God morgon!

Har ni sovit gott? Själv så har jag precis ätit upp min havregrynsgröt och är nu på klädd och klar för skolan. Går upp mycket tidigare nu då de målaren kommer strax efter sju, förra veckan var det golven och nu är det tapetsering som gäller. Förhoppningsvis är det klart snart så att man kan leva normalt som nu kan vi inte använda vardagsrummet eller ena toan så alla sitter vid matbordet eller i sin säng, socialt va?

Nej, nu ska jag inte klaga då resultaten kommer att bli jätte bra, kan lägga upp bilder sen på hur det blev, när vi har möblerat om och så? Fast det kan dröja ett tag då vi ska köpa nya möbler och så.

Här är dagens to do list: 
• Hämta mina pengar hos pappa
• Skola- idrott och öva inför skolavslutningen
• Ner på stan och köpa en julklapp
• Laga mat
• Träna!
• Läsa engelska boken
• SOVA!!

Blir en rätt så intensiv dag då det blir mycket fram och tillbaka men det fixar sig!

Nu ska jag gå över till pappa och hämta pengar och sedan ska jag börja röra mig mot skolan. Ha en bra dag!


Lever jag?

Haha man kan ju nästan börja undra vad jag har för mig då det har ekat tomt här på bloggen. Just nu är det rätt så mycket som händer, har betygsdeadline nästa vecka, öppethus, övar inför skolavslutningen då jag ska sjunga, renovering, packning då jag snart flyttar och tränar. Så ja det slog mig inte för ens för en stund sen, att shit jag har en blogg också. Så tänkte bara berätta att jag lever men har det fullt upp så här innan julen!
Har ca 40 minuter nu där jag inte har något att göra så ska passa på att göra lite inställda inlägg.
Så vi hörs lite senare!
Och kom ihåg jag har inte glömt er, har bara som sagt haft saker att göra precis hela tiden! ♥


At Sannes crib

Nu sitter jag i Sannes lägenhet med Linnéa jag ska vara katt vakt i helgen då Sanne är borta under helgen. 
Så igår efter att jag och Linnéa hade varit på Jensen ( ett gymnasium) på studiebesök  så drog vi hit. Vi drog och handla och sedan på kvällen kom Tove och Linn hit och så tittade vi på filmer och åt tacopaj och Ben och Jerry, riktigt mysigt!
Om en halv timme kommer Emelie hit och äter mat med mig och Linnéa och sedan ska vi dra ner till stan för att se på Breaking Dawn. Som jag har längtat, är så nyfiken och tror att filmen kommer att vara riktigt bra!


Här är Sannes små bebisar som jag mer än gärna passar!
De är så söta!

Hörs senare!


Hachiko

Här är filmen som jag pratade om, den handlar om en hund, varje dag sitter han och väntar vid tåget när sin husse kommer hem men en dag kommer inte hans husse men Hachiko slutar inte vänta. Filmen är baserad på en sann händelse och man kan kortfattat säga att den handlar tillgivenhet och odödlig kärlek. Desutom så är hunden så himla fin om jag ska skaffa en hund så ska jag ha en sådan! Jag vet inte om det är för att jag är djurvän och själv haft ett husdjur som jag älskade överallt annat eller vad det nu kan vara men grät ca 75% av filmen. Så sorglig film, den sorgligaste filmen jag någonsin sett, Titanic och A walk to remember kan slänga sig i väggen för till den här filmen är den sorligaste filmen jag sett! Ni måste bara se den men var beredd med näsdukar och vattenfast mascara!


Se på den!

///Linnea


Taco kväll

Nu drar jag iväg för en taco kväll hos syrran med familjen, mys! Hörs senare.


Mys

Drog iväg och tränade vid halv tolv och nu håller jag på att göra lite lunch. Sedan tänkte jag mysa ner mig i soffan och titta på Harry potter och dödsrelikerna del 1. Harry potter är absolut en av mina favorit filmer. På så sätt tycker jag om hösten, man tittar på många filmer, eller i allafall jag. Såg en jätte bra film igår som jag måste berätta om! Nej, nu ringer klockan på bulgurn, så vi hörs lite senare!

Skräck kväll

Igår var det halloween, fast man firar oftas det den första helgen i november men igår var det halloween dagen man firar det på i USA. Så jag och Emelie hade en movie night med skräckfilmer, så vi gick och hyrde film och köpte massa godis och sedan blev det film tittande. Vi såg på:
 


Den var inte så läskig enligt mig då jag inte är rädd för "monster", har nog sagan om ringen att tacka det för, såg den första gången när jag var sju år. Men filmen var riktigt bra lite mer åt fantasy hållet och det som var läskigt var väl suprise moments, då de bara hoppade upp. Hoppas att det kommer en 2:a och den filmen kommer jag och Emelie se i så fall! Så denna film är absolut sevärd om man vill ha en skräckis som inte är läskig utan mer spännande!

Den andra filmen vi såg på var:


Klassikern A nightmare on Elm streat, ja vad kan jag säga satt nog med kudden framför ansiktet mer än jag såg på filmen, haha nej då men delvis. Samma sak här var inte rädd för Freddy Kreuger utan mer för händelserna att han dök upp lite överallt men till största delen så är det musiken och ljuden som gör filmen. Vi testade att stänga av ljudet och då blir det inte alls samma sak, ingen effekt om man säger så. Men glad över att jag kan pricka av den nu, för kommer nog inte se på den igen. För jag är egentligen inte någon skräck films typ, då jag är otroligt lätt skrämd. Denna film bör man se i ett helt kolsvart rum och med bio ljud för att få bästa effekt!


Bilder från helgen!

Nu när jag inte har något att göra tänkte jag passa på att lägga in lite bilder från helgen då min moster hade 50-års firande! Det var riktigt roligt och jag var där och hjälpte till då hon hade öppet hus så droppade de in folk lite då och då men kan gissa att sammanlagt så var det nog 70 personer som hade varit där, vid kvällens slut. Var där från 14.00-23.30 så var rätt så trött när jag kom hem i lördags.


Min moster Liz som snart fyller 50, det kan man inte tro va?
Hon åker desutom till Thailand på måndag, lite avis på henne, men hoppas hon får det jätte trevligt!


Min fina mamma!


Min andra moster Lena, och systeryster!


Här har ni syskon skaran, Sanne, jag och Oscar.


Mormors syster, Karin.


Liz fick ett par längdskidor och pjäxor och en massa andra saker under dagen!

Det var lite bilder från helgen och nu ska jag verkligen försöka blogga bättre, har ju höstlov så nu borde jag
ha all tid i världen?!

///Linnea


RSS 2.0