Års resume 2011 del 1

Jamuari:
Tränade rätt så mycket denna månad, en tråkig sak som hände var att Ulf gick bort i lung cancer, en jobbig tid för oss alla. Sedan så fyllde även Sanne 20 år och hon hade fest här hemma och sedan gick de vidare för en vild kväll på krogen. Började även längta efter sommaren då vi den tiden hade grymt mycket snö och det var jätte kallt, så spenderade mycket tid med att titta på sommar kläder på internet.

Inledde 2011 som mörk hårig, detta var nyårsafton för ett år sedan, då planerna ändrades i sista minuten.
Vi skulle hem till min moster men de låg hemma och var magsjuka så det blev ett nyår hemma.

Februari:
Var en rätt så lugn månad, det var semel dagen, annars så hade vi begravning för Ulf på alla hjärtans dag, tråkigt nog men det var den enda dagen de hade tid. Sedan så hängde jag rätt så mycket i kyrkan, då jag skulle konfimera mig i maj. Pluggade på i skolan med en massa prov. Pappa fyllde även hela 47 år!

(De tre brunetterna) En bild på Emma, Daniela och mig, vi hängde rätt mycket innan konfirmations träffarna.

Mars:
I slutet av februari drog Sanne till London med hennes bästa vän Amina för en weekend och kom hem i början av mars? Var iallafall sjukt avundsjuk då shoppingen verkar vara grym där och ville så gärna bara åka bort. Sedan kom det! Jag och Farmor bokade resa till Mallorca som även blev den första gången jag åkte utomlands och flög flygplan. Det var verkligen månadens höjdpunkt och var överlycklig och kunde knappt vänta tills dagen då vi skulle åka. Sedan så var det dags att åka till Falun med skolan som man gör en gång per läsår, kom hem på fredagen och då skulle jag egentligen åkt iväg på ett konfirmationsläger men blev sjuk under Falun veckan så bestämde mig för att stanna hemma. Fastnade även för webb serien stylisterna och sedan så kollade jag på paranormal activity, fy så rädd jag var efter det.

Mallorca-Alcudia

April:
Började denna månad med att bli lurad då det var 1:a april, men borde inte ha blivit förvånad för är så lätt lurad året om och självklart tog mina kompisar nytta av den dagen. Flyttade även in till mitt rum som Sanne hade innan men eftersom hon flyttade hem ifrån i mars kunde jag äntligen ta det och få ett eget rum. Vilket var ett stort steg för mig som jag hade väntat på länge. Var även mycket i kyrkan inför konfirmations dagen och jag började räkna ner dagarna till Alcudia. Dagarna rullade på och påsklovet kom, åkte upp till Sälen under påsken med Mamma, Ulrik och Oscar men det blev inte så mycket skidåkning då nästan inga backar var öppna pga, värmen, all snö smälte och på eftermiddagarna blev det snarare vattenskidåkning men det var en mysig liten resa! Valborg firade jag med några kompisar i Gryta!

Jag och Ulrik i skidbacken!

Maj:
Det var inte många dagar kvar till Konfirmationen och till resan, dagarna gick jätte fort och helt plöstligt var det min konfirmation. Som gick jätte bra och lite sorgligt var det för att man visste att nu var det över och att man skulle tappa kontakten med många man hade lärt känna under året. Men jag deppade inte för det, för 3 dagar senare bärde det av till Alcudia. Som jag hade längtat.

Min konfirmation, som ni kan se så var jag väldigt glad efter!

Sedan var det resan till Alcudia med farmor som jag aldrig kommer att glömma.
Vi hade det så roligt och jag njöt varje sekund. Vilka minnen vi har från den resan!
Ler bara när jag tänker på den resan. Ja, vi trivdes som fisken i vattnet där borta och kanske kan vi än dag återvända, eller vad säger du farmor, skulle inte det vara härligt? Jag säger bara, kärlek tll min underbara farmor som skapade minnen med mig som jag kommer att minnas livet ut♥



Så här är första delen av mitt 2011, imorgon kommer andra delen!
God natt, eller ska jag snart säga god morgon?


Nyårs klänningar


Här är lite snygga nyårs klänningar från Nelly.com som man kan få lite inspiration av om man inte har en aning om vad man ska ha på sig på nyår. Jag ska antigen ha en klänning som jag har beställt från nelly om jag får den imorgon, det stod iallafall att den var på väg. Annars blir det en ny blus jag köpt och en massa  snygga smycken till. Men vi får helt enkelt se!


