Lördag

Hejsan!
Har haft fullt upp, igår kom äntligen min kära syster hem, så hon och J sov över här hos pappa från igår till idag, även om vi inte fick ses så mycket så var det jätte mysigt! Som tur var så har jag bokat bussbiljett så åket ner till Karlstad under höstlovet för att umgås med systeryster. Idag så har jag vart på födelsedagsfiranden i Eskilstuna så har ätit en massa gott som hör till, men kan nog behöva ett träningspass imorgon känner jag! För ikväll blir det att gå på bio med pappa och Barbro, vi ska se på filmen Hypnotisören, har inte läst boken som de har gjort men den ska vara riktigt bra och lite otäck. Får se om jag vågar sova i natt, det ska i allafall bli mysigt att gå på bio en höstkväll som denna!
 
 
Här är trailen på filmen!
 
Ha en trevlig lördagskväll!

Torsdag

Godkväll! 
Ville bara säga godnatt innan jag lägger mig och läser Flugornas herre som vi ska läsa i svenskan. Inte den roligaste boken precis, har sett filmen förut och den är ju rätt så brutal om man säger så, men behöver man så behöver man. Har i allafall haft en relativ bra dag idag förutom att jag kom lite sent pga, bussen och att det var min längsta dag i veckan och den dagen är ju alltid seg. Avslutade min torsdag med att gå milen med min moster vilket var väldigt trevligt då vi snackade en massa och sedan fick vi gå där i den mörka skogen (finns ingen belysning på milspåret) fast mysigt blev det! Ska ta och borsta tänderna nu och läsa som sagt och imorgon är det äntligen FREDAG, vilket betyder att man får studiebidraget!!!! Som jag har väntat en hel sommar utan bidrag och jag säger bara att nästa sommar måste jag ha ett sommarjobb! 
 
Så en stor godnatt puss på er!

All I want is you

 
 
Agnes nya låt som spelas om och om här hemma och på radion! Tycker att det är super bra, hon har växt upp sig eller vad man ska säga, fått en annan attityd än den lilla svenska söta och blyga tjejen! Men gillart!
 
///Linnea

Breakfast!

En mumsig och nyttig frukost här om dagen som bestod av en nektarin/hallon smoothie och ett ägg!
 
///Linnea

LONDON



Sitter här bland mitt berg av läxor och drömmer mig bort till London! En resa dit skulle inte sitta fel, att få gå och strosa längs oxford street, se alla sevärdigheter som Big Ben, London Bridge och London Eye, stanna och äta Fish and Chips, shoppa loss inne på Primark, Forever 21, Topshop som är på hela 7 våningar och Victoria's secret som öppnade  där i somras. Ta mig dit!
 
 

Ideér?

Som ni märkt så har jag haft en bloggtorka, har flera gånger suttit och skrivit inlägg men tagit bort dom eller bara börjat men inte slutfört de. Har inte haft någon inspiration till att skriva, men nu känner jag åter igen att jag ska ge det ett sista försök. Så nu vill jag höra eran åsikt, vad vill ni läsa om? 
Sedan skulle det vara jätte roligt att få respons, om ni tycker något är bra eller dåligt, eller vad som helst, ett litet tecken från er läsare skulle vara trevligt ibland! 
 
Peace out!
 

Torsdag

Hej på er! 
Vad händer denna lugna torsdags kväll?
Själv så sitter jag och pluggar inför mitt första riktiga prov på gymnasiet i samhällskunskap+historia. Är som alltid vid varje prov jag ska göra jätte nervös, men av egna erfarenheter så pluggar man alltid mer än vad som kommer på provet. Fast denna gång vet jag inte riktigt om det stämmer, det verkar vara ett rätt så stort prov så all info är bra info, känns det som. Så kan lika gärna sitta uppe tills det inte går att hålla upp ögonen! 
 
Förutom provet imorgon så ska vi ha coopertest på idrotten vilket betyder att man ska springa så fort man kan på en viss sträcka det brukar vara 2-2,5 km, har aldrig gjort ett sådant men av bedömma hur jag har mått dessa två-tre veckor så kommer det inte gå så bra för mig. Förkylningen är nästan helt borta, är fortfarande snuvig och lite hostig och ja det går som det går imorgon och ser inte fram emot det. Då jag inte har tränat på länge pga, att jag varit sjuk. Men nästa vecka har jag bestämt att jag ska vara frisk så då tusan börjar det igen!!
 
Sedan så imorgon kväll så är det etta-festen som jag och mina vänner och väldigt många andra ettor kommer att befinna sig på. Skönt att ha något roligt som väntar på en efter morgon dagen, kan nog behövas! 
 
Nu ska jag fortsätta att plugga och sedan blir det att försöka sova!
 
P.S: Förresten ni får inte missa att min kära syster har börjat bloggat igen om sitt nya liv i Karlstad och min bästa vän Emelie har också börjat blogga om foto, mode och andra roliga saker så kika in på deras bloggar! 
http://sannethereses.blogg.se/ 
http://emelieborrman.blo.gg/ 

Det perfekta läppglanset

Igår var jag och mamma och handlade mat och efter vi hade handlat sprang vi in på kicks. Har varit på jakt efter ett läppglans med bra prigment så att det nästan är som ett läppstift och tror jag har hittat det perfekta. Det är från Lumene i färgen 7, det bästa var att de även var på utförsäljning så att från att ha kostat 109 så fick jag den för ca 30 kr. Det bästa är att färgen håller länge! 
///Linnea

Rast

Har en lång lunch rast så just nu sitter jag, Sara och Julia och leker med våra datorer! Vad ska man annars göra? 
Nästa lektion börjar klockan 1 och sen har jag svenska och matte och sen slutar jag, ska gå till bilbloteket och plugga med Linnéa, vi har en samhällsuppgift som ska vara klar på onsdag! 
 
