Fredag

Hejsan! Har varit en känslomässig dag, då jag har varit på begravning. Så blev ingen skola för mig idag. 
Var en väldigt fin begravning och det är så tur att man har sin familj, vet inte hur jag skulle klara mig utan dom! 
Nu har vi ätit lite tacos och systeryster och J sla snart åka tillbaka till Karlstad, så resten av kvällen ska spenderas med familjen ♥
 
 
 

Lyssna och njut!

 

 

29 Januari

 
Hejsan! Har ni haft en bra dag? Jag började dagen med ett träningspass på gymmet med Linnéa, det har lite blivit vår grej. Att träna innan skolan. Så trots att det är jobbigt att gå upp när alarmet ringer, för att man egentligen har sovmorgon men det är sååå värt det. Det är nästan inga på gymmet och det känns som om man hinner mer om dagarna. Så efter morgonträningen blev det skolan men blev en kortare dag för mig då jag var till tandläkaren. Inga hål, så de var ju bra! 
Nu har jag tagit det lungt ett tag, läst lite bloggar, ätit lite mellis och nu är det dags att ta tag i plugget. 
 
Så hörs senare! 

Dinner!

Blev en smarrig kyckling-pesto sallad till middag idag! Kärlek till pesto♥
Det är bara att slänga ihop allt man tycker om, kan aldrig bli fel med sallad. 
 
 

Bekännelser

Jag säger "det är det jag menar" hela tiden, flera gånger om dagen.Tror att jag har gjort det i hela mitt liv men nu på den senaste tiden har det blivit som ett tix. Det är så illa att jag blir irriterad och  på mig själv när jag märker att jag säger det. Så nu har Linnéa fått i uppdrag att slå mig varje gång jag säger det, smärtbaserad inlärning.
 
Somnar super lätt, kan handla om minuter bara, ena minuten är jag vaken och andra ligger jag helt plöstligt och sover. 
 
Har haft katt i nästan hela mitt liv och de åren vi inte hade katt kändes så tomma. 
 
Jag har rätt så svårt att öppna mig, vet inte riktigt varför men det är nog någon försvarsmekanism, för att skydda mig från att bli sårad och såra andra. Både en bra och dålig egenskap...
 
Så fort jag inte har något att göra eller bara sitter så håller jag på med mitt hår, vad skulle jag göra utan det?! 
 
Är väldigt klantig eller så har jag bara otur, lyckas alltid tappa något, gå in i något, halka eller slå i mig i något. Vilket inte är så roligt med tanke på att jag får blåmärken super lätt. 
 
 
 

Om att älska

Har hört så mycket bra om den här boken och skulle verkligen vilja läsa den, 
verkar vara en super fin bok som man kan lära sig av och som man kan känna igen sig med! 
 
Här är ett utdrag från boken: 
 
 
 
 

Behöver er hjälp!

Skulle ju få ett par nya träningsskor av min pappa i julklapp och jag beställde ett par som jag ville ha men det har varit en massa krångel med den sidan och de har inte kommit. 
Så nu ska jag göra en ny beställning fast på en annan sida, har dock börjat vela mellan olika skor nu, 
så behöver er hjälp!
Ville från början ha ett par andra, men det är så många som har dom så vill vara lite mer unik med mina. 
 
 
Par nummer 1 var de skor som jag först beställde som inte kom, så frågan är nu om jag ska ta dom igen eller någon av de andra två? Jag tycker om alla 3, vilken tycker ni, 1, 2 eller 3?
Tacksam för svar för jag har sån beslutångest! 
                                                                   

Inspiration till första lägenheten

 
My first apartment
 
Åh vad jag längtar tills att flytta hemifrån och få inreda sin egna lägenhet precis så som man vill ha den. 
Drömmen är ju en ljus lägenhet i Stockholm med öppna planytor, högt till tak och med stora fönster. 
Borde öppna ett sparkonto till mitt framtida hem, eller ja just nu blir det lite svårt då jag sparar pengar för att kunna resa i sommar och sen så är kanske körkort prio ett, men efter det, haha. 
Vet inte hur länge jag har sagt att jag vill flytta, skulle kunna göra det imorgon, såklart att jag kommer att sakna att familjen och någon som sköter tvätten osv. Men skulle klara mig så bra på egen hand. 
Har ju något/några år kvar men längtar tills den dagen då jag får nycklarna till mitt egna hem! 

