Våffel lunch

Dagen har varit som alla andra väldigt lugn, en sovmorgon och tv tittande i soffan. Men nu har vi precis ätit lite sen lunch, blev våfflor, mums. Så nu ska vi röra oss mot stan och shoppa lite och senare ikväll ska vi iväg på ett boxningspass. Hoppas att jag överlever, det var ett tag sen jag körde ett riktigt träningspass!
 
 
Hörs lite senare!

29 oktober

Uppdateraring från syster, denna måndag har varit trist och grå här i Karlstad. Det har regnat hela dagen så vi åkte till Lager 157 men fick inte med mig något, utbudet var inte det bästa så väntar tills det öppnar i V-ås, vilket det ska göra snart. Sedan var vi förbi Sannes universitet, så nu har jag varit där och jag längtar inte tills det, säger skoltrötta jag, nej efter gymnasiet blir det att jobba och resa. Vet ju inte heller vad jag vill jobba så då är det lika bra!
Nu ska vi ta och se på ensam mamma söker som börjar snart sedan blir det nog en film innan vi somnar!
 
Kram

Hos Sanne

 Hej på er!
Befinner mig som sagt hos min syster som bor i Karlstad. Kom hit igår och då gick vi och åt lunch och tittade runt i affärer, sedan hade vi en myskväll med Tacos och filmer. Idag har vi bara tagit det lungt, gått en powerwalk runt Klaraälven, pluggat, bakat kärleksmums (blir hårdträning efter det här, åt någrs för många), tittat på solsidan och nu ser vi på Beck och nätshoppar! Så har det med andra ord väldigt bra och mysigt här, åker hem med Sanne och J på onsdag eller torsdag och så stannar de över helgen hemma i V-ås.
 
Två bilder från mina dagar här! 
 

Karlstad

Nu håller jag på att packa det sista och sedan så skjutsar pappa ner mig på stationen. Så sen ska jag befinna mig på bussen i 3 timmar, men får ladda upp med lite serier och plugg och så, för något måste jag ju göra. Är en person som lätt blir uttråkad och vill helst sitta själv på bussen, tycker inte om att sitta bredvid någon random person, jag vet inte varför men jag känner mig instängd. Dessutom så är det jobbigt om man måste sitta bredvid någon extremt pratglad person för jag vill bara sitta där i min egna värld, för har inte rikigt vaknat än. 
Nej, nu måste jag fortsätta packa, sista minuten packning brukar ju alltid bli så bra? Man glömmer typ allt de viktiga......
 
Kram på er!

Torsdag

Nu har jag skypat med Sara och delvis med Linnéa i 3 timmar så nu lär jag vara förberedd inför historia provet imorgon. Har ägnat varenda kväll åt att plugga för det, har inte ens hunnit träna förutom springturen då. Men har verkligen försökt att engagera mig i skolan just nu och jag hoppas verkligen att det ger resultat! Som tur var så är det fredag imorgon vilket betyder att det bara är en dag kvar tills att jag far mot Karlstad och får träffa min storasyster igen, så det ser jag fram emot! Så imorgon blir det att packa och fixa inför att jag åker, fast behöver nog se över mina klädval lite då "solen lyser alltid i Karlstad" inte riktigt stämmer då Sanne berättade att det snöade där, vilket också har gjort här! 
 
Just det angående det jag gjorde igår, ni kommer att få se det lite senare! Vill bara förtydliga att det inte är värsta grejen, har inte färgat håret grönt eller något! 
 
Fast nu ska jag för en gångs skull ta och lägga mig i tid dagen före ett prov! 
 
Sov gott!

Bra start på dagen

God morgon! 
Kom in från en springtur på ca 4 km tror jag, min runkeeper app fungerade inte idag. Men skönt att springa, det var evigheter sen! Nu sitter jag och äter på min havregrynsgröt och ska sen hoppa in i duschen och göra mig klar för skolan, börjar inte förrens 11.20 idag! Efter skolan ska jag göra en väldigt rolig sak som kommer ta ca 2 timmar, kan ni gissa vad? 
 
