Onsdag

Hejsan! 
Sitter och tittar på Scandal, en ny favorit serie och äter jordgubbar. Mums, det måste vara en av dom bästa sakerna med sommaren, jordgubbar! Ska se klart på serien och sedan blir det dejt med sängen för ska nämligen iväg och jobba imorgon. Vilket ska bli kul, även om det bara är över en dag, har ju inget sommarjobb så ska bli skönt att få lite extra i plånboken och dessutom att ha något att göra. Känns som jag bara slappar hela dagarna, ligger ute på balkongen och tittar på serier. Efter jobbet imorgon ska jag åka och hämta biljetter på VLT, var nämligen med i en tävling och har vunnit inträdes biljetter tills imorgon på Cityfestivalen. Vart väldigt förvånad för jag brukar aldrig ha tur! Men, men så imorgon bjuder jag med familjen och ser på The sounds, får passa på att umgås med syrran som är här och jobbar men hon åker hem till Karlstad på fredag igen. 
 
Nej, nu ska jag ta och titta klart så jag kommer i säng, alarmet står på 06.00 imorgon. Hur ska det gå? 

Inspiration

Det här är inspiration på hög nivå, så stark hon är! Jag är i allafall imponerad tror inte jag kan göra någon av de övningarna, haha. Men inget är ju omöjligt! 
 
 
Hon är ju helt otrolig!!!

Midsommar

Hej på er!
Har ni haft en bra midsommar? Det har jag haft, som spenderades ute i stugan, det blev dans runt midsommarstången, sill-lunch, tipspromenad, lekar, grillning på kvällen och en massa gott. Vi hade även en av den sötaste hundvalpen jag träffat  med oss, lilla Charlie! Sen så har jag även kört moppe för första gången och det blev ingen olycka skedd. Aja, har haft en super mysig helg men lite för mycket av det goda så ska försöka komma tillbaka till mina rutiner och träningen igen.
 

Glad midsommar!

Ville bara önska er en glad midsommar!
Här en bild på mig och Sanne från förra midsommaraftonen! 
 

Checkar ut

Har tränat, duschat+tvättat håret, fixat tipspromenad till midsommar och packat så nu är jag klar. Åker till stugan idag och kommer hem igen på söndag. Så det kommer bli tomt här, men vem sitter framför datan under midsommar? Kommer då alltså fira midsommar imorgon i stugan med släkten och en familj som är nära vänner med oss, som vi bland annat var i Turkiet med samtidigt. Så det ska bli roligt, hoppas bara att vädret är med oss! 
 
Men ha det så bra! 

Spark i baken

Nej, nu ska jag göra det! Har dragit mig hela dagen för att gå till gymmet, tränade inte igår heller och idag har jag hela tiden kommit med ursäkter men det är inte försent ännu. Gymmet stänger 21.30, jag har mat i magen och inte gjort ett dugg idag. Så inga mer ursäkter! Fattar inte vart min motivation från förra veckan har tagit vägen, har dessutom lådan med inspiration kvar hos pappa. Att det verkligen kan vända så mycket, aja det är bara att försöka hitta den men just nu får jag bara ta mig i kragen och cykla dit. Eftersom det definitivt inte blir någon träning på midsommarafton och midsommardagen för kommer vara i stugan och sen så är gymmet stängt. 
Så nu är det är bara att göra det, cykla till gymmet och svettas för man får inget gratis! 
 
Skulle behöva ha en arg Jillian Michaels som skriker på mig! 
 
Kom igen nu tagga Linnea!......z.z.z.z.z.z.
 
 

Baksmällan 3

Var ju på bio i lördags och såg då Baksmällan 3, kan säga att jag skrattade mig genom hela filmen. Visst den är nästan lite för extrem ibland men det är väl det som gör filmerna så roliga. Det är ju inte alla som har den typen av humorn men jag tycker att den var bra och roligt att de fick med detaljer och händelser från de tidigare filmerna som hörde ihop med denna. Så ett filmtips för alla er som vill skratta! 
 
