Glädje

Blev faktiskt så att jag stack ut och sprang med Barbro på björnen, jag sprang 2,5 km och utan att dö! Haha, nej men det känns skönt att minuterna på löpbandet börjar göra nytta, även om det kan gå bättre så är jag lite stolt, sprang den på 18-20 minuter vilket är bra för att vara mig, vet inte rikitgt vad en "vältränad" person med bra kondis springer den på, så en fråga om hur långt tid tar det för er att springa 2,5 km?
Ska  i allafall ta och packa lite nu och sedan åka hem till Sanne, det blir som sagt filmkväll och tänkte att vi kanske skulle kolla på Crazy stupid love, har inte sett den än men har hört att den ska vara bra!


Detta är en typisk Linnea film, så kommer nog gilla den starkt!


Underbara lördag

Hej på er!
Går kvällen hos Tuva var mysig och massa skratt men även deep talk blev det, en toppen kväll med andra ord.
Fast vi saknade Linn och Tove, men nästa halv åtta hos mig kväll blir hos Sara och hon ska ha asiatiskt tema, väldigt spännande, det blir nog helgen efter påsk.
Men nu ska jag ut och gå på en promenad och ikväll blir det att åka hem till min syster yster och se på film och ha det mys. Längesen bara hon och jag umgicks så det ska bli roligt!

Nej, nu måste jag gå ut annars blir jag kvar här framför datan!


Mot Tuva

Ska ta bussen snart hem till Tuva för en halv åtta hos mig, haha nej men vårt lilla tjej gäng har bestämt att vi ska ha en middag hos varandra med olika teman och idag blir det mexicanskt/spanskt och tror hon kommer att bjuda på tapas! Mums, spansk mat är verkligen gott, kommer ihåg att jag och farmor åt friterand kyckling och räkor i vitlök sås, eller något sånt när vi var i Alcudia och det var jätte gott. Så ska ta och röra mig mot bussen nu för har lyckats missa de två senaste, jag och passa tider......

Ha en bra fredags kväll alla, och nu är det äntligen påsklov!!!

Torsdag!

Då var det torsdag igen vilket betyder att imorgon får vi påsklov!!! Har lite äventyr under påsklovet ska faktiskt ta och lämna Sverige över påsken. Vilket ska bli väldigt mysigt men färden dit blir inte så rolig, eller jag kommer att bli uttråkad. Har ätit min vanliga frukost (havregrynsgröt) och ska nu ta och göra mig klar för skolan, men jag hoppas bara att det inte tänker regna idag. Det regnade rätt så mycket igår och det var inte alls roligt att cykla kan jag säga, i allafall inte i skinnjacka.
Så hoppas på bättre väder idag för hade tänkt att gå på en powerwalk ikväll eller efter skolan sen, känner mig lite stel sen gårdagens gympass.

Ha en toppen dag!

Dagens fynd!

Hej på er!
Cyklade och mötte upp Emelie när hon hade slutat skolan och sedan tog vi cykeln in till centrum (tog typ 1 minut) och tog en fika och tittade lite i butiker. Det var alldes för länge sen senaste gången så vi hade lite att ta igen, sedan planerande vi en kommande sak, men mer om det när det är aktuellt! Gjorde i allafall ett väldigt stort fynd idag, köpte dessa nagellack från H&M för ynka 10 kronor, 4 nagellack för en guldtia, det är inte dåligt.



Bilden gör inte färgerna rättvisa då, den längst till väster inte är så orange som den ser ut utan lite mer aprikos och det 3:e nagellacket är mintgrön och inte blå som det ser ut. Är i allafall väldigt nöjd, då pastell färgerna verkligen är vår och sommar färger! Ska nog ta och måla mina naglar nu i någon av nagellacken!


///Linnea



Turbulens

Ja, det är rubriken för denna dag, då den inte alls började som vanligt. Gick som vanligt upp kvart över 5 som jag gör på måndagar för att träna innan skolan med Linnéa. Packade i lite i träningsväskan och sedan skulle jag gå och göra i ordning frukost som jag skulle ha med mig. Kokade ägg och skulle göra en fruktsallad, så där står jag och skär äpple och då skar jag mig i lillfingret. Det kom rätt så mycket blod som det brukar göra när man skär sig i fingrarna. Men en sak jag inte visste att jag var så rädd för blod, för rätt som jag såg blodet så svimmade jag. Har ingen aning om hur länge jag låg där, då minnet är väldigt suddigt från imorse men på något sätt så kommer jag sedan upp tar papper runt fingret och staplar mig in till mamma som fortfarande sover. Jag fick fram att jag hade skärt mig och att jag hade svimmat, vid den stunden började det klarna för mig men började må illa, så här i efterhand så var det för att eftersom att jag blev så chockad och sedan så började den släppa och då kan man tydligen må illa. Mamma plåstrade om mitt lillfinger, jag smsade Linnéa och sa att jag inte skulle träna och sedan så fick hon trösta en ledsen och chockad Linnea. Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt inte vart med om något läskigare, att tappa kontrollen är en av de läskigaste sakerna jag vet vilket jag gjorde när jag svimmade.