Observera att detta är jag innan springturen! 
 
Ha en bra dag!

Söndag igen

Då är det söndag igen och den här helgen har jag bara tagit det lungt, varit ute i stugan och firat Linnéa som fyllde år i fredags. Idag har jag bara tagit det lungt, pluggat, tränat och nu ser jag på Beck, man kan aldrig tröttna på Beck avsnitt! På tal om något helt annat så om en vecka så kommer jag att vara i Karlstad hos Sanne, det ska bli så mysigt. Vi har redan planerat lite vad vi ska göra, vi ska till Lager 157, äta sushi (vilket jag aldrig har gjort förut), baka, gå på power walks och ja bara umgås och så! Men innan dess så har jag prov och andra skoluppgifter som väntar, men snart så är det lov!
 
Men nu ska jag ta och fortsätta att se på Beck!

Don't you worry child

 
Älskar den akustiska verisionen av denna låt, lyssna och njut!
Så synd att de ska sluta, då deras låtar verkligen är super bra
 
///Linnea

Tisdag

God morgon!
Mina första två lektioner är inställda, skulle ha börjat nu 8.10. Så är fortfarande hemma och tänkte ta och plugga lite, nästa lektion börjar inte förrens 10.30. Skönt det men mindre skönt att jag gick upp klockan 6 och är helt färdig fixad så får lika gärna vara vaken. Men det är bara att börja plugga istället. Hoppas att ni får en bra dag!

Plugg söndag

Jag har suttit begraven i plugg denna dag och skulle egentligen ha velat tränat med Tove, men idag fick jag prioritera skolan. Känns si sådär att inte hinna med att träna för att man har så mycket i skolan, för vill prioritera träning med, för det hänger ihop för mig. För när jag tränar eller har tränat så pluggar jag bättre och kan koncentrera mig bätte. 
Lite så här känner jag: 
Detta är jag just nu! 
 
Ha en mysig söndags kväll!

Max factor 3 in 1

Köpte en ny foundation i fredags, det blev Max factor All day flawless 3-in-1 foundation som både har concealer, primer och foundation i samma produkt. Vilket passar mig bra då jag tycker att det är dyrt att köpa både en bra concealer, primer osv, och nu finns allt i ett. Så här står det om den: 
"En tre-i-ett foundation som ger dig primer, concealer och foundation i en produkt! Snabbt och enkelt får du en bra grund, perfekt täckningsförmåga samt en jämn och matt finish som håller hela dagen. Primerfunktionen är baserad på en patenterad Flexihold-teknologi som gör huden elastisk samt ger en lätt utslätande verkan för att bronzer, rouge eller highlighter ska ge en jämn och slät finish. All Day Flawless 3-in-1 Foundation trollar bort mörka ringar och ger en naturligt matt yta samtidigt som den ger ett lätt SPF-skydd."
 
Använde den i fredags och gillade den, man måste testa den på riktigt för att ge den ett betyg. Men hoppas att den är lika bra som den sägs och att den gör allt det den ska och ett stort plus är att den innehåller solskyddsfaktor 20! 
 
Finns bland annat att köpa på kicks och H&M,
köpte min på kicks då de hade kampanj på den och fick betala 139 kr istället för 165 kr!

Lördag

Hejsan! 
Ligger just nu och tar det lungt i sängen, tänkte ta och se det  The vampire Diaries 4 nya avsnitt som har kommit ut, älskar den serien! Hade en jätte rolig kväll igår och min klass är verkligen super bra, hela bunten. Så att gå i 3 år med klassen kommer betyda att i får 3 väldigt roliga år. Tanken var att jag kanske skulle ut till stugan idag men orkar inte, är lite seg idag. Så känner att jag bara ska det lungt, men har iallafall gjort något idag, åkte till Hälla en stund och sedan har jag gått 5:an på Björnö, det var skönt att röra på sig . Men som sagt blir nu en lugn eftermiddag och kväll och tänkte unna mig med grönsakstavar och dipp om jag orkar gå till affären det vill säga. 
 
