A new dress and a army jacket

Detta fick följa med mig hem från Göteborg!

Är jätte nöjd över mina köp, klänningen var på rea och en army jacka har jag letat efter. Den är verkligen perfekt, den är mitt favorit plagg just nu!
Får lägga upp någon bild när jag har på mig den så att man ser bättre.

///Linnea


1 vecka kvar

Nedräkningen har börjat och nu är det bara 1 vecka kvar tills vi åker till Skiathos och det ska bli så härligt!
Ska bli så mysigt att åka, har sett på Mamma mia för att fått lite Grekland känsla och nu vill jag bara åka iväg. Vädret ser ut att bli toppen och en temperatur på 28 grader eller mer! Så det ser lovande ut och något jag längtar till är maten! Älskar Grekisk mat, speciellt moussaka.




Ser härligt ut va?


///Linnea


Lysekil

Har precis packat väskan för att snart röra mig neråt igen, nu är det Lysekil som står på schemat. Ulrik och hans kompis ska klättra så jag, mamma och lillebrorsan hänger med för lite sol och kanske bad, hoppas att vädret är på vår sida! Det blir en kort visit, är hemma redan på måndag eftermiddag/kväll igen.
Ha det bra solstrålar!

Alla heter Glenn i Göteborg?

Har helt glömt bort att uppdatera sen jag kom hem från Göteborg, hade det jätte härligt där borta och det är en sådan fin stad! I fredags efter att vi kommit fram på eftermiddagen drog vi till Liseberg, lite tråkigt bara att det var så mycket folk eftersom att det var Gothia cup, så vi stod mest och köade men vi hann väl åka 7 karuseller på ca 5 timmar. Favoriterna var Kannonen och Balder, tyvär var Atmosfear stängd pga tekniska fel, så den måste jag absolut ta mig tillbaka för att åka. På lördagen så gick vi runt på stan, vi tog en tur med Paddan, en liten båt. Sedan strosade vi runt på avenyn och sen så shoppade jag lite också. I söndags så blev det Universeum och sedan åkte vi hem på eftermidagen.
Just det spårvagnarna, vilket var charmigt, det var det som gjorde Göteborg!












///Linnea


Ute på djupt vatten

Idag har jag varit ute med Linnéas båt, vilket var jätte mysigt! Det är verkligen en frihets känsla att åka båt, att sitta där fram och känna blåsten och vattnet slå upp mot benen. Badade även för första gången idag, vi hoppade i från båten och jag ska erkänna att det var lite kallt, men badkruka som jag är så var det nog egentligen varmt, det var 20 grader tror jag och det är kanske varmt? Solade gjorde vi också, och klantskalle som jag är så smörjde jag inte in mig så är röd som en tomat just nu, inte så roligt kanske men vad gör det? Så länge det är sol så ler jag i allafall!

Drog iväg och tränade med mamma på kvällen och sedan så har jag packat då jag åker till Göteborg imorgon!
Vilket ska bli roligt, för imorgon blir det Liseberg, så om någon annan är där och ser en skrikande röd tomat så är det jag! Haha, skämt åtsido men det är väl vi och alla fotbollsspelare eftersom att det har varit Gothia cup i veckan. Kommer hem igen på söndag och lägger förhoppningsvis upp lite bilder, om jag hittar sladden, den är ute på vift just nu!


Här är en bild på mig och Linnéa från båten idag! Bjudet på att jag kisar med ögonen!

Men nu säger jag godnatt och hejdå kommer inte uppdatera bloggen men ska försöka lägga upp bilder på instagram!


För ca 1 år sedan

För ca 1 år sedan, eller på midsommar förra året om jag ska vara exakt togs denna bild på mig och syster:
 


Och nu denna midsommar togs ett likadant, vilket jag inte tänkte på förens jag såg denna bild:



Vad tycker ni har man förändrats?
Jag vet i allafall det har hänt mycket sedan den första bilden både för mig och syster och jag är så glad över att ha Sanne vid min sida!
Syskonkärlek♥


Favorit jeansen

Jag har shoppat alldes för mycket på senaste tiden, skäms nästan, jag har ingenstanns att ha mina kläder, så det mesta ligger just nu på mitt golv. Haha, detta kanske betyder att jag ska rensa lite? Får göra det någon dag men något som jag inte har köpt och som jag behöver ha är jeans!
Vill helst köpa jeans från mitt favorit märke Dr Denim, det är verkligen de skönaste jeansen jag har ägt, de är så strechiga och bekväma! Har haft 3 stycken men slet ut alla så nu går man runt i ett par H&M jeans. Men när jag har råd ska jag köpa mig några par, för de är värda varenda krona.


                                              Finns bland annat att köpa på Nelly.com, junkyard!

Instagram

Ville bara säga att nu har jag även Instagram, skaffade det för någon vecka sen, fast jag inte lärt mig allt (är väldigt oteknisk när det gäller sånna saker) så försöker jag lägga upp någon bild då och då. Oftare än jag uppdaterar här i allafall så om ni följa mig så heter jag: linneadinesen

Puss på er

Who run the world?

Har precis varit och sprungit på björnön, snart så börjar jag närma mig min dröm tid! Var ett tag sen jag sprang utomhus brukar oftast springa inne på löpbandet och det är verkligen en stor skillnad att springa inne och ute. Jag tycker personligen att det är jobbigare att springa utomhus då  det är en annan terräng och ett annat underlag. Men det var skönt i allafall förutom att jag sträckte vaden, nu ska jag äta jordgubbar!

Love

Min sommar

Nu går man snart in i juli månad och det känns som om det är då sommarlovet på riktigt börjar, kanske för att många får semester då och det brukar bli bättre väder. Så även fast det snart har varit sommarlov i en månad så är det nu allt börjar!
Så här ser min sommar ut:

4-19 Juli- Här har jag inget planerat just nu förutom att jag ska försöka åka iväg till Grönalund med några vänner någon dag. Sedan kommer jag att försöka bada och sola och umgås med familj och vänner. Har faktiskt inte badat än, haha fy skäms på mig! Sedan så kommer jag även få börja övningsköra snart gick på handledarutbildningen igår så nu väntar jag bara på papprerna!

20-22 Juli- Göteborg m. pappa, barbro och lillebror. Liseberg, museum?, shopping, you name it, vi har bokat göteborgspaketet och sover på hotell!

23-3 Augusti- Är hemma några dagar för att umgås med vänner och passa på att sola och bada och övningsköra och sedan ska man väl börja packa också för den....

4-11 Augusti- GREKLAND,SKIATHOS!!!!

12-19 Augusti- Hemma igen och njuta av det sista av sommarlovet!

20- Augusti- Gymnasiet börjar!


Skiathos!


Här kanske man kommer ligga och sola?


Blir kanske ett besök på gröna lund?


Ett besök på liseberg ska det i allafall bli!

Så det blir min sommar det, sedan kanske det blir lite spontana saker med!


Ångest

Åh, idag har jag inte gjort något alls! Har bara suttit inne och gjort inget... Det är fan ångest på hög nivå, det är sommarlov och hyffsat bra väder idag och jag har inte gått ut utanför dörren. Nej, det här var sista dagen härifrån nu måste jag börja njuta av sommaren, sola, bada och ha roligt! Så nu ska det bli än dring på denna tråkmåns!
Nu ska jag i allafall göra något och cykla över till pappa!

Hörs senare

RSS 2.0