En sån där dag

Idag har det varit en sån där dag då saker inte riktigt går som man vill, man blir besviken, trött och ledsen. 
Som ni kanske förstår så klarade jag inte matte nationella och ja det är kanske inte hela världen, finns dem som inte har chansen att få gå i skolan osv. Men för mig känns det inte så roligt, speceillt när jag la ner så mycket tid på att plugga inför provet, men jag har en chans till på mig och då tänker jag klara det! Fick veta det imorse men det var bara att lägga det åt sidan och bege mig till ett introduktionsmöte för mitt sommarjobb. 
Kändes väldigt spännande när jag skrev på anställningsavtalet ska bli så roligt att få jobba och är så nyfiken. Sen cyklade jag till skolan och hade ett historia seminarium, hoppas det gick bra! 
Som tur var så fick jag veta två andra kursbetyg och jag blev positivt överraskad och fick i allafall en bekräftelse på att jag kan och inte är helt misslyckad, haha.Så idag har det varit en sådan dag då jag har tillåtit mig själv att äta choklad och bara slappa, motivationen fanns varken för gymmet eller plugget.
Men imorgon är det nya tag! 
 
På tal om något helt annat, vad beror konstiga drömmar på? Det här med drömmar är så konstigt och faschinerande. I natt drömde jag om en person, som jag inte har pratat med på ett tag, Men en person som ändå har betytt väldigt mycket för mig och fortfarande gör det. Till själva drömmen så kändes det som att allt som hände var verkligt, som om att det var på riktigt och sedan vaknade jag och förstod att det inte var det. Men i allafall så undrar jag varför man kan drömma om personer/händelser fast det inte har hänt/träffat/pratat med dom på ett tag. Är det de undermedvetna eller bara slumpen?
 
 
 
 

25:e maj

God kväll! 
Sitter och tittar på Notting Hill, så himla fin film, tänk om det kunde vara så lätt i verkligheten! 
Just nu är det scenen med låten "When you say nothing at all", vet inte vad det är med den låten men tankarna flyger helt plöstligt iväg. 
 
Har haft en lugn söndag, förmiddagen spenderades i Sala hos min moster, vi åkte till en handelsträdgård och sedan fikade vi. En mysig dag med mina mostrar, mamma och mormor. Dagen till ära så var det ju morsdag och det måste ju firas! 
 
Tror att detta gick hem hos mamma! 

Lördag

Hej på er! 
Det har ekat tomt här på bloggen, i veckan har jag bara fokuserat på att plugga matte, för hade nationellt prov i torsdags. Men nu är det över och jag hoppas verkligen att jag klarar det, för vill inte behöva plugga upp det sen. 
Åkte ut till stugan igår och har idag slipat stolar, det var så jobbigt i värmen men tjänade lite pengar på det ;) 
Ska snart ta möta upp E och sedan ska vi cykla ner till stan, köpa sushi och sätta oss på en filt i parken, mys! 
Hoppas vädret håller i sig, för nu börjar de se lite molnigt ut. 
 
Vad gör ni en lördagskväll som denna? 
 
Så här såg det ut sist jag åt sushi, börjar nästan dregla bara jag ser det, haha. 
 

God morgon!

Måndag idag, vilket innebär att det är en ny vecka med prov och inlämningar, men det börjar lugna ner sig och saker börjar sakta men säkert bockas av. 
Börjar inte förrän 12.40 idag, men satte klockan tidigt för att upp och plugga, ambiöst tänker kanske ni, tvång tänker jag. Men har inte så mycket val då matte nationella väntar på torsdag och vill vara förberedd, så håller på att repeterar hela boken. Känns lika bra att utnyttja ledig tid, då jag ska gå på pass ikväll. 
 