Nu ska jag ta och se det nya avsnittet som sagt, spännande! 

11 oktober

Denna skolvecka börjar gå mot sitt slut och den har varit fylld med prov, inlämningar och imorgon ska vi ha en muntlig prestation om millenniemålen, en vecka med mycket plugg med andra ord. Skönt att det äntligen blir helg imorgon! Har inte mina två sista lektioner imorgon så slutar vi 1, så funderar på att kanske träna lite efter skolan och sen kommer Emelie hit för lite fika och spanska plugg. Sen på kvällen ska jag träffa klassen! 
Helgen blir rätt så lugn ska plugga och plugga lite till, haha nej men har rätt så mycket som sagt och det är lika bra att uttnyttja hela helgen än sitta i panik dagen innan. Som det tyvärr blir ibland. 
 
Fast nu ska jag ta och sova så man orkar upp imorgon! 
 
God natt♥

Älskar denna tisdag

 Denna dag kan inte bli bättre! Fick först tillbaka resultatet på matte provet, och jag behöver inte göra om det, jag var helt säker på att jag skulle få göra ett restprov men tack och lov så klarade jag mig. Matte är ju inte precis min starkaste sida. Sedan så är det halv planeringsdag så vi slutade halv 12, så gick och unnade mig med en "plocka ihop egen sallad" som jag sitter och äter på nu. Så ska äta och sedan plugga och ikväll blir det boxning med Linnéa. En perfekt dag med andra ord!
 
Dagens lunch!
 
Ha en toppen dag och jag ska även försöka göra lite blogginlägg också, systeryster ;) 

Nya älsklingar

Nu när man äntligen har fått in pengar igen så har det blivit lite shopping denna vecka, eller lite för mycket kanske... Men detta köp är ett av mina favorit köp, älskar verkligen skorna så snygga till ett par tajta jeans, man kan använda de till vardags och till en mer uppklädd outfit. Finns att köpa på skopunkten!
 
///Linnea

Tisdag

Åh, hade skrivit ett långt inlägg och så råkar jag göra något så att det försvinner, så irriterande! 
Men det är väl bara att börja om då. Hade ju mitt första matte prov idag och jag kan säga att jag fick tyvärr en blackout så vet inte riktigt hur det kommer att gå, men ska ju gå där i 3 år så hinner någ göra många prov. Sedan ikväll cyklade jag iväg till gymmet för ett boxningspass med Tove, var väldigt länge sen jag körde det. Hade helt glömt bort hur jobbigt det var, svetten bara rann, haha tevlig info. Så lär ha en mysig träningsvärk imorgon. Har även suttit och pluggat men med paus för svenska hollywood fruar såklart, en av mina favorit program, det är så underhållande! 
 
Vem är er favorit? Min är utan tvekan Maria, hon är så härlig, lite som jag lite lätt virrig och säger lite konstiga saker ibland! 
 
Kram

Första oktober

Tänk att det redan är oktober! Det har gått så fort, snart blir det väll jul, haha skämt åsido. Sitter här själv, då alla redan har lagt sig här hemma och tänker lite, har precis gjort klart det sista inför mitt första matte prov på gymnasium imorgon. Är lite nervös men inte så farligt, känns faktiskt som att jag för en gångs skull förstår vad jag räknar ut, så hoppas det går bra!
Mina tankar går även till min kusin som skulle ha fyllt 19 idag och ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva, förutom att jag saknar dig och önskar att du var här så att jag kunde ge dig en stor kram!
På fredag skulle även min morfar fyllt år så åker ut till gravarna då med mamma för att tända ljus. Det är liksom det minsta man kan göra, är glad att vi fortfarande gör det, för kommer alltid att ha dom i mina tankar!

Men nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen sitter fortfarande i mina svettiga träningskläder sen när jag och mamma gick på Indoor walking idag. Klockan står på 05.45 imorgon så bäst att jag sätter fart!
Sov gott.

RSS 2.0