Städar

Håller på att städar, rensar just nu garderoben men tar en liten paus och tittar i den nya hm katalogen för våren 2012 som trillade ner i brev lådan. Kanske ska ta och börja beställa hem vår kläder så att de inte tar slut? På tal om att shoppa så har jag beställt en jätte fin sommar klänning från nelly som desutom var på rea. Har även fyndat en blus, en tröja och en bh på mellandags rean. Nu ska jag ta och fortsätta att städa och sedan ringa papap och se om han vill träna med mig. Vi hörs lite senare!

Nyårs utmaning

Så nu har jag ett nyårs löfte/utmaning om jag inte äter godis och chips på ett år får jag 1000 kronor! Jag antar utmaningen, jag har gjort det förut och kan göra det igen nu kör vi, först ska jag bara frossa i marabou och lättsaltade lantchips. Oh shit vad har jag gett mig in på?!


1 år utan marabou, buhu. Men gud så bra man kommer se ut efter 2012?


Julhelgen är över

Då var julen över för denna gången, är klar med allt firande. Julaftonen spenderade jag först ute i Munga med lunch och kalle anka tittande och julklapps öppnande. Sedan åkte jag, Oscar och Sanne vidare mot Köping, blev jul mat där med. Igår så åkte vi till mormor då hela släkten var samlade på mammas sida, riktigt mysigt med glögg fika, jul mat, paket öppnade och slutligen enligt traditionen ris a la malta. Jag hittade dock inte mandeln men lika gott för de. Så ja en helg med jul firande och jag är så nöjd över mina julklappar men har en kvar som jag ska få imorgon! Synd bara att det inte finns någon snö ute, det blir inte samma jul känsla som förra året.
Trodde inte att jag skulle säga detta men saknar faktiskt snön men får hoppas att vi drar iväg på en liten skidresa snart!

Idag har var jag nere på mellandags rean en snabbis och fick med mig en fin blus, men ska ner igen imorgon. Nu ska vi åka till gravarna, sju år sedan... Tänker fortfarande på er, ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta glömmer er aldrig! 26/12-2004 ♥

Hejdå!

Nervös

Börjar bli ett nervvrak här borta, imorgon gäller det, då är det dags för mig att visa vad jag går för. Ska sjunga på skolavslutningen i domkyrkan, även den första gången jag sjunger inför publik den kommer ca vara 500 eller mer där. Så jag är lite lätt nervös eller ska jag vara ärlig så är jag jätte nervös, jag kan låten och allt det, det är snarare att jag är rädd över att folk ska tycka eller att jag misslyckas för att jag är så nervös!

Träffade i allafall Emelie idag och vi gav varandra julklappar, fick ett jätte fin ögonskugge set som jag har velat ha jätte länge och en liten nalle liknade som man kan ha på nyckelringen, så söt!

Här i allafall låten som jag och en annan tjej ska sjunga imorgon tillsammans med två som spelar gitarr och en som spelar bas, tror att det kommer att bli riktigt bra! Vi kommer att sjunga en akustisk verision av denna låt:



Fast vi gör om den och låter mer som denna:


Kan se om någon spelar in imorgon och om det blir bra kanske jag lägger upp det här på bloggen!


Destination- Sannes place

Nu ska jag snart ta och röra mig mot bussen, ska vara kattvakt igen. På eftermiddagen får jag sällskap av bästa Linn, Tove och Linnéa! Vi ska ha en riktig mys kväll, vi ska göra egen pizza och tjocka i oss med massa godis och annat gott. Föresten det snöar ute!!!! Jippi, kanske finns det en liten schans till att der fnns snö på julafton. Vi får väl se.


Är det bara jag som fortfarande har julklappar kvar att köpa?
Får ta och fixa det snart.

Vi hörs lite senare!


Barnvakt

Denna kväll ska jag spendera som barnvakt åt mina söta kusiner, hoppas att det blir lättare denna gång än sist då Lova hade öron infektion. Hon skrek och grät nästan hela tiden, kunde inte ens höra mina egna tankar och hon ville inte alls sova. Men vi hörs imorgon!


Snart till frissan

Ska snart till min frisör Malin och bli lite jul fin, tänkte slinga håret och klippa mig. Det blir säkert jätte bra, hoppas bara att inte mitt hår blir allt för kort då det är rätt så slitet. Föresten tänk att det bara är 10 dagar kvar till julafton men det finns ingen snö =( Hoppas att den kommer snart, för jag vill ha en vit jul!
 