Hade en bra helg, i fredags var jag som sagt hos pappa, sedan på lördagen träffade jag Emelie och vi köpte med oss sushi och åt i parken, mysigt! Sen så gick vi och shoppade lite, fick med mig hem ett persiko/orange linne med spets (blir nog snyggast när man fått lite färg på sig) och en off shoulder blus. 
Övningskörde sedan ut till stugan och där blev det grillning. Igår så slipade jag om vårt ute bord och hann få mig en riktigt snygg bränna, eller inte. Hade på mig ett linne med korsat rygg, så ni kan ju tänka er hur det ser ut. 
På eftermiddagen följde jag med min moster och min kusin Viggo till björnö, vi varvade med att gå och springa och var ute i hela 65 minuter så det blev en hel del kilometer och är så impad, då Viggo endast är 10 år och när vi var klara så var det han som ville springa längra. Jag som trodde att vi skulle köra hälsospåret, bra tänkte jag med en mjukstart, men så blev det inte ;) 
 
Men ska ta och fortsätta att plugga nu en stund! 
 
Ha en bra dag! 
 

Fredag

Hej!
Började dagen på bästa sätt, med ett svettigt IW pass med Linnéa, men kan erkänna att det kändes att vi hade kört cirkelfys igår... Träningsvärk deluxe imorgon tror jag. Sedan blev det en kort skoldag och gjorde mitt sista spanska prov någonsin, hade sista delen vilket var hörförståelse och ja det går som det går. 
Drog hem och vilade och väntade på att pappa skulle sluta, spenderade eftermiddagen med honom och handlade och fixade lite ärenden innan vi drog och köpte sallad. 
Sover över här ikväll och jag fick välja film och då blir det Catching Fire, får väll se vad han tycker om det ;) 
Men nej nu ska jag gå och vara lite social med far min, träffas ju inte lika ofta när jag bara bor hos mamma. 
 
Så ha en fin kväll mina vänner! 

Silent storm

 
I och med Eurovision så fann jag den här låten, det norska bidraget "Silent storm", så himla fin låt och text. 

I’m here to use my heart and my hands
Somehow the bruises changed my plans?

And there’s a silent storm inside me
Looking for a home
I hope that someone’s gonna find me
And say that I belong
I’ll wait forever and a lifetime
To find I’m not alone
There’s a silent storm inside me
and someday I’ll be calm

Ask myself
What comes next
Will I fly??
Will I fall?
My silent storm?

 

 


Boyfirend jeans

 
Boyfriend jeans
Något som jag vill ha just nu är ett par snygga boyfriend jeans, tycker det är så himla snyggt men har ingen aning om jag skulle passa i det. Så får nog ta en tur förbi stan någon dag och prova några. Skulle matcha dom ungefär så där, med någon snygg bomberjacka eller skinnjacka och ett par sneakers eller espadrillos. 
Så jakten efter ett par boyfriend jeans kan börja! 
Vad tycks är det hiss eller diss med boyfriend jeans? 

Aerosmith

Har glömt att berätta en super rolig sak, fick nu i veckan en tidig 18-års present av min bästis Emelie. 
Ska få gå på Areosmiths konsert!!!! Kan inte tänka mig en bättre present, att få uppleva något med sin bästa vän. Är fortfarande i chock, jag har så fina vänner och familj, vet att det kan börja låta tjatigt men jag är verkligen så tacksam! Kanske är det för att jag har gått igenom en hel del och förlorat nära och kära som gör att jag uppskattar alla lite extra.
Men om 3 veckor, den 1:a juni, bär det av till Stockholm för att se Aerosmith, är så taggad och nu har jag något att se fram emot! 
 
Världens finaste och snällaste vän, med ett hjära av guld! Tänk att vi har känt varandra i snart 13 år och många fler ska det bli! Vi har gått igenom en hel del, stått vid varandras sida i vått och torrt och har fått så många minnen genom åren.
Tack så himla mycket igen för presenten och för att du är du! 
Love you Itzy!!♥ 

Lördag

 Hej på er! 
Sitter i vanlig ordning ute i stugan och tittar nu på Eurovision, hur tror ni att det kommer att gå för Sverige?
Jag tror inte att vi kommer att vinna men vi kommer nog på topp 10 i allafall.
Oavsett hur det går så är det ju som en tradition att sitta bänkad när det är Eurovision, kan inte riktigt låta bli. 
Så blir en mysig lördagskväll med familjen, mormor har dessutom bakat en blåbärspaj som står och svalnar, mums! 
 
Ha en fin kväll mina vänner! 