Sara och jag, fina va?! :)

Nollningen

Jag tog mig kragen och pallrade mig iväg på nollningen idag. Som sagt man lever bara en gång och stunt samma att jag har hosta, snuvig och är hes (och hade lite feber i förmiddags). Nollningen sker bara en gång i sitt liv och då kan man lika gärna bjuda på sig. Så allt började med att vi fick sätta på oss sopsäckar och andra saker för att sedan börja nollningen, det första vi fick göra var att krypa genom Igor (som är en galleria på stan) och då var vi alltså i klädda i sopsäckarna. Så jag skämdes och fick ont i knäna under krypningen, men kul eller snarare pinsamt var det. När vi väl kom ut  från Igor så skulle vi rulla genom en fontän och sedan blev det lite dans-stopp  och delades in i grupper. När detta var klart fick vi gå till Vasaparken och måla en teckning utan att penseln fick nudda pappret, klä av oss och köra klädstrecket, få en pingisboll från en killes ena fot till den andra med endast hjälp av munnen (killarna fick ha strumpbyxor), göra olika sexställningar för att ballonger skulle smällas, doppa huvudet i mjöl och köra "gris" (ni vet då man kastar en boll till varandra och det inte får brytas) fast vi fick kasta ett fisk huvud till varandra. Just det, under alla dessa saker från att vi fick sopsäckarna på oss tills att vi fick gå så kastade de ägg på oss och sköt oss med vattenpistoler som var fyllda med saft och en hink med iskallt vatten kunde man också få på sig då och då. 
 


Lite bilder från dagen! Snygga vi var va?!


Sjukstugan

Då är det onsdag och det är väll tur att jag är ledig idag, för vaknade upp sjuk idag! Eller har varit förkyld i 2 veckor från och till och igår satte sig förkylningen på stämbanden. Inte så roligt då det är nollning idag, har verkligen inte velar gått på nollningen har typ varit rädd för den hela sommaren. Men nu när man egentligen inte kan gå så vill man det, konstigt va? Vem vill liksom bli förnedrad och få ägg kastat på sig och få göra en massa pinsamma saker? Jag ville inte det, men nu så känns det som om att om man inte gör det så kommer jag ångra det när man är äldre, för grejen är den man lever ju bara en gång! Så funderar att göra som en tjej sa till mig i klassen att vara stark och gå ändå! 
 Men får se hur jag gör, mamma och pappa avråder mig att inte göra det men ändå, visst jag kommer inte att bli frisk om jag går men vad gör det när jag är 70 år det är inte så att jag kommer lida av att jag är sjuk nu. 
 
Puss

Mysiga dagar

Hej på er!
Ville bara slänga in ett litet inlägg så här på kvälls kvisten. Igår i skolan så fick vi våra skoldatorer, vilket betyder att jag nu har en Macbook pro! Det tog några timmar att få den men nu har jag den och vilken omställning det är att lära sig allt, ska jag vara ärlig så sitter jag just nu med min dator, som är en HP. Förstår windows men inte min mac dator men det tar väll ett tag. Gick i allafall och mötte upp mina saknade tjejer igår också, Linn, Tove och Sara! Linnéa var självklart också med och Tuva var sjuk. Men Mysigt, blev det ändå och jag insåg verkligen att vi inte går på samma skola längre och ses inte nästan varje dag. Fast träffas får vi göra ändå utanför skolan!!
 
Idag har jag hunnit med rätt så mycket, vi hade rudbeckslunken i skolan vilket betyder att man går/springer eller vad man nu gör en runda på 6 km och så skänker man pengar som ska ner till Etiopen. Så man kan säga att man springer för välgörenhet. Efter skoldagen så blev det en tur till Erikslund med mamma och såg så mycket fint, men får vänta tills att studiebidraget kommer. Har klarat mig hittills en hel sommar utan det men kan erkänna att det är lite surt att inte ha fått det nu under sommaren bara för att man fyller år under det första halvåret. Men snart så, sedan blev det hem och äta mat och ut och övningsköra. Börjar faktiskt bli bra på det och idag så körde jag ut till björnön. Sen så har jag bara suttit och pluggat men nu äntligen ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen som gäller!
 

En bild från igår när jag träffade mina vänner!
 
 
Sov så gott!
 

4 september

Hej på er!
Helt sjukt att det är september, nu är det hösten som kommer. Det märks då det blir allt mörkare och regnet kommer med jämna besök. Sedan så blir man även förkyld eller jag är det i allafall, inte så roligt då jag hade kommit igång med träningen igen men man får lyssna på kroppen. Som tur är så har jag inte ont i halsen längre hade det i helgen och var i stort sett hemma och vilade hela helgen, så nu är man bara snuvig och allmänt trött och hängig. Tur att det är sånt väder att man gå runt i stickade tröjor och skinnjacka, sedan så är ju filmkvällar och fikastunder alltid lite mysigare under hösten!
 
Så även fast det inte är min favorit årstid så blir det nog en mysig höst och en ny årstid känns ju lite som ett nytt kapitel med nya möjligheter och det gillar man, ska bara bli frisk först!
 
Kra,

Skiathos del 3

Har verkligen helt glömt bort att lägga upp alla bilder från Skiathos, det var ju en månad sen idag som vi åkte dit. Kan inte förstå att det har gått en hel månad bara känns som om det var jätte länge sedan. Så nu tänkte jag bild bomba er lite och så får jag se om det blir en till del sen.

 

 






 

Lite blandade bilder under veckan och det blir nog en del till!

 


RSS 2.0