bilder (är så dålig på att komma ihåg det) men spelade in ett  kort videoklipp under denna låt. Dock så hör man mest bara Pekka som står och sjunger för fulla muggar precis bredvid mig, kan ju säga att när jag hamnade i skrattanfall senare på hotellet när jag skulle lyssna. 
Aja, konserten tog slut efter 2,5 timme och då var det att trängas med alla andra 25 000 människor på pendeln. Vi mötte på Nordman av alla människor, han stod och prata med oss om allt möjligt, fast det förstod inte jag förrens vi hade hoppat av. Kom tillslut till hotellet och jag trodde att U och P skulle ut och dricka men nej, de somnade i hotellsängen någon gång efter 1. 
 
Igår vaknade jag upp vrål hungrig och längtade till hotellfrukosten, bästa som finns ju! Blev en lång frukost och sedan en promenad till en massa natur och sport butiker. För att titta på skidor åt mig, så nu blir det snart ett par nya! Lämnade dom på en bar och drog till Zara istället, köpte dock inget men ska ju till Stockholm snart igen. 
Istället gick vi till stationen och köpte med oss resemat, haha drickyoghurt och godis för min del. Blev även lite starstrucked när Ken Ring stod utanför coop, efter att ha sett så mycket bättre så kan jag inte något annat än tycka han är en helt otrolig människa! Aja, när vi väll kom hem till V-ås så däckade jag i sängen och sedan blev det en lugn kväll i soffan, med saffranskladdkaka och julmust! 
 
Oj, blev ett super långt inlägg, orkar knappt läsa det själv.....Men det var min helg det, så nu blir det plugg och senare lite jobb och träning på Friskis. Dagens största mission är att jag ska försöka hålla mig frisk, för mamma har nämligen åkt på vinterkräksjukan, usch! 

Från jobb till rockkonsert

Är man spontan eller? Hade först en kort skoldag och därefter tog jag mig till jobbet. Kommer dit och U berättar att han har en Black sabbath billjett över för att en av hans kompisar inte kom med flyget. Så jag tog hans plats istället, fixade tågbilljett och om ca 30 minuter blir vi upphämtade för att åka till tåget mot Stockholm. Så nu blir det jag och två medelåldersmän på rockkonsert, haha. Är det jag eller dom som kommer behöva vara vakt?! 
Vi blir kvar över natten på något hotell så kommer hem imorgon igen. 
Är man en ja-sägare, så kan sånt här hända, är kanske inte egentligen det mest ultimata rockern´ men Ozzy Osbourne måste man bara se någon gång i sitt liv. Är mer ett fan av han än Black sabbath, men det ska bli super roligt ändå, några låtar känner man ju igen! 
 
Aja, hoppas på ett minne för livet, jag och alla rockers på friends arena ikväll då!
 
 
 
 
 

All I want for christmas

 
All I want for christmas
 
Det börjar ju närma sig december vilket innebär att det snart är julafton. Så har börjat tänka på min önskelista, som ni ser på bilden så är det fina morgonrockar/kimono, ett par nike free run skor, söta sov set, skidkläder, Highlighter/ögonskugga från The balm:Mary-Lou manizer, träningskläder, Victoria's  secret bodymists, fina smycken på bilden är det ett Thomas sabo armband och en Marc by jacobs klocka! Sedan så går ju presentkort alltid hem också! 
 
På tal om julklappar så köpte jag min första igår och om snart 3 veckor åker jag och Linnéa till Stockholm för julklapps shopping! 

