Betygsdeadline

Nu har jag i stort sett pluggat klart för sista gången på grundskolan, vi hade betygsdeadline idag. Så det enda jag har kvar är att redovisa en låt i musiken. Det känns så skönt så nu är det bara det roliga kvar som avslutningsmiddagen, fotbolls tuneringen, superstars och sedan såklart avslutningen!
Ska iväg och fira detta med ett indoor walking pass med mamma så nu ska jag ta och byta om.

Hörs senare!

Bikini mania part 2

Tänkte fortsätta med att visa mina nya bikinis som jag har samlat på mig inför denna sommarn. Här är i allafall min andra bikini och den är också från H&M. En fin vit spets bikini, som jag tror kommer att vara jätte fin när man har blivit lite brunare. Så det är en bikini som får bäras i slutet av sommaren!


Är jätte nöjd över denna!


Torsdag

Hej på er!
Hur har er dag varit? Min har varit jätte bra, först helt underbart väder så har suttit ute och läst hela dagen. Sedan så cyklade jag och hämtade ett paket med skoltröjor som jag sedan lämnade på skolan. Sen cyklade jag och mamma vidare ner på stan och jag köpte en klänning som jag ska ha på avslutningsmiddagen, fick även med mig en shortsdress. Nu på kvällen så drog jag och pappa iväg och tränade så skönt har inte rört mig sen vårruset känns det som.
Men nu måste jag gå och lägga mig ska upp och träna imorgon innan skolan med Linnéa och sedan ska vi äta frukost på sportköket, mysigt! Så därför ska vi vara där ännu tidigare, så kvart över 6 imorgon ska vi ses vid gymmet. Efter skolan imorgon ska jag jobba och sedan vara barnvakt åt mina kusiner så det är full rulle här!

Sov så gott

Dagens cravings

Åh, idag så vill jag ha blåbärspaj med vaniljsås, ben och jerry och ett par virkade shorts, haha vilken blandning. Men är så sugen och inte har jag tränat idag heller, inte bra det, har inte tränat sen i måndags då det var vårruset. Vad hände med motiviationen Linnea? Får i allafall försöka att ta upp träningen snart igen för det här känns inte så bra.


Nej, det här skulle inte sitta fel just nu!


Vårruset 2012 avklarat!

Idag har jag sprungit vårruset för tredje gången och trotts att jag inte slog mitt rekord med tiden så är jag jätte nöjd och glad ändå. Då jag inte har tränat så mycket långdistans, nu håller jag, mamma och syrran på att kolla på lite andra lopp i sommar det lutar åt mälarenergiloppet (tror jag att det hette) och blodomloppet. Nu är jag så taggad på att komma igång med träningen ännu mer, speciellt min löpning! Så nu kör vi!!!
Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig och sedan måste jag gå och lägga mig, det börjar bli sent nu och jag har skola imorgon. Hade hemstudiedag idag så har vart hemma, så nu har man haft en riktigt långhelg, vilket har varit så skönt. Längtar så mycket till sommarlovet just nu!

///Linnea

Bikini mania part 1

Ja somliga samlar på ringar, skor, väskor, nagellack ja allt möjligt och jag har börjat samlat på bikinis. Har redan hunnit samla på mig ett par denna säsong, ska vi vara exakta 4 stycken och de flesta är faktiskt från hm. Jag kan inte få nog av dom, favoriterna är bandeau bikinis. Nu skulle jag vilja ha några färglada eller i neon men måste hejda mig lite annars kommer jag inte kunna sluta!

Här en av de första, en svart enkel men ändå inte!
 
Fortsättning följer....


Friday Friday

Så ännu en fredag och andra dagen på långledigheten, spenderade gårdagen med att gå. Ska nämlingen bestiga Kebnekaise i sommar så vi var och övade lite igår, vi gick på norra landsberget det blev 1,7 mil totalt i jobbig terräng och med packning. Så fötterna var rätt så slut men drog iväg och gymmade idag ändå. Hade så tråkigt och efter många om och men så trampade jag iväg på cykeln mot gymmet. Kämpade mig genom minuterna på crosstrainen och körde i allafall 4 km, vart väldigt nöjd och glad efter. Har ätit tacos och ska se om det går någon bra film på tv, blir en mysig filmkväll ikväll, mamma är fortfarande i Turkiet men fick ett sms om att hon har köpt converse till mig, wiho!


God natt på er!