 
 
///Linnea

Dagens cravings

Har verkligen haft en otroligt slapp dag, har inte gjort något förutom att städa. Visst det kan vara skönt att ha slappa dagar utan att göra något men det känns som om att jag har gjort det hela denna vecka. Är egentligen rätt så rastlös, älskar att ha kalandern full med saker men nu har jag inget speciellt att se fram emot i sommar, har ingen resa inplanerad eller så. Vilket jag gärna skulle vilja ha, känns som om det skulle vara väl behövligt. Men till saken att jag har tråkigt och är understimilerad så har jag fått världens cravings på Sushi och lösgodis. Konstig kombination men är så otroligt sugen. Har ju som sagt börjat med ett kostschema och har hållt på i en vecka nu så det suget av allt det som inte ingår i schemat börjar komma. Nej, får ta mig i kragen och ge mig ut på en powerwalk elller dra till gymmet. 
 
 
 

Lördag

Hejsan! 
Har precis ätit mat och ska snart ta och fixa i ordning mig lite, ska iväg på bio med Emelie vilket jag ser fram emot. Det var alldes för länge sedan vi sågs och kommer knappt ihåg vilken bio jag gick på senast så det passar bra. Igår så var jag med Linnéa inprincip hela dagen, vi började med att träna och sedan åkte vi skilda vägar men möttes upp lite senare för att cykla till hälla för att köpa slingfärg, hyra film och köpa lite till maten. Detta ledde till en riktig myskväll vi lagade lax och sedan skulle vi slinga håret på varandra. Var ju hos min frisör för ca 2 veckor sedan men började redan få utväxt så tänkte att det är lika bra att fixa det innan utväxten blir för lång och mörk. Jag kan säga att det tog längre tid än vad vi hade trott, då vi båda har väldigt mycket hår så vi hann bara börja se på filmen "Ego" som vi hyrde innan hon blev hämtad. En riktig bra film! 
 
Vi hörs senare

Fint till midsommar

Klänning 1                                                            Klänning 2 
 
 Klänning 3                                       Klänning 4                           Klänning 5 
 
Det är ju snart midsommar så har samlat några klänningar som jag tycker är fina och funderar på att beställa någon av dessa, vilken tycker ni är finast?
 
 
 
 

Du kan visste, ge dig in i leken igen och ge inte upp!

Hade satt klockan på alarm imorse för att gå upp på en powerwalk men när jag vaknade var jag så nära att dra täcket över huvudet igen. Men tog en lapp från "The box of inspiration" som Linnéa gjort till mig och där stod det "Du kan visste, ge dig in i leken igen och ge inte upp". Det fick mig att släpa mig upp och snöra på mig träningsskorna och ge mig ut på en 50 minuters powerwalk. Så skönt och är stolt över att jag gjorde det! 
 
Det var så tyst och lugnt och gå där bland de gröna, hittade inte mina hörlurar så gick utan musik och det 
var faktiskt vädigt skönt att bara tänka på allt möjligt!
 

Workout in pink

Ett tips för att hålla uppe motivationen när det gäller träning är att använda införskaffa sig nya färggladda träningskläder. För om man känner snygg och bekväm så blir det roligare och träna och färggladda kläder gör i allafall mig glad. Så investera i par snygga kläder och skor så kommer du  vilja bära dom och gå och träna. 
Här har vi lite snygga träningskläder i bara rosa: 
 
 

Onsdag

God morgon! 
Har varit uppe sedan 6.15, för cyklade iväg på ett IW pass klockan 7 med mamma. Är förvånad över att jag kom upp så tidigt, det borde finnas en lag att på sommarlovet får man inte gå upp innan 8 eller nått. Haha, nej men det var skönt fast det gick segt då jag körde IW intervall igår så fick lite mjölksyra. Men "what dosen´t kill you make you stronger"! Ska ta och duscha och sedan ringa min farmor för skulle kanske dit och hjälpa henne lite. 
 
Men vi får se vart dagen tar mig, det är så skönt med inga måsten! 
 