Tisdag

Hej på er! 
Har verkligen haft fullt upp med både flytt, skola och jobb. Vi flyttade hela helgen och var på Ikea och köpte en massa saker, kan ju erkänna att det var mindre roligt att bära upp två 1.20 sängar för 4 våningar. Eller ja det är jobbigt att flytta överhuvudtaget, men fint kommer det bli när allt blir klart. Vi får ju ta lite allt eftersom, då vi verkligen behövde köpa allt nytt. Så förutom flytt, så är det skolan men just nu så är lärarna iväg på fältstudie vilket innebär nästan inga lektioner. Vilket passar utmärkt då de behöver rätt så mycket hjälp på jobbet, så igår jobbade jag från 10.45 till 19.00. Men cash is king! 
Vill bara hinna med allt och önskade verkligen att man kunde vara/göra flera saker samtiigt, som att träna+jobba+plugg, de skulle ju vara något! 
Hann som tur var iväg idag på ett långt hål och träna med Linnéa, vilket var super skönt, då jag inte hann det så mycket förra veckan. Sedan så är gymmet som en avlastningsbänk för mig, där jag bara släpper allt. 
 
Imorgon blir det först en lektion på skolan sedan jobba några timmar och på kvällen blir det premiär på Catching fire!!! Som jag och Linnéa har längtat, har super höga förhoppningar efter boken så hoppas filmen lever upp till det! 
 
Nej, nu ska jag sluta skriva så mycket och se på ett avsnitt av The vampire diaries, får passa på nu när jag har lite tid för mig själv! 
 
///Linnea
 

13 November

God kväll! 
Det är full fart i mitt liv och känns som om det är så mycket som händer och ska hända, har ju som vanligt skolan, sedan flytten, sedan vill jag ju hinna med att träna och nu så jobbar jag lite på samma jobb som i somras. Så idag, hade jag först skola till 15.00 sedan jobb, så kom hem vid 7, hämta paket på Ica, åt mat och landade i soffan lagom till Greys anatomy. Skulle vilja gå och lägga mig nu men har två läxförhör imorgon, så behöver kanske läsa på lite. Men ärligt talat är jag så trött, så det lär troligtvis inte hända...... 
Ska jobba imorgon med, på fredag får vi nyckeln till lägenheten, så då blir det storhandling och troligtvis IKEA, på lördag är det  julmarknad och sedan ska vi iväg på middag, på söndag går flytten med möbler. Så har hela helgen är bokad men älskar att ha mycket saker att göra till den mån att man inte känner sig stressad såklart. 
 
Ville bara uppdatera och kommer nog inte ha så mycket tid att blogga de närmaste dagarna men ska försöka! 
 
Sov så gott!

Tips

Måste bara tipsa er om en ny kesella smak, jag älskar verkligen kesella och ber alltid mamma att köpa hem det. 
Så när vi var och handla sist så blev jag super glad när jag såg denna i kyldisken. 
Äpple kanel kesella, gudomligt! Smakar nästan som äppelpaj, så imorse kunde jag inte hålla mig utan åt den till frukost tillsammans med färska äpplen från mormos trädgård. Så ett litet tips från mig till er, för alla er som älskar kesella! 
 
 

Söndag

Hej! 
Sitter just nu i stugan och har precis pratat med pappa i telefon, är ju farsdag idag! 
Igår var vi och fira min mosters födelsedag i Sala, vilket var super trevligt då vi inte är där så ofta, sen så hade hon bunkrat upp med en massa gott. Tur att jag hann med ett träningspass på morgonen så att jag fick plats med allt. 
Efter vi hade varit där så åkte vi till stugan, alltid lika skönt att vara här ute men igår kväll/natt så fick vi strömavbrott. Vi satt och såg på en film på tv och helt plöstligt blev allt svart. Lite mindre kul ute på landet när det redan är kolsvart och allt är beroende av ström, vårt vatten drivs ju av pump osv. Sen kan jag ju erkänna att jag är ju lite mörkrädd, haha. Så tvinga Keso att sova med mig hela natten....
Som tur var så kom elen igång igen efter någon timme, så imorse när vi vakna fungera allt.
 
