Tisdag?

Har haft så mycket att göra den senaste veckan, prov, inlämningar och på det GYMNASIEMÄSSAN! Vet nog på ett ungefär vart jag vill gå men ska gå på en massa öppet hus innan jag bestämmer mig. Hemma så flyter det på, alla har valt nya tapeter då vi ska få det om renoverat, tror att de börjar på höstlovet? Pappa och vi kanske flyttar tidigare, eller vi får helt enkelt se. Men annars så är det inte så mycket försöker hålla igång träningen så gott jag kan, med tanke på skolan och så. Just det igår var jag på stan och shoppade lite eller inte lite, det blev en hel del.
Här är två av sakerna jag köpte: Lite bas kläder!







/// Linnea


16 Oktober

Då var det söndag igen, varför ska helgerna alltid gå så fort? Tänk om de kunde vara längre! Min helg har i allafall varit fullspäckad ingen vila här heller eller sovmorgon, så känner mig rätt så utmattad och känner mig inte alls redo för en ny vecka. Men som tur är så är det hemstudiedag på tisdag så då ska tänker jag sova ut!
Drog iväg på ett boxningspass ikväll och det känns att man börjar få kondition nu, känner att jag orkar mer. Så nu kan jag bocka av veckans 4 träningspass och sen så nästa vecka blir det nya tag. När jag kom hem sen tog jag en efterlängtad dusch då jag tvättade håret så nu är all korv lukt efter helgens jobb borta! Nu tänkte jag gå och lägga mig, är helt slut.

Just det efter träningen så kände jag att jag hade ont i foten och sen så tänkte jag inte så mycket mer på det men sen nu på kvällen gör det ont bara jag går och så är det en knöl och den är svullen, vad kan jag ha gjort? Hmm, det är ett mysterium men hoppas det är bättre imorgon för vill ju träna?!

Nu ska jag sova bort mina bekymmer och förhoppningsvis så vaknar jag pigg och kry imorgon!

Fredag

Då var det fredag och ja denna vecka har varit rätt så fullspäckad med redovisningar, inlämningar och prov. Men nu är det äntligen helg och jag firade det med ett träningspass på friskis och när jag kom hem väntade ett nytt avsnitt av min favorit serie The vampire Diaries! Just det kom på att jag har beställt lite fina saker som jag hoppas kommer snart, kan visa dem när jag har fått dem. Annars så händer det inget speciellt ska snart gå och sova då klockan ringer 8 imorgon så ingen sovmorgon här, ska jobba imorgon mellan klockan 10-14 på Linnéas pappas jobb, vi ska grilla korv! Ska även jobba på söndag mellan klockan 11-15 så det ska bli roligt men lite kallt då vi ska stå utomhus. Men får se till att klä mig varmt så ska det nog gå bra! Nu är det sängen som gäller.


E bild från favorit serien, synd att jag måste vänta en vecka innan nästa avsnitt,
vill se det nu!

Sov gott


Halsring

Är grymt sugen på att köpa en snygg silvrig halsring, får ta och leta efter en när jag har råd!

Dessa två halsringar kommer från Stlebytyra!


Lördag

Hallå!
Hur är det med er? Själv så är det bara bra, har långhelg då jag har studiedag på måndag. Igår efter skolan så drog jag ner på stan med Linnéa fick med mig lite små saker hem, bland annat ett par örhängen och underkläder. Sen så drog vi hem till mig och vi hade en sleepover med film och snack. Idag så åkte jag och Sanne ut till stugan ett tag och där var mina sötingar Viggo och Lova, längesen jag träffade små kusinerna! Sitter just nu i Sannes sova och väntar på att mamma ska komma och hämta mig och sedan blir det väl hem och äta mat, är vrål hungrig! Nej, nu får hon ta och komma snart. Hörs senare!

Snart helg!

Det är tordag kväll och imorgon är det fredag vilket betyder att jag ska starta dagen med att träna innan skolan och sedan så blir det skola med prov och redovisningar och sen är det HELG! Ska dra ner på stan med Linnéa och sedan så sover hon över här medans resten av  familjen drar ut till stugan. Riktigt rolig dag blir det imorgon förutom provet då. Nej nu ska jag duscha och gå och sova alarmet går halv 6 imorgon.

God natt!


Onsdag

God morgon! Sitter och tittar på The voice och Whitney Port är med (hon har varit med i The hills, The city) och nu så håller hon på med sammarbete med Bik bok. Har fastnat framför tv:en i pyjamas och måste cykla om 30 minuter, inte bra. Hur är det med er annars då? Själv så är det skola och att träna som gäller, har tränat söndag, måndag, igår och så nu har jag kommit igång, riktigt härligt. Började dagen med en skål gröt och en omega 3, så nu känner jag mig redo för dagen och just det har idrott också. Men nu ska jag springa och klä på mig!
Ha en toppen dag!

Veckans planering

Måndag - Skola, träna
Tisdag - Skola, träna
Onsdag - Skola, träna 
Torsdag - Skola, träna  
Fredag - Skola, träna?
Lördag- 
Söndag-  Fira mamma som fyller år den 10:e oktober?

Kärlek/relationer/vänner- Ska försöka att umgås mer med mina vänner speciellt Linnéa och Emelie, känns som om att det var evigheter sen jag gjorde något med dom så ska försöka pricka in en fika eller ett biobesök i allafall. Vill träffa min Sanne också, lite jobbigt bara att hon bor på andra sidan stan, men saknar man sin syster så gör man!

Hälsa - Nu är det hård träning som gäller några veckor framöver, inge fler lata kvällar utan nu så ska det svettas och förbränna fett och bygga upp muskler!

Övrigt - Mamma fyller år nästa måndag så tror att det blie lite firande i helgen men vad ska man hitta på för present?

Tatueringar

Har suttit och tittat på en massa tatueringar på denna sida http://rodeo.net/tattoologist/ och jag lovar när åldern är inne tänker jag göra en! Här är mina favoriter:




Åh, skulle så gärna vilja ha en och grejen är att de kommer ha en historia/budskap med sig.
Fattar inte riktigt dom som bara gör en tatuering bara för att te.x en stjärna var har den för budskap egentligen (inget emot dom som gör det) men själv så vill jag göra något med en mening eftersom att man kommer ha den hela sitt liv!


Söndag

Hejsan, uppdateringen har inte alls varit på topp och min blogg ekar med tomma inlägg. Men nu ska det bli en ändring på det! Kom hem från Brabros stuga för ett tag sen vi sov där i natt, skönt att få komma ut på landet ett tag. Så gårdagen spenderades först med Daniela och Elin och sedan i Barbros stuga. Idag blir det att hälsa på farmor, plugga inför so provet imorgon och träna boxning! Ska äntligen fylla på mitt träningspass så nu blir det träning som gäller framöver!


Hörs senare!


RSS 2.0