19 Januari

Hoppas ni har haft en bra helg?
Min har varit lugn men kanske välbehövlig, så hoppas att den kommande veckan har att erbjuda en massa roliga saker.Ska försöka hinna träna lite mer och träffa kompisar, sedan kommer den självklart bestå av plugg men det är sådant som man får ta en dag i taget. 
Idag har jag verkligen haft en typiskt söndag, slapp i soffan, städat, handlat mat,
sitter och pluggar lite nu och sedan blir det en lång dusch med hårinpackning osv. Bästa avslutet på veckan! 
 Ikväll blir det film i soffan innan det är dags att lägga sig, har dessutom fått världens carving på glass så får se om det blir en tur förbi affären också eller om jag kan hålla mig.
 
Men ska ta och fortsätta nu så hörs lite senare!

Dagens låt

 
En gammal favorit som jag aldrig kan tröttna på♥

Lördag

Hej på er! 
Har ni haft en bra dag? 
Jag har haft en väldigt lugn dag, har för den mesta delen legat i soffan och sett på Paradise Hotel, laddat upp lite energi för den kommande veckan. 
Men tog mig ut på en 1,5 timmes promenad med min finaste vän E, vi gick längs mälaren och pratade om allt möjligt, så det uppskattades verkligen. Det var så fint också då solen var på väg ner, en riktigt vinterland! 
 
Lite vykorts känsla över det hela! 
 
Ha en fortsatt mysig kväll mina vänner! 

Wanted

 
Wanted from Nelly.com
1.Snyggt och stilrent halsband HÄR // 2.Ringar HÄR // 3.Snygga klackar till sommarens bravader HÄR//4.Kjol, både fin till vardags och fest HÄR // 5.Mysig tröja HÄR // 6.Ett till par snygga klackar HÄR //7.Cover all mix HÄR // 8.Den populära och ombloggade klänningen HÄR // 9.Den perfekta vardags
t-shirten HÄR
 

15 Januari

Hej! 
Började dagen med en celsius och ett IW-pass, var helt slut efteråt och ville bara hem och äta frukost. 
Hela jag skakade, ibland går det super bra att träna på tom mage och ibland är det fruktansvärt. Men väl hemma laddade jag upp med gröt och en dusch innan jag åkte till skolan. 
Åkte förbi jobbet efter skolan för att låna skrivaren och hälsa på lite, alltid lika trevligt. 
Så det var i stort sett min dag det, inget speciellt blir så nu när skolan har börjat igen, skola, träning, plugg och vännerna. 
Ska ta och plugga lite nu inför ett geografi prov på fredag. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! 
 
Testade på den omtalade celsius drycken imorse, den var super god men nästa gång ska jag testa någon annan har hört att apelsin och jordgubb/lime ska var goda! 
 

Måndag

Hej på er! 
Har haft en toppen dag, för att vara en måndag. Hade sovmorgon så började dagen på gymmet med Linnéa, ett väldigt kort men effektivt crossfit liknande pass. Efter en dusch och lite fix rörde vi oss mot skolan, åt frukost hade en lektion och sedan hål så vi gick lite på stan, köote med oss sallad och satt på bibblan och pluggade. Sedan blev det 2 lektioner till innan jag slutade skolan. Så nu har jag ätit mat, tagit en super lång dusch där jag gjorde inpackning, raka benen och hela faderuttan. Smörjde in mig med mina härliga bodylotions och krämer så nu känner jag mig som en ny människa!
Har precis slagit mig ner i soffan med datan i knät och ska tag i lite plugg, blir en tidig  kväll för min del. 
 
Så en bra dag trots att man håller på att frysa ihjäl utomhus, vintern har tydligen bestämt sig för att komma nu, lite sent för min del dock.... 
 
Finns det något som luktar bättre?! Underbara dofter!!! 

En sån karl

 
Har gått och förälskat mig i denna låt, Agnes gör den här låten sååå bra! 
Så lyssna och njut!

23 år!

Nu ska vi ta och åka mot Karlstad, för att fira Sanne som fyller år idag och hennes J som fyllde år i fredags. 
Ska bli super mysigt att åka och hälsa på och egentligen tänk vad tiden går fort, hela 23 år!! 
Haha, nej så gammal blir hon ju inte men ändå. 
 