Ha en bra dag

Tacksam

Jag är verkligen så tacksam för min familj och mina vänner! De är min stora kärlek och vet inte vad jag skulle göra utan dom. Idag så mötte jag upp Linnéa på stan och gick runt i butiker och sedan satte vi oss på ett fik och prata. Fick med mig påse hem av henne med presenter och jag kan erkänna att jag grät när jag öpnnade dom. 
Här har ni vad jag fick, en massa smått och gott som alltid är bra att ha! En super fin tavla som jag ska brevid sängen eller på min hylla framför sängen så att jag kan titta på den varje dag! Sedan det bästa av allt en låda fylld med små lappar med inspirerande och peppande ordspråk som "Du klarar detta", "Damn girl you are hot" "don´t give up..." osv. Dessa kommer jag verkligen behöva nu och jag grät när jag började läsa på lapparna. Bara tanken av att Linnéa har suttit där och klippt ut varenda liten lapp gör mig bara rörd.
Hon är solstrålen i mitt liv, hon ställer alltid upp för mig, peppar mig, inspirerar mig, hon har ett hjärta av guld! Är så himla glad att jag har henne i mitt liv, Linnéa kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och såklart min andra vänner och min familj!
 
Så sprid kärlek runt om er och istället för att tråna efter det ni inte har så var tacksam för alla de fina sakerna och personerna ni har istället!

Slappa sommardagar

 
Något som jag älskar med sommaren är att man kan bara dra på sig en klänning, på med lite läppglans, ett par solbrillor och ett par converse eller ballerina så är man klar. Såg att jag hade fått en liten present av Nelly.com för att jag har fyllt år och här är lite klänningar som jag tycker fina så ska nog passa på att köpa någon. 
 
 
 Klänning 1                                                          Klänning 2           
 
Klänning 3                                                                    Klänning 4

10 juni

Hejsan! 
Hade hoppats på att jag kunde sola på balkongen hela dagen idag men vädret är inte på topp. Blir nog en lugn dag i soffan och kolla igen serier, ibland är såna dagar sköna. Men måste packa lite och städa också för ska till pappa idag. Sedan så försöker jag få in en rutin med kosten, ska äta en massa mellanmål mellan de stora målen och detta kräver tidsplanering kan jag säga. Får gå upp lite tidigare så att jag hinner alla mål, får sitta uppe hela natten och äta annars, haha. Ikväll har jag bokat spinning så det ska bli skönt att få komma iväg och svettas lite. Men nu måste jag gå iväg och göra mellanmål, förhoppningsvis så blir detta en del av min vardag om några dagar. 
 
///Linnea

Bootcamp

Nu när jag har fått sommarlov vilket betyder att jag äntligen kommer kunna satsa ordentligt på träning och hälsa, har under de senaste veckorna inte haft varken tid, ork eller motivation till träning. Men nu så har jag all tid i världen för träning och bra mat så tänkte kickstarta sommaren med ett litet Bootcamp, då jag ska träna och tänka på vad jag äter. Börjar med att köra 6 veckor där jag verkligen fokuserar på träningen och kosten och sedan får jag ta det därifrån.
 
Lets do this!
 
///Linnea 

Min helg

Hejsan! 
Dagarna går fort när man har roligt, i fredags var det ju skolavslutning, studentuppvaktning och sedan poolparty med klassen. Hade en riktigt bra kväll och kom hem strax efter halv två. Igår var det min födelsedag! Blev uppväckt vid halv nio med sång och paket och var lagom trött då. Mamma drog iväg mig på ett IW pass på friskis vid halv 10, var otroligt trött men det var skönt då jag inte har tränat på evigheter, har inte haft tid men nu börjar det. Men mer om träning lite senare. Eftersom att jag blev firad av släkten i torsdags så blev det en relativ lugn födelsedag, vi åkte ut till stugan och såg på Madeleines bröllop. Till kvällen åkte vi in till stan igen och bytte om till långklänning och sedan åkte vi och åt mat på en restaurang vid vattnet. Mysigt! Efter det stannade vi till och hyrde filmen "Berättelsen om Pi" och köpte med oss godis. Så det var en väldigt lugn födelsedag men känner att 17 inte är någon speciell ålder att fira utan så satsar på en stor fest när jag fyller 18 istället!
Idag vaknade jag upp till storm, regn, blixtar och åska. Så har slappat i soffan men ska ta och hoppa in i duschen och fixa mig för ska hem vid pappa och bli uppvaktad där, men ska åka dit lite tidigare och baka och hjälpa till att fixa.
 
