Julbak

Hej på er! 
Igår hade jag en mysig kväll med Linnéa och Emelie, vi hade julbak och lyssnade på julmusik hela kvällen. Vi bakade pepparkakor, Rocky road, nutella fudge och snickers! Mums, säger jag bara och ont i magen fick jag också men det var de värt!! 

Redan tredje advent idag och den kommer att bestå av plugg, plugg och ännu mer plugg.... Men snart så är det jullov så det är bara att hålla ut! 

Ha en mysig söndag mina vänner❤️






Måndag

Hej på er! 
Efter en grymt roligt och galen helg så vart det tillbaka till verkligheten igen idag. Har hunnit med att handla lite julklappar, lämnat in min balklänning hos skräddaren, hämtat ut mina balskor och packat. 
Ska nämligen bo hos pappa denna, har inte bott där på super länge så det ska bli mysigt! 
Känns verkligen som att julen närmar sig nu, en massa plugg, lite julstress och nästa vecka vankas julbalen! Som jag har sett fram emot den! Allt är i princip klart inför den så nu är det bara lite julklappar som behöver fixas. 
Har dessutom en massa roliga saker att se fram emot, på torsdag blir det Pizza Hut med klassen och på lördag blir julbak med tjejerna. 
 
Här får ni en sneak peak på min balklänning! 
 

Det sista från Österrike

Har varit hemma i en vecka nu och vardagen har kommit ikapp igen, hade det helt underbart i Österrike. 
När vi fick reda på vart vi skulle få åka så blev jag först väldigt besviken för ville hellre åka till Etiopien, men så här i efterhand är jag så himla glad att jag fick åka till Österrike. Resan var över mina förväntningar!!
Både Wien och Feldkirch var bra på sina sätt och har galna och roliga minnen från båda platserna. 
Kom närmare alla de jag åkte med, träffade nya människor, lärde mig nya saker, utvecklades som person och skapade minnen som jag aldrig kommer att glömma! 
Dagarna där var väldigt intensiva vissa dagar gick vi från hotellet halv åtta och kom inte hem förrän 5 igen, sedan var det en timmes vila innan maten och efter det reflektionspass. Men efter ett tag kom man in i det och att prata engelska hela dagarna kom helt naturligt. Även helgerna hade vi planerade med aktiviteter, som att besöka buddhistiska templet, rundturer osv. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0