Så här såg det ut sist jag var hos henne, hade betydligt mer mörkare där än nu, har gjort lite egna slingor och i sommras blev det väldigt blekt men nu har jag världens utväxt!

Lussebullar


Har precis ätit 2 nybakade lussebullar, mums! Tycker faktiskt att jag förtjänar det då jag var uppe tidigt och tränade imorse innan skolan. Ska träna imorgon så det är lungt. Nej, nu är det dags att sova, godnatt!


Idol final med syster

Sitter just nu hos Sanne vi har tittat på idol finalen och som alla redan vet så var det Amanda som vann. Ville helst se andra i finalen men hon är en värdig vinnare hon med. Börjar bli väldigt trött nu då jag snart har varit uppe i 19 timmar, gick kvart över fem idag för att träna innan skolan. Imorgon blir det också tidig uppstigning då jag och Sanne ska gå på ett body pump pass klockan 9 och sedan ska vi gymma lite. Haha det lär bli svettigt men det kommer att kännas så bra efter! Nej, nu ska jag ta och se på en film som går på tv och sedan blir det sängen för mig och Sanne.
Sov gott!

I won't let you go


En ny bra låt och videon är så fin tycker jag!
  








Onsdag

Tänkte bara att säga att jag ska gå och lägga mig nu. Har haft redovisning, prov, idrott och sedan så har ag tränat. Så är helt slut nu och ska gå och sova. Men vi hörs imorgon med lite roligare inlägg.
Puss och kram!


5 december

För det första det snöar! Eller det gjorde i allafall det när jag kom hem från öppethuset. Äntligen så kan man få lite jul känsla, nu känns det som om att julen snart är här! Börjar se det klarare nu det här med gymnasium valen. Har fortfarande inte bestämt mig men är på god väg. Just nu har jag slagit mig ner i soffan eller den bit av soffan som det går att använda, för imorgon börjar de med de sista rummen, köket och mammas och Ulriks sovrum.
Mitt blev klart idag och det blev så fint, nu längtar jag bara tills att jag får inreda det! Har tänkt att bryta av det vita med lila och beige. Vi får se hur det blir.


En bild från Sälen, från förra året tror jag. Tänk om man vakna upp imorgon
och det var så här mycket snö! Nej, vi har nog otur med att snön smälter på en gång.

Nu ska jag snart ta och sova!
Godnatt


Full rulle- snart öppethus på rudbeck

Jag har det fullt upp idag hade vi studiedag men inte har jag tagit det lungt här heller. Gick upp 07.00 för att göra mig klar för att åka till Carlforska gymmnasiet och vara med där en halv dag. Det var väldigt intressant men har fortfarande inte bestämt mig ännu. Snart åker jag till Rudbeck och kollar, de har öppethus idag och ärligt talat jag börjar snart tappa räkningen på hur många gymmnasium jag har tittat på! Men det är lika bra att gå på många än för några så att när jag sedan bestämmer mig så blir det ett lätt val.
Vi hörs senare ikväll!

Ny serie- Elsas värld!

Har blivit helt beroende av en ny serie på tv3 play baserad på Sofie Farhmans bok Elsas värld!  Den är så rolig och på något sätt så känns den så äkta, typ från vardagen för många. Ni måste bara ta och se på den! Så ett stort tips om ni tyckte om boken, längtar redan till nästa avsnittet men det kommer inte ut förens på trosdag!


2:a advent

Har tillbringat denna dag  stugan och sedan åkte vi till en julmarknad. Vilket var väldigt mysigt det var nog den minsta julmarknaden jag har vart på, sedan var det lucia tåg inne i kyrkan och de var jätte duktiga. Så mysigt det här med julen är egentligen en sommar tjej men julen är min favorit högtid! Nu på kvällen har vi bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik lite jul känsla börjar man få trotts att det inte finns någon snö ännu. Förhoppningsvis så blir det en vit jul i allafall, för vad vore julen utan snö? Nej, nu ska jag göra mig klar för att gå och sova för imorgon ska jag på studiebesök på carlforska på frisör programmet, medans alla andra på min skola kommer att sova länge för att vi har studiedag så ska jag upp tidigt. Men det är inte så jobbigt det planerar för framtiden, maybe?
Vi får se imorgon!



Kram


Kära tomten

I julklapp vill jag ha:
 
      
  

Och en massa andra saker, men högst upp står nog en ny mobil!
     

 


RSS 2.0