Torsdag

Hej på er! Får se hur det här går bloggar nämligen från min mobil då min laddare till datan verkar ha gett upp. Inte så roligt....
Har bara tagit det lugnt idag och har vart på gymmet, fast fick en extra tid hos frisören så skynda mig dit i träningskläder. Så efter några timmar var jag betydligt ljusare (ingen ful utväxt), fattigare och mycket kortare hår. Mitt hår har vart så slitet att det hade gått av på flera ställen så hon var tvungen att jämna till det. Så måste verkligen försöka att sluta använda plattången så mycket om jag vill ha något hår kvar. Jag som verkligen älskar mitt lockiga kaos hår...... Imorgon fyller min kära pappa hela 50 år, så lite överraskningar väntar och sen på lördag blir det 50-års kalas med släkten.

Todays wanties

 
Todays wanties
 Det här skulle gärna få komma in i min garderob, är så sugen på vår och sommar kläder!

Måndag

Hej på er! 
Har haft en super bra helg och det var nog precis vad jag behövde för nu är jag frisk. I lördags shoppade vi, åt lunch på Sandys och sedan på kvällen blev det tapas innan vi åkte till arenan. Musikalen förvånade mig positivt, den var riktigt bra men tyckte nog att han som spelade Judas var bättre än Ola Salo. 
 
Så är det ju sportlov också, har inte så mycket planerat utan ska komma igång med träningen igen efter en veckas uppehåll, läsa lite körkortsteori och sen på fredag fyller pappa 50! Så det ska firas! 
 
Men nu ska jag ta och byta om till träningskläder och röra mig mot gymmet, som jag har längtat! 
 
 

Jesus christ superstar

Det vi ska göra nu ikväll är att gå på: Jesus christ superstar!
 Vet egentligen väldigt lite om vad det är jag kommer få se, är nästan helt säker på att det är en musikal. Den främsta anledningen till varför vi ska gå är för att Ola Salo har huvudrollen. Jag vet inte om ni vet det men var/är ett fan av The ark, mina mostrar och mamma har tog med oss på konserter och spelade deras musik för oss redan som små. Så kan nästan säga att jag har fått växt upp med Ola Salo och hans musik. Eftersom bandet The ark har lagt ner (vilket vi tyckte var tråkigt såklart) så ska det bli roligt att få se han på scen igen. Samt att vi gör något roligt tillsammans! 
Föreställningen börjar 20.00 och håller nog på i minst 2 timmar, kommer nog bli upplevelse! 
 
 
 
 
 
 

Mot Karlstad

God morgon! Är fortfarande lite förkyld med får se det här som en återladdning, hämta lite ny energi. Ska ska snart ta och åka mot Karlstad, jag, mamma och mina mostrar ska åka till Sanne för en tjej-helg. Ska bli super mysigt att bara få umgås och ikväll ska vi iväg på en väldigt rolig sak, titta in lite senare så får ni se vad vi ska göra! Så först idag blir det lite shopping och lunch på stan och sedan ikväll ska vi ju iväg. 
Vi sover alla över hos Sanne och sen åker vi hem igen imorgon eller vem vet kanske stannar kvar i några dagar, har ju ändå sportlov! 
 
Men nu ska vi åka, så ha en bra lördag! ♥

Att hjälpa andra

Blev så rörd, såg detta på en blogg om att SOS barnbyar i Norge hade gjort som ett test för att se hur många som skulle hjälpa ett frysande barn i samband med det som händer i Syrien. Så fint att det faktiskt finns folk som bryr sig, det kom en liten tår. Tycker att det är så viktigt att hjälpa andra och hoppas verkligen att flera andra som i klippet skulle gripa in om någon behövde hjälp. 
 

20 februari

Hej! Förkylningen blev bara värre så var hemma igår och är det idag med. Vaknade upp imorse och möttes av väldigt mycket snö, så nu är det vitt igen. Ligger just nu i soffan i min onepice och dricker te men måste försöka ta tag i lite plugg har två inlämningsuppgifter tills imorgon. Så ska försöka skriva lite på dem och sedan vila, vill verkligen bli frisk! Hoppas ni mår bra! 
 

Måndag

Hej! 
Vaknade upp imorse och hade ont i halsen och snuvig, är rädd över att jag är påväg att bli sjuk, hade helst bara velat ligga kvar i sängen och försöka förhindra att bli sjuk. För har verkligen inte tid eller lust att vara sjuk, har en massa saker i skolan, har kommit in i en bra träningsperiod och så ska jag bort till helgen.
Sitter just nu på en engelska lektion, men den slutar snart och då är det lunch. Är så himla trött men får försöka hålla ut, har prov klockan 4. 
 Men vilar från träningen idag och förhoppningsvis så bryter inte någon förkylning ut, får ladda upp med te, soppa och en massa c-vitaminer. Håller tummarna att jag inte blir sjuk. Vore ju tråkigt att vara det över sportlovet! 
 
