Snygga klänningar

Snygg rygg                                                              Spets
 
Fin färg                                                                   Glitter och glamour
 
När det gäller kläder och skor så har Nelly.com det mesta, hittar alltid något jag vill ha så fort jag går in där, här är några snygga klänningar som skulle passa till vinterns festligheter! 

Onsdag

Hej! 
Sitter i soffan i min onepice efter ha tagit en lång dusch och ätit Sannes och Jonas goda lasagne. 
Det är verkligen så skönt med lov, även om det inte blev precis som planerat och att önskade att en viss person var här just nu så är det ändå helt okej. Att bara ta det lungt och vara, sova, titta på serier, träna och umgås med syrran. Idag blev det ett spinningspass, så himla jobbigt och svettigt men skönt efteråt. Egentligen var de kanske lite dumt med tanke på att jag vaknade upp helt kallsvettig och mådde illa imorse. Det bara kom sådär men gick upp och drack vatten och staplade mig in till sängen igen och la mig i fosterställning, somnade om och vaknade upp okej igen. Ingen aning om var det var, läskigt. Men har mått bra hela dagen så förhoppningsvis var de bara något tillfälligt. 
 
Måste bara tillägga att onepice lär vara det skönaste plagget jag någonsin ägt, så mysigt man får helt enkelt bortse från att man ser ut som en jättebebis. Ska fortsätta kvällen i soffan och om en timme börjar Greys anatomy så det får man ju inte missa. 
 
///Linnea 

Söndag

Hejsan! 
Känner mig som en riktig hemmafru idag, har städat mitt rum, dammsugit lägenheten, bakat annanaspaj och nu håller jag på att lagar lite lunch till mig och lillebrorsan. Sedan ska jag plugga lite. Känner mig väldigt huslig haha, men syrran och hennes pojkvän kommer och bor med oss under lovet vilket ska bli super mysigt då hon inte har varit hemma på 3 månader. Så nu ska de bli ompysslade och bortskämda! 
 
Förresten har ni ställt om klockan? Det hade jag helt glömt bort så blev super konstigt när jag vaknade och sedan skulle dra tillbaka en timme. Men aja, är det vintertid då är det. 
 
Men ska ta och äta lunch och hoppa in i duschen, lite senare idag ska vi förbi gamla lägenheten och ikväll kommer Sanne och Jonas så då blir det en myskväll! 
 

Gravity

Åker ner på stan för att gå på bio, ska se på Gravity i 3D. Är super trött så här dagen efter men men att se på bio är alltid mysigt, hoppas bara att jag kan hålla mig vaken. Nej då men de ska nog gå bra, men det blir min lördagskväll det. Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner! 
 
Blir nog häftigt att se denna i 3D, med alla effekter! 
 

Höstlov

Så skönt med höstlov och det firades igår, eller ja mötte upp Ida och Tove på stan efter skolan igår och kvällen slutade sen på en halloween fest ute på landet.  Jag var ängel och Tove djävul, blev i allafall en super rolig kväll och träffade både gamla bekanta och nya människor. En kväll fylld av massa dans till "The Fox", tror till och med att jag har en video på det och en massa galna lekar. Slutade med nattbussen hem, vi fick åka runt lite på landet innan vi kom in till stan och vid 3 i natt kom jag och Tove hem till henne och dog i sängen, haha..... Även om natten kunde ha varit lite bättre då vi båda mådde lite illa, vi åt nämligen inte så mycket igår eller jo mest bara godis och det blev inte så bra om jag säger så.
Men allt som allt var det en rolig kväll så de måste göras om! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Hejsan! 
Har haft fullt upp i skolan men nu så känner man att det snart är lov, hade sista provet idag om nationalekonomi som gick sådär.... Men nu är det i allafall gjort och nu är det bara några inlämningar kvar. 
Annars så har jag övningskört, pluggat och pluggat, träningen har återigen hamnat lite i andra hand men nu får det bli ändring på det. 
En glad nyhet är att, pappa äntligen har fått en lägenhet så idag har vi valt tapeter till hela lägenheten, han kom och hämta mig efter skolan och så åkte vi hem till farmor och fika och valde. Kommer bli så fint!
Nu sitter jag och lillebrorsan och tittar på senaste avsnittet av The walking dead, det är faktiskt pappas och Oscars "fel" att jag började följa den serien... Sedan ska jag plugga undan lite saker, men lika bra att bli klar!
 
Jag valde de här tapeterna , fina va? 

Perfekt!

 
Perfect autumn
Drömmen, tänk om det här kunde befinna sig i min garderob! Tomten, jag har ju varit snäll i år.....

19 oktober

Hej på er! 
Vaknade upp utvilad idag efter en lång sovmorgon. Efter en mysig kväll med mina fina tjejer igår, så somnade jag gott sen på soffan. Var ensam hemma i natt då resten av familjen befinner sig i stugan, men de kommer och hämtar mig senare idag så gör de sällskap i natt. Så kvällen igår var super mysig, blev en tre-rätters middag för min del på Hong Kong och det var så gott, men inget mer friterat på ett tag, haha. Eftersom flera av oss hade planer både igår och idag, så blev det en lugn kväll med mycket skratt, men vi hann ta ifatt en massa grejer. Så glad över att vi fortfarande håller ihop, ni är bäst tjejer!
 
