Sjuk

Vaknade upp kall svettig och illa måendes idag, så stannade hemma från skolan. Inte roligt att må illa och har inte vågat ätit något med räddslan att inte få behålla det, men ska nog äta lite yoghurt. Har dock väldigt mycket ångest för att jag inte är i skolan, men måste lyssna på kroppen när den säger ifrån. Så nu ska jag sätta på en film och förhoppningsvis så är jag back on track imorgon redan. Skriver lite senare, när jag har något vettigt att berätta! Kram

Photoshoot

Var ute och tog några bilder med min duktiga och bästa vän Emelie, hon är så duktig på att fotografera <3
Här kommer lite bilder på mig:




 
Här är några favoriter, är faktiskt riktigt nöjd!
Tack igen, Emelie för att du ville fota mig <3


Lite efter

Då var det söndag och jag erkänner att jag har hamnat lite efter med bloggningen denna helg. Men det är sånt man får ta ibland. I fredags drog vi ju iväg till Stockholm och såg på The ark, de var så bra (som de alltid är eller nu mera var....) Det var faktiskt lite vedmodigt inför sista låten Calleth you, Calleth I, då Ola sa hejdå. Fast tänkte berätta mer om det imorgon då jag kommer hem till mamma och kan se om hon fick någon bra bild med sin digitalkamera. Det blir ju inte så jätte bra kvalité och det är vid såna tillfällen man vill ha en systemkamera eller ha en vän som är duktig på att fotografera som Sara eller Tuva med sig. Så The ark återkommer vi till.

I lördags åkte jag ner och träffade Emelie för en fika, det var evigheter sen vi träffades. Vi gick runt lite i affärer och sedan så gjorde vi en väldigt impulsiv sak, vi gick och tog hål i öronen helt spontant. Eller vi båda har snackat om att göra det sen innan sommaren men det har inte blivit av. Tanken var att jag skulle ta hål där uppe, men fegade ur och tog ett bredvid mitt andra. Men är i allafall sjukt glad att jag gjorde det, brukar vara en sån som bara funderar och funderar och aldrig gör det men med Emelie kan jag göra såna här spontana saker, vilket är grymt bra! Senare på kvällen så åkte jag ner på kulturnatten med pappa och Barbro, mysigt men så kallt. Man märker verkligen att det är höst nu, och visst kan det vara mysigt med alla löv och sitta inne med ljus och filtar men jag är en sommar människa. Vill ha sol och värme och inte mörker och kyla.

Idag så har jag umgåtts med familjen, först med Sanne, vi gick på en visning och strosade runt lite och sedan blev vi upphämtade av pappa och lillebror och åkte till min farmor!

Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs senare!


Mot huvudstaden

Så nu sitter jag antagligen i bilen på väg mot stockholm! För ikväll ska vi gå och se på The ark, det är deras sista konsert. Det ska bli roligt men ändå sorgligt eftersom att det är deras sista. Har ju på sätt och vis växt upp lite med dom, var ett jätte stort fan av dom för några år sen, de prydde mina väggar med affisher och autografer. Jag kommer aldrig glömma första konserten jag såg i Eskliltuna, jag var sååå glad! Så självklart måste man vara med från början till slut. Innan konserten på Gröna lund ska vi gå och strosa på stan. Det kommer att bli en toppen kväll och ska fota så mycket jag kan.

Favorit låtarna med The ark:









Åh, känns som att denna kväll kommer att sluta i tårar, sorgligt att de ska sluta.
Fast låtarna kommer alltid finnas kvar, får trösta mig med det!


///Linnea ♥


15 september

Hej!
Då är det torsdag och är så glad att det är fredag imorgon, för det kommer att hända så många roliga saker!
Har bland annat skolfotografering imorgon, okej det är inte det roligaste men sen så, vad jag ska göra får ni se imorgon. Efter skolan idag så åkte jag ner på stan med mamma och fick med mig ett par nya jeans, riktigt snygga och sköna. Ni vet ett sånt par som man vill köpa i alla färger? Men ska ta och sätta på en film eller se ett avsnitt av sex and the city och sedan sova, vill vara pigg och allert imorgon!

P.s Har världens träningsvärk från igår när jag var och träna med Elin, haha.

Puss och Kram

Tisdags kväll med idol

God kväll!
Är helt slut, har pluggat riktigt bra i skolan och sedan så blev det en powerwalk på 5 km på björnen. Sitter just nu och tittar på idol och trotts att jag är jätte trött så kan blir jag lite gladare, haha bästa kommentaren ikväll av en kille som bara har bott i Sverige i 10 månader och gick vidare. 
- Nu måste du öva på språket.
- Ja, jag ska till SVI ikväll. 
- Vad bra, svenska för invandrare. 
- Nej, det är svenska för idioter. 

Haha, att han gjorde narr av sig själv på det sättet, jag är har inget emot de som inte kans svenska men som sagt det var så kul. Han hade så skön humor. 

Har inte så mycket mer att säga förutom att jag har skoljoggen imorgon,hoppas bara att det inte regnar. 

P.S Just det vi får inte glömma att min äldsta och en av mina bästa vänner Emelie fyller 16 år idag! GRATTIS! Har känt henne sen jag var 5 år och hon står mig väldigt nära, skönt att ha vänner som man känner utan och innan. 


Nu blev det ett väldigt rörigt inlägg, men ska ta och duscha nu! 

Sov gott ♥


 


Söndag

Hej! Hur är det med er? Själv så är jag lite trött, var ju barnvakt igår och ja det var rätt så slitsamt igår. Somnade som en stock när jag kom hem efter 12. Så dagen har spenderats med film och nu ska jag åka hem till Linnéa, sover nog över där för imorgon är det studiedag så ingen skola. Nu ska jag gå och packa lite så länge bjuder jag på mina favorit låtar just nu!



