This means war

I söndags var jag och såg på bio och åt på spicy med tjejerna det vill säga med Tuva, Tove, Linn, Linnéa och Sara, mysigt att alla var där, det brukar vara svårt att få ihop det ibland då det alltif är någon som inte kan, men nu var vi samlade! Först gick vi till spicy och åt och sedan vidare till bion vi såg på filmen This means war, som är en action komedi, riktigt bra och den bjöd på många skratt! Så den är absolut värd att se!




Här är trailen!


Alla samlade, eller jag och Sara saknas på bilden, men här dom mina fina vänner!
Så glad över att jag har er!


Grattis pappa!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min pappas födelsedag! Så grattis min käraste pappa, 48 år (haha, även fast du inte läser min blogg). Imorgon kommer den närmaste familjen och firar pappa och på söndag kommer våran lilla släkt på pappas sida då. Mycket trevligt!


En bild på min fina papap, så grattis igen!


Sportlov

Då är man inne på andra dagen av sitt sportlov och det känns så skönt! sportlovet kunde inte ha börjat bättre, i fredags var det romme med skolans if, vilket var väldigt roligt. Då jag åkte med Linn och Tove och Tove hade aldrig åkt skidor förut men jag lärde henne och måste säga att hon klarade sig väldigt bra för att vara första gången, bara några vurpor. Linn hade åkt 2 gånger tidigare tror jag och det gick bra för henne med, så stolt över mina tjejer! Så där hängde vi hela dagen och sedan blev det bussresa hem igen.  Fick då ett väldigt bra medelande från min lärare då hon berättade att jag hade fått MVG totalt på nationella provet i svenska! Är så glad och ja nu skryter jag men det tycker jag är okej och bra eftersom det är något jag har kämpat med¨och det är faktiskt okej att vara stolt och nöjd över sig själv!

Med en sådan bra start på sportlovet, så har allt blivit roligare, tränade igår med Emelie och idag ska vi cykla iväg till ett outlet här i V-ås och shoppa träningskläder, roligt! Ska ta och göra mig i ordning bara och höra med henne vilken tid. Förresten, ska bli väldigt intressant att cykla då jag inte har gjort det sen oktober, men har man en gång lärt sig så glömmer man det aldrig?



En bild på mina duktiga skidåkare från i fredags på Tove och Linn!




///Linnea


Måndag

Då var det måndag igen, ny vecka! Veckan började inte så bra då jag sov jätte dåligt i natt, vaknade upp varannan timme och fick ingen ro. Hoppas jag sover bättre i natt, tänkte ta och lägga mig så fort jag har skrivit klart inlägget. Det var fullt upp i skolan idag och sedan så drog jag och Linnéa och tränade, ett väldigt intensivt pass men det är roligt när man kan peppa varandra! Hade egentligen inte så mycket mer att säga så kanske lika bra att jag går och lägger mig?

Så god natt mina läsare!

Some die young

Håller på att städar på rummet och då man självklart ha lite bra musik som sällskap. Just nu är det denna låt som spelas:



Linnea


Sommar 2012!

Har blivit grymt taggad till att träna nu, har jätte mycket inspiration till att ha den där snygga beach kroppen. Så nu blir det hårdträning och bra kost som gäller, beach 2012 närmar sig med storm steg och det är dags att lägga i gasen. Här kommer en peppande bild till mig själv, när det känns jobbigt (inte för att jag äter chips eftersom att jag har godis löfte men ändå):


Pepp, pepp!


Gymnasiet här kommer jag!

Så nu har jag gjort gymnasie ansökan det blev tillslut efter många om och men. Så här ser mina val ut!

1. Rudbeck: Sam-internationell
2. Jensen: Sam-beteende
3. John Bauer: Ekonomi

Hoppas att jag kommer in men det borde jag göra, ser faktiskt fram emot gymnasie tiden. Roligaste skol åren kommer det att bli! Har grymt mycket i skolan denna vecka, tiden räcker inte till. Har ju inte ens berättat om resan till Vemdalen, får ta och göra det lite senare! Men nu ska jag duscha och sedan sova! :)

Vi hörs!


Kärlekens dag

Hej på er och glad alla hjärtans dag!
Gulligaste dagen på hela året men kanske inte lika roligt om man inte har någon att spendera den med. Har iallafall umgåtts med Tuva och Linnéa denna eftermiddag, vi bakade. Så mysigt och har alltid roligt med er tjejer! Men det jag tänkte säga var bara, sprid lite kärlek idag och umgås med era nära och kära och det är en perfekt dag för att påminna sin omgivning om hur mycket man tycker om dom!
Så kärlek till er där ute och om ni som jag väntar på dröm prinsen, sitt inte hemma och deppa, överraska din bästa vän med film eller bio.

Kärlek!

Puss och kram


Packar

Har gått och blivit förkyld eller har varit det hela veckan så det har inte blivit någon träning denna vecka, tråkigt nog. Är så uttråkad och vill verkligen träna men nej, det går inte. Men just nu ska jag gå och packa för att imorgon efter nationella provet ska jag åka till Vemdalen med familjen. Inte den bästa timingen då jag är sjuk men blir förhoppningsvis bättre, för orkar inte vara sjuk längre. Nej, nu ska jag börja med packningen!

Monday

God kväll på er!
Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig och sedan ska jag gå och lägga mig, imorgon börjar allvaret. Då är det svenska nationella provet, så har laddat upp med torkade aprikoser och vitamin well. Så borde klara av de 80 minuterna med prov, men är lite nervös men det går nog jätte bra svenska är en av mina bästa ämnen så hoppas att det går bra. Nu ska jag hoppa in i duschen men vi hörs senare!


Bjuder på en bild Linnéa tog i fredags på mig!

Godnatt!


RSS 2.0