Men idag är det ju den 19e oktober, alltså ingen vanlig dag, för det är Linnéas födelsedag! Så grattis världens bästa, hoppas du får en underbar dag min finaste vän! ♥ Love you 
 

FREDAG

Äntligen fredag, som jag har längtat! Trots att jag har lite plugg att göra i helgen så gör det inget för hallå det är helg, är man skoltrött eller? Ska försöka fixa lite grejer på hålet pch sedan efter skolan ska jag förbi gymmet en snabbis. Ikväll ska jag ut och äta med tjejerna och fira Linnéa som fyller 17 år imorgon, äntligen din tur gumman och nu är det ju inte så långt kvar tills du blir 18! ;) 
Låter iallafall som det kommer att bli en bra fredag, men nu ska jag röra mig till skolan. 

Wanted från Nelly.com

Visst är det typiskt när man inte har pengar så hittar man en massa snyggt och när man väl har pengar så slösar man det på mat och att fika..... Här är iallafall lite skönheter som inte skulle sitta fel i garderoben från Nelly.com 
 
Snygg vardagströja                                                   Mysig polotröja
 
 
Spets topp                                                                Pefekt till fest
 

Torsdag

God morgon! Lyckades fixa problemet med bloggen, var en inställning jag hade råkat komma åt. Sitter i allafall och äter frukost och läser lite psykologi. Har prov första lektion.... Känns inte helt 100% men det går som det går som jag alltid säger. Efter skolan så ska jag ta och fixa lite grejer på stan och sedan träna och återigen plugga. Haha, kan ju säga att Rudbeck lever upp till rykterna om att vara en pluggskola.
Så länge så bjuder jag på lite härlig inspiration i hopp om att snart få höstlov! 
 
Kram på er

16 oktober

Hejsan! Är det bara jag som har problem med blogg.se? Kan inte ändra platsen på texten, göra länkar, lägga upp bilder osv.... Hoppas det löser sig för inte så kul att ha en blogg utan bilder. Men men, sitter som vanligt känns det som och pluggar, igår hade jag matteprov och imorgon har jag psykologiprov och en inlämningsuppgift. Så mycket i skolan just nu, drömmer mig bort till höstlovet och hoppas verkligen att vi inte får en massa plugg som vi måste göra då, för vill inte göra ett dugg då. Får helt enkelt bara hålla ut, ska plugga lite till och mamma står och lagar lasagne, så mumsigt! Sedan tänker jag se på Greys anatomy ikväll, blir en vilodag från gymmet! Typiskt att inte allt fungerar som det ska men bättre än inget iallafall!

Inredning

 
Home inspiration
 
Så fina inredningssaker men man vågar knappt titta på priset, men inspirerad kan man bli! Klicka på bilden för att se vart allt är ifrån.

måndag- ny start

Godmorgon! Går till gymmet samtidigt som jag försöker blogga. Har sovmorgon och börjar inte förens 10.40 så passar på att träna innan skolan. För efter skolan är det plugg inför matteprovet som gäller. Känns skönt att komma igång igen, efter några veckor fyllt med plugg, onyttigheter och inga träningsrutiner. Men det ska de bli ändring på, it's never to late to start over! Nu är jag snart framme vid gymmet gick ju lättare än vad jag trodde att mobilblogga :-) Ha en bra dag!

Serier

Något som jag verkligen tycker om med hösten är att göra det mysigt med en massa filtar och tända ljus och slå på sin favorit film eller serie. Har ju några serier som jag följer som jag bara måste se. Fast de är väldigt olika, har  en blandad smak om man säger så. Här är favoriterna: 
 
Pretty little liars
 
Keeping up with the Kardashians
 
 
Grey´s anatomy 
 
The vampire diaries 
 
The walking dead
 
Homeland! 

Söndag

Hejsan!
Har suttit och pluggat inför matteprovet på tisdag nästan hela dagen, eftersom matte inte är mitt starkaste ämne så kan det behövas om man säger så. Men nu ska jag ta en paus och åka hem till farmor, hon bjuder på middag ikväll. Farmors mat är den bästa, plus att jag får umgås med pappa vilket jag inte har kunnat göra på ett tag. 
Hade annars en super mysig kväll igår med tjejerna bara Linn som saknades! Blev en massa gott, lite för mycket av det goda kanske men som tur var så börjar jag ett nytt träningsschema och kostschema imorgon. 
 
Men nu måste jag gå så hörs senare! 

Filmkväll

Följde aldrig med ut till stugan utan ska istället träffa Sara, Tove och Linnéa för en filmkväll. Så det ska bli super mysigt, inte så ofta vi hinner ses. Blir upphämtad om en stund och vet inte riktigt när jag kommer hem så hörs imorgon istället!

Ha en underbar kväll mina vänner!