Hörs senare!


GRATTIS ELIN!


Ska hem till denna tjej nu, Elin som fyller år idag!
Ikväll blir det att sitta barnvakt till mina kusiner igen.
Hörs senare <3


Ska flytta!

Ja ni läste rätt. Jag ska flytta till Östermälarstrand med pappa, Barbro och Oscar och hunden Allis såklart! Fast det blir inte förens nästa december, inte i år utan nästa. Men roligt ska det bli, det är jätte fint där nere och att få bo nära vattnet ja det har väl inte helt fel, eller hur? Så nu hoppas jag att detta år kommer att gå fort!



Fin utsikt va?


Nya löparskor!

Igår blev det ett besök till stadium och då fick jag ett par löparskor av mamma! Dom är jätte sköna, så nu är det bara ut och springa då, okej jag kanske börjar med Power walks men det är en bra början i allafall.
Tack mamma! 
ADIDAS RSP STABILITY 3 W
Löparskor/ADIDAS RSP STABILITY 3 W från stadium.se



/// Linnea


Fredag

God morgon! Då är det fredag och jag kan säga er att det är så skönt! Så idag blir det skola och sedan drar jag ner på stan med Linnéa. Och mamma ska till Stockholm idag för kick off med jobbet, så jag har bett henne att titta på lite kläder jag vill ha, hoppas att de finns där.
Ikväll kommer jag att släppa en "bomb" (nyhet), så kika in då, är så förväntasfull inför det här!
Nu ska jag ta och göra mig klar inför skoldagen.
Så ha en toppen dag!


Roligt med spöregn

Börjar snart skolan så ska cykla snart, först måste jag bara klä på mig. Haha, är lite seg idag men det är inte så lockande att lämna sin varma säng på morgonen när det regnar ute och att man har ute idrott idag. Det känns så där lagomt roligt...... Nu måste jag skynda mig, vi hörs efter skolan!


Bild från Turkiet, helt ofattbart att vi var där för 1 månad sen <3


Tyg väska


Är på jakt efter en snygg tyg väska, vill helst ha en vit eller svart med tryck eller text. Någon som vet vart jag kan hitta det? De två på bilden är ifrån Monki, men verkar vara helt slut i butik.


Idol 2011


Fastnade helt för denna kille, inte bara för hans underbara röst utan även för hans utseende och utstrålning!
Kommer sitta bänkad framför tv:n när Idol visas igen.


Paus

Hej! Tar en paus från skolarbetet och har precis värmt på lite lasagne. Har jobbat väldigt effektivt och nu har jag inte så mycket kvar att göra. Det är bra att ta en liten paus då och då, tittar lite på bloggar och kläder. Lite ny energi och sedan blir det plugg igen som gäller. Hörs lite senare!

Veckans planering

Måndag -  Hemstudiedag
Tisdag -   Skola,
Onsdag -  Skola, 
Torsdag -  Skola,
Fredag - Skola
Lördag- Umgås med elin, barnvakt på kvällen?  
Söndag- 

Kärlek/relationer/vänner- Trotts att jag har varit en vecka med massa kompisar i Falun, så känner jag att jag vill spendera tid med mina vänner. Känns som om det var jätte länge sen jag träffade Emelie, så hoppas att vi kan ses på en fika på stan eller något? Sedan så fyller Elin 15 år på lördag! 

Hälsa -
 Hoppas att jag blir frisk så fort så möjligt så att jag kan komma igång med träningen igen. 

Övrigt -  Ska verkligen se till att komma igång med skolan, vill få en bra skolstart!

Förkyld

Ja, rubriken säger det mesta. Är fortfarande förkyld och idag har jag varit trött och hängig. Men har ändå vart igång, vaknade av att Barbro kom någon gång efter 10 för att senare så gick pappa och Barbro på en lägenhetsvisning vid Öster mälarstrand, spännande..... Så jag och Oscar var hundvakt åt Allis och vi gick på en långpromenad. Sedan blev det ett besök hos farmor och sedan var vi och handlade. En rätt så skön söndag med andra ord synd bara att man är lite sjuk. Som tur var så har vi kompledigt imorgon då vi har vart i Falun, är inte helt ledig då jag har lite skolarbete men ska försöka vila upp mig. Vill bli frisk så att jag kan börja träna igen, kortet går ju snart ut! Nej, nu ska jag ta och sätta på en film och bara mysa, ska se om det finns lite glass i frysen (till min hals). Puss 

 


Tänkte se denna film, Crazy stupid love. Har hört att den ska vara rikitgt bra!


Varmt och mysigt

Blev en tripp ner på stan idag med Elin, både jag och Elin är förkylda, så vi gick runt på stan med näsdukar och halstabletter i högsta hugg. Men i allafall så hittade jätte snygga kläder på monki, bik bok och gina men är just nu rätt så pank efter besöket i Stockholm. Så kunde endast titta och prova, många koftor och cardigans har butikerna fått in. Ett favorit plagg hos mig på hösten då man vill klä sig i något varmt och mysigt.


///Linnea

Ladda om

Är hemma från Falun och har spenderat eftermiddagen med att försöka packa upp och rensa tvätt. Men blir inte hemma länge för i kväll ska jag sitta barnvakt åt mina söta kusiner. Ska bli roligt, trotts att man är lite sliten från en galen vecka i Falun, så tackar man inte nej till att få umgås med Viggo och Lova. Tänkte ta med mig en film som vi kan titta på och funderar på filmen "Robotar" eller "Ice age". Nej, nu blir jag snart upphämtad så får ta och berätta mer om min vecka i Falun senare (ikväll eller imorgon).

Ha en bra kväll!


RSS 2.0