Resa bokad!

 
Wihooo! Den 20:e juli bär det av till Side för en vecka med sol och bad. Kan verkligen behöva lite sol och värme efter det här "sommarvädret". Är i allafall super taggad och de hade till och med vattenrutschbana, gissa vad jag kommer att hänga?! 
 
 

Helgen

Hejsan! 
Kom precis hem efter att ha varit och fikat hos min moster i Sala, hon bjöd på en super god och efterlängtad björnbärspaj (receptet har varit försvunnet i något år). Har haft en mysig helg, i fredags blev det cityfestivalen med Linnéa och Emelie. Vi började kvällen på tacobar och tog den obligatoriska nacho deluxe tallriken innan vi tittade på Hoffmaestro och Takida vi hann även med ett åk på virvelvinden, vissa saker växer man aldrig ifrån ;) 
Gårdagen blev en tjejdag med syster och mamma, en hel dag på Erikslund med shopping. Fick både med mig fynd från rean samt två toppar. På kvällen åkte vi ut till stugan och trotsade regnet och grillade. Är det sommar så är det! 

Nu resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, laga lite matlådor med syrran och städa lite på rummet, får se om de är någon bra film som man kan somna till ikväll. 
 
Mina två fynd från igår, allt gick på endast 350 kronor! 
 

Onsdag

Hej på er! 
Äntligen så kan man ta det lite lugnt, har både jobbat, vart förbi körskolan och vart på 6-års kalas. Så nu är jag rätt så trött och längtar till sängen. Får se om jag orkar gå upp och träna eller gå en powerwalk innan jobbet. 
Efter jobbet ska jag iväg på min första teorilektion och sen får jag se om jag orkar gå ner och titta på Cityfestivalen. 
 
Nu tar jag och checkar ut, sov så gott! 

Förr eller senare exploderar jag

Var på bio igår kväll och såg "Förr eller senare exploderar jag", så himla fin och sorglig film. 
Efter filmens slut så tror jag att precis alla grät någon gång under filmen, jag kan ju säga att jag hade behövt en hushållsrulle med papper, så ja jag grät i allafall. Den handlar om Hazel Grace som har en cancer som gör att hennes lungor inte fungerar därav så går hon runt med syrgas, på en stödgrupp träffar hon Agustus som har haft cancer i skelettet. Mer tänker jag inte berätta, men om jag ska vara klyschig så skulle jag bli lycklig om jag  kommmer i närheten av den kärleken. Även om "sån kärlek bara finns på film". 
Vill hellre tro att det finns en för alla och att inget är omöjligt, man måste bara kyssa många grodor för att hitta sin prins! 
 
Så sevärd men förbered er på tårar! 

Nytt!

Har beställt en ny väska som borde komma snart, behövde en handväska som är lite rymligare men ändå snygg för en utekväll. Så hoppas verkligen att den är som jag föreställer mig! Får helt enkelt vänta och se när den kommer. 
 
Här är väskan! 

Söndag

Hade en mysig lördagskväll igår, även om den inte riktigt blev som vi hade tänkt. 
Men vi har kanske lite bättre tur nästa gång. Vi handlade en massa gott till kvällen, som oliver, vitlöksklyftor i marinad, ostar, skinka och färskt bröd. Perfekt att sitta och plocka lite då och då, så det kommer jag definitivt göra om! Tog en välförtjänt sovmorgon, gick inte upp förrän vid halv 12 och har tagit det lungt hela dagen. 
Har börjat titta på seriren Revenge, så himla bra! Känner mig i allafall laddad inför min andra jobbvecka. Sedan så är Cityfestivalen från tors-lördag, så får se fram emot det! 
 

Min midsommar

Hej på er! 
Hoppas ni hade en bra midsommar igår! Det hade i allafall jag, vi var ett gäng på 16 pers som firade tillsammans, 
först blev det lite bubbel, dans kring midsommarstången, sill-lunch, tipspromenad, 5-kamp, jordgubbar, rosé och grillning till kvällen samt en promenad ner till vattnet. Lämnade alla i stugan och är nu i stan för ikväll vankas det tapas och drinkar. 

 
 
 

Man blir som man umgås

Att trycka in så mycket som möjligt på en dag är inget att rekomendera, först var jag på sommarjobbet sedan tränade jag och jobbade på Friskis, hem och duscha, packa och nu är jag ute i stugan och vi har besök av J's föräldrar och deras hund och de blir kvar och firar midsommar med oss. Känner att dagen börjar sätta spår i mig och det visar sig att jag har glömt mobilen, min pyjamas och min midsommarkrans hemma, bra jobbat! 
 
Det är inte lätt att vara jag alla gånger..... Men locka håret kom jag i allafall ihåg att göra! 
 