Kidnappning avklarad

Lyckades med kidnappningen av Emelie och det hon fick göra var att åka helikopter, så roligt att få uppfylla hennes dröm! Så vi hämtade upp henne och så fick hon sätta på sig ögonbindel och sedan körde vi till hangaren, ledde fram henne till helikoptern så att hon stod precis framför och då så fick hon se. Var så roligt att få se hennes reaktion, hon hade verkligen inte haft någon aning om vart jag tog henne. Blev i allafall lyckat och det är en sådan upplevelse att åka helikopter, trots att jag har gjort det 2 gånger tidigare så pirrar det alltid lite. 
När vi sedan kom ner så hade jag en liten present kvar, ett halsband som hon har gått och tittat på men aldrig köpt, både jag och Emelie har ju lite beslutångest. Vilket gör att vi kanske inte köper saker som vi egentligen vill ha, speciellt Emelie, haha. Nej men hon förtjänar allt i världen, min allra bästa vän som jag har känt i 12 år! Vad skulle jag göra utan dig i mitt liv? ♥
 
Finaste Emelie!!!
Egopic i helikoptern! 
 
///Linnea
 

Lördag

Hejsan! 
Efter den tuffa skolveckan så var en sovmorgon välbehövlig eller somnade redan vid 11 igår, rolig fredag men antar att det var de jag behövde. Ska ta och hoppa in i duschen och göra mig klar för sedan ska jag "kidnappa" Emelie, hon fyllde nämligen 18 för ett tag sen och nu är det dags för hennes present. Hihi, kan inte avslöja något mer då jag vet att hon läser min blogg men det ska bli så roligt. Ska försöka dokumentera detta minne! 
Sedan åker vi troligtvis ut till stugan och ska börja renoveringen av nästa rum, vi har fått alla tapeter så ska troligtvis hjälpa till att måla och så. Men vi får se hur det blir, nu ska jag som sagt hoppa in i duschen och har lite att förbereda så hör av mig lite senare. 
 
Hoppas hennes reaktionen blir såhär och inte tvärtom!! 

När livet går på repeat

Usch, har precis gjort ett spanska  hörförståelse prov och jag välkomnar mitt första F. Det gick verkligen super dåligt och nu är jag helt allvarlig. Spanska är så svårt, men man kan ju inte vara bäst på allt.
Känns som om man inte har något liv längre, skolan tar upp all ledig tid och trots det så pluggar jag inte så mycket som jag egentligen behöver. Är bara så trött hela tiden, igår gick jag och la mig 21.30. Men nu har jag hål så ska passa på att plugga lite och sen ska jag träffa Emelie efter skolan och fika och plugga. Ska bli roligt att få göra något annat ett tag. Förhoppningsvis så kanske vi fixar lite med bloggen, så att den blir klar någon gång och då ska jag försöka blogga lite oftare. 
Känns som om livet bara går på repeat, äta, skola, sova, plugga, dö... 
Behöver en förändring i mitt liv, vad som helst, eller något roligt att se fram emot! 
 
 
 
 

Dröm sött.....

God kväll! 
Bloggen har hamnat i andra hand, men tänkte bara slänga in att jag lever. Har bara varit upptagen med livet eller vad man ska säga. En vanlig skolvecka med en massa plugg och sedan nu i helgen har jag varit ute i stugan med familjen och haft det mysigt. Bara njutit och samlat energi, lite bullbak och några koppar kaffe och te framför brasan sitter aldrig fel. Blev in skjutsad från stugan i förmiddags och sedan fick jag träffa A i några timmar, tråkigt att det inte blev så länge men förhoppningsvis så dröjer det inte länge till vi ses igen. Så det har varit en bra söndag och helg för den delen med och känner mig redo för kommande veckan och allt vad den har att erbjuda, okej kanske inte läxorna och proven... 
 
Nej, nu ska jag ta och lägga mig i sängen, sätta på min "sköna kvällar" spellista på spotify innan det är dags att släcka lampan och sova. 
 
P.S Bloggen är under konstruktion som ni kanske har sett, har bytt lite header osv, men snart så borde allt vara klart! 
 

Överallt och ingenstans

Hejsan! 
Vet inte riktigt vad jag håller på med just nu, är överallt men ändå ingenstans. Jag gör inte de sakerna jag borde eller behöver göra utan gör bara vad jag har lust med, vad mina impulser säger. Som nu, borde egentligen skriva klart mitt svenska tal som jag ska redovisa på fredag men istället så har jag möblerat om mitt rum. Det ser ut som om tredje världskriget har inträffat.... Men fick lite inspiration då jag ska köpa en ny större säng imorgon. Man kan ju undra vem som möblerar om sitt rum klockan 9 en tisdagskväll när man har en hög med plugg? 
Vet inte riktigt vad som händer med mig, har tappat skoldisiciplinen och tar bara livet som de kommer, YOLO liksom, haha hatar det uttrycket... Jag som annars är ett litet kontrollfreak och vill ha struktur, ordning och reda, vad hände? 
Livet är upp och ner och jag har ingen aning om vart jag är påväg. 
Så snurrigt inlägg men det är lite så jag är just nu, bäst att sluta innan jag förvirrar er ännu mer och dags att ta tag i det där talet, det lär ju inte bli klar av sig själv precis.
 
Sov gott mina vänner! 
 

RSS 2.0