Mamma väckte mig när hon gick vilket var vid 7 och då gick jag upp och tänkte göra mig ordning till skolan, gjorde det och tog mig även till skolan. Fast fick sedan gå hem efter samlingen, eller Linnéa visste vad som hade hänt och när jag kom till samlingen så var det första hon sa: vad gör du här? Gå hem! Sedan försökte hon och Sara övertala mig vilket gick sådär, de tyckte att jag såg likblek ut men det var inte förens när min lärare fick reda på hur min morgon var då hon sa att jag skulle gå hem. Så nu har jag både sovit några timmar, ätit lite lunch (fick inte i mig så mycket imorse) och nu ska jag göra en hemkunskapsuppgift.

Men det jag vill komma fram till är att jag har nog insett att jag är inte stålkvinnan, eller ingen är gjord av stål men att man inte alltid behöver vara på topp och det är okej att vila. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag gick till skolan som om allt var som vanligt, men måste erkänna att det känns lite snopet att vara hemma för att man skar sig i fingret.

Oj, det här blev ett långt inlägg men min morgon var väldigt omtummlande och det känns kan jag säga.

Vi hörs lite senare när jag har fått tillbaka min energi!

Sound of freedom


Älskar verkligen denna bild, jag kan inte tro att det är jag på bilden. 
När jag ser på bilden tänker jag på lycka och frihet!


Summer feelings

Summer feelings
En massa fina saker från H&M!
Nej, nu kan sommaren få komma, så att man kan börja använda shorts och klänningar igen.

///Linnea

The hunger games!

Nu ska jag och Linnéa ta en promenad till coop för att köpa lite gott till bion, vi ska se The hunger games eller hungerspelen som man säger på svenska. Tror att den kommer att vara jätte bra, så vi har höga förhoppningar och nu när twilight serien snart är slut så är det ju bra att hitta en annan. Det ska tydligen bli fyra filmer så det skulle vara perfekt! Filmen håller på i mer än 2 timmar så kommer bloggar igen imorgon för kommer hem runt midnatt.

Men nu ska vi ta och gå men ha en fin fredags kväll!


Torsdag

God morgon på er!
Sitter just nu halvt klar inför skolan, eller det var inte sant, sitter fortfarande i pyjamas men ändå och har ätit upp min gröt. Ska ta och leta fram lite kläder och sedan packa träningsväskan, för efter skolan drar jag och jobbar och sedan ska jag träna med Emelie. Ser fram emot det, blir att köra över kropp och kondis idag då jag är helt slut i benen efter tisdagens träningspass och gårdagens idrott, vi hade styrka så jag kan säga att det brändes i alla utfall, knä böj, upphopp osv. Är tveksam om jag hinner hem innan jag ska träna så får slänga ner lite frukt i väskan så att jag hinner äta något.

På tal om inget men imorgon är det FREDAG, så skönt och då ska jag och Linnéa gå och se en efterlängtad film på bio! Mer om det senare, för nu måste jag ta och skynda mig lite!

///Linnea


Till frissan imorgon

Imorgon så ska jag äntligen ta och fixa min utväxt, ska bli så skönt att bli av med den. På vissa ser det ju bra ut och det är ju "mode" att ha utväxt men jag trivs nog bäst utan den, haha. Så får se hur det blir imorgon men just så tror jag att det blir lite blonda slingor, men man vet aldrig!


Det är ju snyggt på Fiona och Rebecca, de kan bära upp det. Men det kan inte jag.

Så längtar verkligen tills imorgon!


Brun mobilväska?

Är ute efter en brun/tan färgad mobil väska som man kan ha runt halsen, någon som vet vart man kan köpa sånna? Jag är alltid så slarvig och lyckas alltid lägga mobilen någonstanns och när jag väl behöver den så hittar jag inte den, så att ha den runt halsen skulle vara perfekt!


Typ något så här, hittade bilden på google.