 

 


Söndag

Hej på er!
Det har regnat närst intill hela veckan men nu är det strålande sol så ska bege mig ut på en långpromenad och njuta av vädret. Sedan så blir det att åka och hälsa på farmor och ikväll blir det matte plugg och ett IW pass på friskis! En toppen söndag enligt mig, har även sett lite fina saker från H&M som jag är sugen på att beställa, så får se om jag klickar hem något!
Nej, nu ska jag ta och klä på mig och bege mig ut i solen!
Ha en fin dag♥


Bad day

Har haft en riktig dålig dag idag, vädret gör det inte bättre precis så sitter nu och drömmer mig tillbaka förra året idag så åkte jag och farmor till Alcudia. Tänk att det har gått ett helt år, helt otroligt tiden går så fort och jag önskar att man bara kunde ha stoppat tiden just då. Skulle inte alls ha något emot att vara där just nu istället för här. På tal om resor så åker en av mina närmaste vänner, Linnéa till Grekland imorgon, är faktiskt rätt så avundsjuk på att hon slipper detta väder och missar matte nationellaprovet som är på tisdag. Så hoppas hon solar lite för mig och har det så roligt där!

Nej, nu kastar vi in lite bilder från resan, man kan ju alltid låtsas att man är där just i denna stund!






///Linnea


1 månad kvar

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år! Whiho, det betyder att det bara är 2 år kvar tills jag fyller 18, haha. Nej, men det här faktiskt ett år då jag inte känner det där pirret i magen inför att man ska fylla år, det är inte lika speciellt som när man var liten. Då kommer jag ihåg att det var helt omöjligt att sova och på morgonen så låg man och lyssnade och låtsades att sova när familjen kom in och sjöng. Men det är kanske inte lika spännande att fylla år, men det känns i allafall som man går ett steg mot framtiden, ett år äldre vilket betyder att man kan räkna bort ett år tills man får ta körkort, gå ut på krogen osv. Ett år närmare friheten!
Så nu kan man börja räkna ner men en helt annan femma är att jag har ingen aning om vad jag önskar mig......


En jätte gammal bild på mig var kanske 5 år på bilden...

Godnatt


Måndag- Ny vecka

Då vae det måndag igen vilket betyder att det är en ny vecka med nya möjligheter. Ska försöka träna rätt så mycket denna vecka, då sommaren snart börjar närma sig! Började dagen med ett pass på gymmet imorse med Linnéa, blev lite styrka, sedan så var det skola och det här faktiskt den sista hela veckan vi går i skolan. Sedan kommer vi ha massa studiedagar, röda dagar osv, så det är bara att plugga järnet, inte långt kvar nu!
Drog iväg och jobbade efter skolan och nu så ska jag packa lite inför pappaveckan och planera lite.
Nu måste jag greja lite här hemma så vi bloggar mer senare!

Kram

Nytt i garderoben

Köpte denna fina blus/klänning som jag har tänkt att använda som strandklänning i sommar. Så skönt att bara slänga på sig en sån och dra ner till stranden och till ett par brun brända ben så blir det perfekt!


Från H&M!


Lördag

Hej på er!
Vad gör ni denna lördag?
Vi är barnvakt idag åt mina två kusiner, så vi har vart nere på stan på barnens dag, sedan så skulle de självklart äta på mc donalds och köpa godis och så har vi hyrt en barnfilm. Nu ska de gå ut en stund så passar på att ta det lungt framför datan då de kom redan vid 10 så det har varit full fart hela dagen. Vi ska köra hem dom ikväll när det är dags att lägga dom och sedan så väntar vi där tills min moster kommer hem igen, någon gång i natt skulle jag gissa då de är på bröllop. 
Så nu passar jag på att vila en stund och har sån otrolig träningsvärk i armarna från igår då jag gymmade, men det känns skönt, känns som att all slit och svett var värt det om jag säger så.
Ska se om jag kan sätta på en bra film innan de kommer tillbaka igen. Någon som har lite bra filmtips?

Vi hörs lite senare! 

Svar på tal: Har fått flera frågor om min bruna fransväska och den fick/köpte min mamma till mig i Stockholm på en affär som heter Joy för 2 sommrar sedan så den finns nog inte kvar. Men det borde finnas liknande väskor på H&M, lindex, åhlens, eller gina tricot så kolla där de brukar vara rätt så bra på att ta upp trender!


Promenad

Hej!
För det första vilket underbart väder det är ute, sommaren är snart här! Så skönt men nu är det hårdträning som gäller säger som många andra man vill ju inte behöva stå i vassen. Men ska faktiskt iväg och träna nu ikväll så tänkte gå ut på en promenad nu och sedan käka mat och sen så ska jag och mamma köra IW pass ikväll!
Hade även matte nationella prov idag det gick väl sådär, men ska inte deppa än, har fortfarande en del kvar i matten innan betygen kommer att bli satta, får satsa på sista delen! Nej, nu måste jag gå ut och röra lite på mig, rensa tankarna.

Kramisar!

RSS 2.0