Så grattis världens bästa syster! 
Systrami 

Myskväll

Ikväll har det varit en riktig "egen tid-kväll", har käkat tacos med familjen och resten av kvällen har spenderats i sängen med naturgodis och paradise hotel. 
Känns dock lite ensamt, men de är bra att vara ensam ibland och inte göra något alls, har ju haft en rätt så omtumlande vecka. Har inte nämnt det i bloggen men en i min familj/släkt har gått bort, så det har varit lite jobbigt..... Men det blir bättre♥
 
Mysfaktor deluxe! 
 
 

Pretty little liars

Åh, så glad jag är efter vad som har känns som en evighet så har pretty little liars äntligen börjat igen. 
Under hela dagen så har jag bara längtat till detta tillfälle, så efter skolan skyndade jag mig till gymmet, sedan handlade jag med pappa, åt mat och nu blir det soffan och se avsnittet! 
 
Jag känner mig som en liten nörd när man blir överlycklig över att en serie börjar igen!

Nike free run

 
Har fått ett par skor i julklapp som inte har kommit än, men vi beställde dom i början av december, så hoppas de kommer snart så att jag kan börja använda dom! Det är så mycket roligare att träna när man har snygga träningskläder, helst färgglada också. 
 

Dagens inspo

 
 

Det här kommer bli mitt år

2014, kommer bli ett bra år, fyller 18, kommer ta körkort och förhoppningsvis resa en massa. Så ser i fram emot vad det här året har att erbjuda, hoppas att det blir ett år fyllt med glädje och lycka. Ska vara spontan, göra alla saker jag vill göra utan att känna en massa måsten och men. Så om man ska som alla andra år ha nyårslöften, tycker egentligen att det här med löften, ska styra, de ska snarare vara riktlinjer. För annars är de lätt att de rinner ut i sanden att man håller något i början men sedan tappar man motivationen eller lusten. 
Men jag ska verkligen försöka genomföra de sakerna jag vill i år. 
 
Sluta stressa så mycket
I år ska jag verkligen försöka att inte stressa upp mig så mycket, saker blir inte bättre eller gjorda för att jag stressar som en galning. Ta ett djupt andetag ooch andas, speciellt inom skolan, man kan inte vara bäst på allt och prestera på topp hela tiden. Betygen avgör inte hela mitt liv (även om det känns så), utan det är viktigare att må bra och minnas skolåren som något roligt och inte år fyllda av stress och ångest. 
 
Gör tid för saker som du vill göra (börja planera)
Det finns tid till allt det gäller bara att planera och prioritera, om du vill träffa dina vänner, träna, shoppa eller bara slappa se till att göra det. Gör tid för det, det är så viktigt att ge tid det man mår bra av oavsett vad det är. 
Börja planera!! 
 
Bli mer hälsosam 
Känns som om att majoriteten av alla människor har det som nyårslöfte, men det är verkligen något jag vill, bara köra på med bra kost och träning. Nu handlar det inte om någon konstig 5-2 dieten eller lchf utan att välja hälsosammare alternativ när jag kan. För träning är verkligen något jag älskar och mår bra av och det här året ska jag fokusera på att bli den bästa versionen av mig själv. Jag vet att jag kan det handlar bara om viljan! Så ska verkligen kämpa! 
 
Spara pengar 
Måste sluta köpa en massa onödiga saker och försöka spara mer istället. Vet inte hur mycket pengar man har lagt ner på fika och kläder som man egentligen inte behöver och bara blir liggandes i garderoben. Så dags att börja spara undan så mycket jag kan i månaden! Vill hellre kunna lägga pengarna på resor och annat. 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014!!

Hade en underbar start på 2014, det började med middag hemma hos mig med mina favoriter, blev en massa plockmat. Sedan kom Linn och Tove över och sedan drog vi vidare till Fanny, träffade flera nya människor och hade det allmänt trevligt, kanske för trevligt haha ;) 
Vi tog oss ner till stan vid tolvslaget och kunde inte fira in det bättre än med mina fina vänner!
Sen tog vi oss tillbaka till Fanny och kvällen slutade med ett besök på donken innan jag och Linnéa lyckades ta bussen hem. Hade i allafall en super bra kväll som jag sent kommer glömma. 
 
2 bilder från kvällen 
 
 

RSS 2.0