Krångel

Åh, vad irriterat hade gjort en massa inställda inlägg som skulle ha kommit upp i onsdags och igår men inga kom upp. Vet inte varför, och jag som hade berättat om nationella och allt men kan ta det lite snabbt nu även om det kanske är försent, är verkligen ledsen för det.

Skrivdelen: Man skulle berätta om en resa man gjort/var på, vad man gjorde, bodde, vädret osv. Som ett brev ungefär och man skulle skriva minst 80 ord, tips tänk på gramatiken!

Hördelen: Kommer inte riktigt ihåg då den var mer än 30 minuter lång men, det var mest kryss frågor, ett tips är att träna på olika yrken och personbeskrivningar det bästa tipset är  att LYSSNA noga och försök svara på alla frågor även om man är osäker bättre att chansa en att låta det stå tomt, man får inte minus poäng vid fel svar.

Läsdelen: Samma sak här kommer inte ihåg exakt vad det var då det var så många sidor, men tyckte att denna del var svårast. Svaren finns i texten så det var inte så svårt det svåra var att förstå frågorna och vad dom ville att man skulle svara.

Muntliga: Har inte haft än men har fått rådet att träna på att beskriva personer och kunna berätta om deras liv.

Det här var det jag kom ihåg, kanske inte så mycket till hjälp men kom ihåg att vissa delar som jag tyckte var svåra tycker någon annan är lätta osv. Men lycka till alla ni som skulle göra spanska nationella och förlåt igen för att det här kommer upp så sent. Nu måste jag skynda mig till skolan. Så ha en bra dag!

En plats jag saknar

Pratade nyss med min farmor i telefon och vi började prata lite om vår resa vi gjorde förra året i maj till Alcudia. Vi hade det så roligt och det är verkligen något jag saknar, men man får glädjas för de underbara minnerna vi bär med oss från den resan! Så för att lysa upp den stressiga plugg period med massa nationella prov så tänker jag lägga upp en massa bilder från den resan.








Mysiga kvällar på balkongen♥


Så här glad var farmor i sin ny köpta fina tunika!




En bild på mig och farmor från sista kvällen, med våra "flowers of love" som vi fick av en söt liten tjej vid restaurangen!

Efter detta bildregn så känner jag mig faktiskt lite gladare, inte lika glad som jag var där på resan men helt okej glad för att nöja mig med att gå och duscha och sedan läsa på lite om biologin, har Nationellt prov imorgon i biologi.

P.S, har fått två kommentarer om spanska nationella provet och gör ett inlägg om det imorgon så kolla in då!

///Linnea


Melodifestivals mys

Ikväll åker jag, mamma och lillebror över till min moster för att se på finalen av melodifestivalen, mysigt. Så det blir en lugn och mysig kväll med familjen, vilka är era favoriter då?
Mina är:


Men jag hoppas att Loreen vinner, hon är ju västeråsare också så det är ett stort plus!

Nej, nu ska vi ta att åka!


Friday

Så skönt med fredag, har haft en fullspäckad vecka med spanska nationella och en del av engelskan, inlämningar och redovisningar. Så sitter nu och halv sover i soffan med datan i knät och äter naturgodis, mysigt. Känner att det var okej att unna mig lite gott då jag var duktig och gick upp och tränade med Linnéa innan skolan, det har blivit vår lilla fredags tradition. Riktigt mysigt i allafall, nu ligger jag snart och sover här i soffan så ska röra mig mot sängen nu.

God natt!

Spanska nationella proven

Hade nationella provet i spanska hela dagen idag så är helt slut. Hade läs, hör och skriv delen idag och muntliga på fredag. Men det kändes rätt så bra faktiskt, men vågar inte ta ut något i för hand. Ska ta och duscha nu och ladda inför imorgon då det är idrott och sedan nationellt prov i engelska den muntliga delen och sedan kurs redovisning, det är plugg, plugg och mer plugg den närmaste månaderna. Men bara 3 månader kvar till juni nu!

Sov gott mina vänner!

Mint grön

Här är en av de finaste vår färgerna enligt mig, mint grön. Det är så fint, tänk er att ha en mint grön tröja till ett par höga slitna jeans shorts och bruna ben? Hur snyggt som helst!

Dessa fina tröjor kommer från cubus!
Nej, det skulle inte sitta helt fel med en mint grön tröja men det blir att hålla hårt i pengarna nu för jag får inget barnbidrag under denna sommarn, kan berätta mer om det i ett annat inlägg!

///Linnea

RSS 2.0