Annars så har jag bara tagit det lugnt, Ulrik tapetserar och jag myser runt i mjukisbyxor och tofflor. 
Har planerat och skrivit en massa listor för på fredag får pappa nyckeln till lägenheten och det är ju en hel del som behövs. Saker som dammsugare, kaffekokare, lampor, sängar och alltifrån potatisskalare, knivar, rengörningsmedel osv. Så i veckan blir det en massa fix med det men det ska bli så roligt! 
 
Men nu ska och plugga lite och sedan blir det troligtvis övningskörning och senare ikväll åker vi in till stan igen!
 

All black

 
Massa snygga nyheter från H&M, mycket svart men den färgen kan aldrig bli fel! 
Det passar verkligen till allt och man kan ju alltid ha något färgglatt till för att bryta av lite. 
 
 
 

Just nu-

Hej på er! 
Sitter just nu på ett café och dricker en latte och pluggar i väntan på att mamma ska komma ner på stan. 
Det är verkligen mysigt, borde göra det oftare. Sitta inne på ett mysigt café i höstmörkret och bara plugga. 
Sitter och skriver på en debattartikel om skolan borde ha mer kontakt med samhället, som ska in imorgon.
När mamma kommer ner så ska vi gå på stan och höra om mitt mobilabonemang, kanske blir en iphone 5s, vem vet. Haha, är ju verkligen sist ut med att inte ha ägt en iphone.
Men nu ska jag ta och skriva på min debattartikel så hörs lite senare! 
 
Just nu! 
 
 
 

6 november

Vilken dag! Stod på gymnasiemässan som pågår just nu mellan 9-13, representerade alltså samhällsprogrammet. Så det var fullt med en massa 98:or som var nervösa och nyfikna, men minns ju själv att man trodde att det var sitt livs viktiga val. Riktigt så är det ju inte nu i efterhand. Men det var i allafall fullt på hela tiden, pratade nästan konstant under de  timmarna, men gud så roligt det var! Hoppas att man fick några att vilja börja på rudbeck i allafall. Blev en lunch på rocklunda restaurangen innan jag åkte tillbaka till skolan för sista lektionen. 
Så det var min dag det och är helt slut nu, tänkte gå iväg och träna men tror ärligt talat att jag inte orkar det. 
Blir en vilodag med lite plugg istället! 
 
 

Måndag

Godmorgon! 
Uppe med tuppen idag, ska nämligen ta och träna innan skolan, kändes som en bra idé igår men nu så vill jag bara gå och lägga mig i sängen igen. Men men, har varit allt för onyttig helgen så dags att komma in på "back on track" igen. Gröten ligger i magen så nu ska jag ta och bege mig till gymmet. Har en lång dag i skolan så hörs senare. 
 
Ha en bra dag mina vänner!
 
 

Sista dagen på höstlovet

Hej på er! 
Söndagsångest idag eller? Jag har i allafall det, slut på lov och tillbaka till skolan imorgon. Får trösta mig med att det är snart det mysiga börjar med första advent, julmarknader, julbak, julshopping osv. Men igår var det ett helt annat tema, vi hade vår traditionella halloweenfest, har ju varit en tradition att vända allhelgona helgen till något positivt. Så igår blev de utklädnad, spökrunda och en massa god mat, sedan så stannade alla förutom min moster och sov över, så mysigt! 
Så morgonen började med en STOR frukost och nu sitter jag här i min onepice och måste försöka plugga undan lite. Kom nämligen på lite saker som behöver göras. 
 
Tog tyvärr inte så många bilder igår. 
 
 
Fick improvisera när det gällde utklädnaden då mina vingar gick av sist, 
så blev "kiss" look-alike. 
 
Mini djävul Lova! 
 
 
///Linnea
 
 

Sött till hemmet

 

 
Eftersom jag snart flyttar så snurrar mina tankar runt inredning och möbler, vet på ett ungefär hur jag vill ha mitt rum. Men hittade dessa söta örngott som jag bara måste ha så fina, ni hittar dom här

RSS 2.0