Måndag

Hej på er! 
Är helt slut, hade min första jobbdag idag. Ska ju nämligen sommarjobba på ett gruppboende för dementa fram till mitten av juli. Så med en massa nya intryck och personer så kan jag säga att beundrar verkligen personer inom äldrevården samt sjukvården, hur orkar de? För jag är helt slutkörd efter första dagen men antar att jag kommer komma in i det så småning om. Efter jobbet bytte jag om till träningskläder och åkte till Linnéa, hon har varit utomlands en vecka och vi hade en hel del att catcha upp. Tänk att så mycket hinner hända?! 
Så vi tog en powerwalk och sedan så såg vi på Pretty little liars tillsammans. 
Men ska ta och duscha och sedan ska jag nog gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon och ikväll så får jag sängen för mig själv igen! 
 
 

Tomas Sabo

Fick ju mitt fina Tomas Sabo armband i julas och nu när jag fyllde år så fick jag tre berlocker. Fick fjädern, lövet och berlocken med de två vingarna som utgör ett hjärta. Så himla fina! Super bra att önska sig, så till jul får jag önska mig fler! 

Bekännelser

Älskar sushi!! Är helt beroende av det och tröttnar aldrig på det. Tur att jag har Emelie som också är lika galen i det, vi åt det senast i måndags!
•Ska förhoppningsvis tatuera mig till hösten, jag och syrran har pratat om att göra en tillsammans, sen så har jag några andra idéer för tatueringar. (Förlåt mamma) 
•Får ofta höra att jag ser äldre ut än jag är, men de är väll positivt?! 
•Skulle vilja kasta/skänka bort majoriteten av min garderob och börja om 
•Planerar att ta körkort i slutet av sommar, måste bara skriva upp mig på en körskola och börja plugga teori 
•Min favorit doft är vanilj eller kokos, som parfym, ljus, bodylotion båda luktar såå gott! 
 
Så där lite random saker som jag kom på så här en söndag! 

Onsdag

Det är dagar som denna som man blir lite trött på Sverige, snarare den svenska sommaren. Regnet öser ner och det är mörkt och tråkigt. Så förutom en powerwalk imorse har jag inte gjort något alls, på sätt och vis kanske det var de jag behövde att ta det lugnt och andas ut lite. Kan knappt förstå att jag har fått mitt sista sommarlov och att jag nu är 18 år. Flera dörrar öppnas och jag är helt säker på att det här sommaren kommer bli "the time of my life". Även fast det också innebär mer ansvar att vara 18 som att jagmåste till banken och byta bankkort, ska även skriva in mig på någon körskola (dags att ta tag i det här med körkort) samt så ska jag skaffa ett eget abonemang, min mobil vill inte längre samarbeta så som jag vill. Men jag gillar det! Att få ta egna beslut och bestämma själv. 
 
Får se vad jag ska hitta på nu, kanske slår på en film medan jag väntar på att regnet slutar, drar till gymmet eller gör lite matlådor inför nästa vecka då jag börjar sommarjobbet på måndag. 
 
Men vi hörs latero mina vänner! 
 

Vart ska man börja?!

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta den här veckan, var på Aerosmith förra söndagen, vilket var grymt! Tack igen bästis för den fina presenten, sedan så har det varit en massa traditioner i skolan som Junitrofén, sen tog bästa Emelie studenten, så var och såg på utspringet och sedan blev det studentmottagning. Kan inte fatta att om ett år är det jag som springer ut och står på flaket! Men nu fick jag nöja mig med att få mitt sista men efterlängtade sommarlov. 
 
I fredags, lördags och idag har gått ut på firanden av olika slag, för idag fyllde jag 18 år!!! 
I fredags blev jag firad av släkten på pappas sida, i lördags hade tjejerna över och hade de så roligt, skrattade och dansade som aldrig förr, sedan gjorde jag min krogdebut. Hade en grym kväll och träffade en massa trevligt folk, slutade med att jag och Emelie gick hem i soluppgången... Kanske bättre tänkt än gjort, men kom hem vid 4 och jag däckade i sängen.Började min födelsedag med att städa från igår och sedan blev jag upphämtad och åkte ut till stugan där jag blev firad av släkten på mammas sida och fick så fina presenter, bla Tomas sabo berlocker och Mateus porslin! 
Kan erkänna att jag var lite seg och sliten så middagen på Kajens satt inte helt fel. 
Förstår inte riktigt hur jag fortfarande kan vara vaken nu, så efter det här blir det sängen! 
 
 
 
 
 
 

Next→Aerosmith

Sitter och väntar på skjuts, sen så åker jag och E till stationen och vidare mot Tele2 arena, dagen som jag skrev om för ett tag sen har kommit! Det har gått så fort, men dags att få se Aerosmith! 
Här är favorit låtarna som jag hoppas att de spelar ikväll: 
  
 
 
 
 

RSS 2.0