Ett gott skratt

 Jag vet inte om jag är lite efter men hittade den här videon och kunde inte sluta skratta, så om ni vill ha er ett gott skratt titta, det blir roligare ju längre det håller på! 
 

18 år- önskelista

 
18 år!
Fyller 18 år om en månad!!! Dagen som jag har längtat till i större delen av mitt liv. Så tänkte att det passade bra med en önseklista. 
Iphone 5s guld// Nike free run 5.0// Marc Jacobs parfym// Moët// pengar till körkort, spara till lägenhet, resor// tomas sabo berlocker// mateus porslin// boken "om att älska" av Michaela Forni// D&G L'Imperatrice 3
 Träningskläder, presentkort/upplevelser som att få massage, göra mina naglar eller fransar, går också hem!

Onsdag

Hej på er! 
Hur är det med er? Med mig är det bra, är inne i en period i skolan där proven och inlämningsuppgifterna aldrig tar slut. Räknar ner till sommaren, inte så långt kvar nu! 
Drog iväg och gymmade efter skolan med Linnéa, skönt att få ta ut sig lite även om det blir en massa snack och skratt också. Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blir det sängen. 
 
Sov gott!

Onsdag

Hej på er! 
Hur är det med er? Med mig är det bra, är inne i en period i skolan där proven och inlämningsuppgifterna aldrig tar slut. Räknar ner till sommaren, inte så långt kvar nu! 
Drog iväg och gymmade efter skolan med Linnéa, skönt att få ta ut sig lite även om det blir en massa snack och skratt också. Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blir det sängen. 
 
Sov gott!

Marc by marc jacobs

Data fodralet finns att köpa HÄR                                            Örhängerna finns att köpa HÄR
 
Fyller ju snart år, eller ja om en månad ungefär och har börjat fundera på vad jag önskar mig. Passar på att önska mig saker som jag vanligtvis inte skulle köpa till mig själv. Jag är inte någon märkes junkie men ett märke som jag tycker om är Marc by marc jacobs. Om jag hade ekonomin så skulle jag redan ha en plånbok och en väska därifrån. Men något som är lite snällare för plånboken är dessa två, ett super snyggt datafodral och söta örhängen, är ju mer en silver-tjej och har nästan glömt bort att jag har hål i öronen. Måste ta och köpa lite nya och snyggare så att inte hålen växer igen. 
 

Söndag

Hej! Filmen igår var super bra, lite som hungerspelen med olika distrikt, en film i min smak och man blev ju lite smått kär i en av huvudpersonerna ♥_♥ 
Passade på att ta en sovmorgon imorse och nu är det plugg som gäller för resten av dagen, men har så svårt att  hitta motivation just nu. Men har inte så mycket val då jag har en uppsats som ska in imorgon och rad andra uppgifter och prov som kommer. Så nu vet ni vad jag kommer att göra resten av dagen....Lite så här känner jag: 
 
 
 

Bio ikväll!

 
Ska gå och se på Divergent ikväll, var ett tag sen jag var på bio så det ska bli super mysigt.
Den börjar inte förrän vid 21.30, så får ta en powernap och hoppas det hjälper är så himla trött, sen 
så är jag alltid kvällstrött ändå. Fast den här verkar spännande och bra så det är nog ingen risk! 
 
Men nu ska jag ta och vila lite och sedan fixa mig. Ha en bra kväll!

Fredag

 
God morgon! Har varit på ett IW pass med mamma och så gick vi upp och åt frukost på sportköket, bra start på dagen. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för dagen, ska fixa lite på rummet och sedan ska jag träffa Tove, som jag har saknat den tjejen! Ikväll blir det nog grillning. 
 
Ha en bra dag!

1 maj

Hej på er! Hade ni en bra Valborg igår? Det hade i allafall jag, blev en rätt så lugn kväll, tapas och så titta vi på brasan, dock började det spöregna. Sedan började de ju även snöa, haha svårt att tro att det är 1 maj. 
Skönt med långhelg, men måste plugga en hel del, har bla. en uppsats på 10 sidor som ska in på måndag. Men det är bara att kämpa på, räknar ner mot sommarlovet. 
 
Ha en bra dag! 

RSS 2.0