Men nu ska jag ta och fortsätta med arbetet, går ju sådär.....
 

Resa i sommar?

Sitter och drömmer mig bort så här på söndags kvällen.
Jag och Linnéa vill ju åka utomlands i sommar och vi har letat och letat men vi har inte hitta "the one" än, 
men det lutar åt Grekland eller Spanien, vi har framförallt tittat på resor till Rhodos och Magaluf. 
Så är det någon som har några tips eller har varit där? 
 
Vi vill helst boka så snart så möjligt och nu har jag hittat några bra alternativ men frågan är vad man väljer? 
 
 
 
V.S
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Hejsan! 
Idag har det varit trist väder, vilket automatiskt får en att bli seg. Har dessutom haft huvudvärk hela dagen, men åkte til erikslund med mamma och brorsan, fick med mig en fin omlottstopp, jag som egentligen inte skulle shoppa något. Såg så fina vårkläder men det får bli till nästa studiebidrag. Ikväll blev det ändrade planer, skulle ha gått på en 18-års fest, men pga att jag inte mår på topp och andra orsaker, så får jag skippa det. 
Får helt enkelt ta igen det vid ett annat tillfälle! 
Så min kväll får innehålla tacos, melodifestivalen och godis istället, inte helt fel det heller. 
 
Ha en fin kväll! 

Alla <3 dag

Hej på er! Idag har det ju varit alla ♥-dag för er som inte har märkt det. Visst det är ju mysigt med en dag tillägnad för kärlek, men tycker att det är lika viktigt att visa det alla andra dagar om året. Men att visa lite extra uppskattning till sina nära och kära är inte helt fel. Hade en kort skoldag och sedan åkte jag och Linnéa till gymmet, sedan har jag bara tagit hand om mig själv, unnat mig en massa gott och umgåtts med min familj. Hade gärnat velat ha fått träffa en viss person men man kan ju inte alltid få som man vill, eller hur? Men hoppas ni har haft en bra dag oavsett vad ni har gjort och vem ni har umgåtts med, jag har i allafall försökt visat min uppskattning till mina nära. Skrev ett väldigt fint litet brev till Linnéa, Innehöll bla, "Jag är rosen och du är dess frö, om du skulle lämna mig så skulle jag dö" Romantiskt av mig, är så bra på att rimma........ till sin tröst fick hon faktiskt en chokladask ;) 
 
Men nu ska jag ta och se på Pretty little liars och försöka hålla mig vaken till 2, hur ska det gå? 
 
 

 
 

5 saker

5 saker som jag älskar
Min familj/mina vänner, träna, shoppa, resa och kärlek

5 saker jag hatar
Orättvisor, folk som ljuger, att bråka, sena bussar och banan

5 saker jag ser fram emot
Hemsedal, fylla 18 år, ta körkort, sommaren, flytta hemifrån 

5 saker som finns på min to-do-before-you-die-list
Besökt ett land i varje världsdel, gifta mig, ha lägenhet i Stockholm, få mitt drömjobb, skaffa barn 

5 ord som beskriver mig
 omtänksam, glad, envis, skrattig, målmedveten

5 saker jag saknar
Att vara utomlands, sommaren, tiden när man var liten, godis och Allis

 

 


Lördag

Hej på er! 
Bloggen har hamnat lite på sidan, har verkligen haft fullt upp. Men nu så är det lite lugnare, har lägenheten för mig själv den här helgen. Har inga problem  att vara ensam men i natt så sov jag super dåligt, vet inte om jag låg och spände mig för vakna med huvudvärk. Men nu känns det bättre, har ätit frukost framför senaste Pretty little liars avsnittet, det är verkligen så bra! Speciellt eftersom att man vet vem A är. 
Dagens planer är att gå iväg till gymmet, hälsa på farmor och ikväll blir det en kväll á la Asien hos Linnéa, med sushi och vårrullar. Så jag och Emelie står för sushi, vårt mission är att få Linnéa att tycka om det! 
 
Låter som en bra lördag ur mina öron, hoppas ni får en lika bra dag! 
 

Back to basics

 
Back to basics
Snygga vardagskläder, allt från Ginatricot! 

Vilken färg?

Det är verkligen inte bra att få sitt studiebidrag, för shoppingbegäret tar över....
Har just nu gått och förälskat mig i denna klänning men frågan är vilken färg är snyggast? 
 
      
Vit, blå eller korall? 
 
Så här ser de ut i ryggen! 
 
Så vilken tror ni jag skulle passa bäst i?