Så ska ta och sätta fart nu, förlåt för ett långt och ett osammanhängande inlägg!
Bild från i fredags med några tjejer i min klass! Observera Salar i bakgrunden, haha! 
Har verkligen hamnat i en toppen klass och ser fram emot våra 2 år kvar tillsammans♥
 
 

Sommarlov!!!

Så nu har man gått ut ettan på gymnasiet, det har verkligen gått super fort, känns som om det inte var alls länge sen jag var på upprop och fick träffa min då blivande klass. Vi hade en kort skolavslutning i ljushallen och sen gick några från klassen och köpte glass och satte oss i botaniska trädgården. Sedan så tittade vi på utspringet och jag kan bara säga att jag längtar tills den dagen då jag kommer ta studenten, bara två år kvar! Jag och Julia stannade kvar lite på stan då alla studenter åkte flak, de såg ut ha det roligt i allafall! Trots att man fick lite öl och champange sprutat på sig så kunde jag inte låta bli att dela deras glädje! Men nu sitter jag hemma och har bytt ut min klänning till ett par shorts och en ny topp, för ska snart cykla iväg på en studentmottagning och sedan ikväll ska klassen ha poolparty, hos Julia. Vi ska grilla, bada och bara ha det allmänt roligt och fira att vi har klarat ettan.
 
///En glad tjej som äntligen har fått sommarlov!!!
 

Å-racet!

Sista skoldagen idag som började med betygsamtal och sedan förberedelser till Å-racet. Som är en tradition på Rudbeck, det går alltså ut på att man med en flotte/båt ska ta sig 400 meter i Svartån. Man kunde vinna pris för bästa utstyrsel vilket min klass gjorde!! Vi körde på Hawai tema med blomkransar osv. Det var verkligen jätte roligt och jag har verkligen världens bästa klass, eftersom att vi vann så var vårt pris en stor plåt med glass, maränger, chokladsås och kex, så alla satt där med en varsin sked och åt. Mysigt och gott! 
 
Här kommer ett bildregn från dagen:
 
 
///Linnea 

Önskelista

Idag är det en vecka kvar tills att jag fyller 17 år!!! Det finns ju egentligen inget att fira för man får ju inte göra något speciellt vid 17 men det betyder att det bara är ett år kvar tills att jag blir 18. Så det är något att se fram emot. Eftersom att det bara är en vecka kvar så har jag gjort ett kollage med lite saker som jag önskar mig: 
 
Lite små saker som ett fint halsband som jag har sett från chicy, en crystal bra, Boken: Bodylicious av Sofi Fahrman, Nike free run 5.0 skor, bikinis från H&M, träningshandskar, en låda med bars från fitnessguru osv. Så ni i familjen/släkten/vänner som undrar vad jag önskar mig så har ni det här, det är bara att fråga om storlekar och inköpsställen.
 
 

Myslördag

Hejsan! 
Mjukisbyxorna är på, naturgodiset är köpt, filmen är hyrd, Barbro och lillebrorsan är borta och kycklingsalladen är i magen, så nu är jag och pappa redo för en myskväll i regnet! Finns det något mysigare än att kolla på film när det regnar? Det har ekat tomt här på bloggen men nu är jag officiellt klar med ettan hade sista redovisning igår så nu är det bara en massa roliga traditioner som gäller. Har varit ensam nästan hela dagen då både Barbro och Oscar åkte bort imorse och pappa jobbar nu i helgen. Men som tur var så hade jag en frisörtid klockan 12.30 så spenderade 2,5 timmar där, det tar lång tid med tjockt hår. Fast känns så otroligt skönt att ha blivit av med utväxten och blivit lite sommarfin i håret. När pappa slutade jobbet så åkte vi iväg och handlade lite mat och lite gott till filmen som vi har hyrt. Vi ska se på Jack Reacher, någon som har sett den? Nej, nu vill pappa se på filmen lika bra att sätta på den nu så att han inte somnar, haha.  Pappa är nämligen väldigt kvällstrött enligt mig han går och lägger sig där runt halv 10-10. 
 
 
Får se om filmen är bra, Tom Cruise är ju det! 

RSS 2.0