Shoppat

Åkte ner på stan efter skolan med Linnéa vi var där i flera timmar och nu är jag helt slut! Jag hade gjort ett litet löfte med mig själv att inte shoppa på ett tag eftersom att jag shoppa rätt så mycket i Mallorca men de löftet gick inte att hålla. Kom hem med en byxdress, en tröja och skjorta (men de två sista skaerna var på rea, så poäng till mig)! Brukar aldrig hitta något på reor, nu så är jag så trött att jag lär somna om vilken minut som helst.

Hörs imorgon av en pigg och glad Linnea och då ska det vara soligt och varmt har jag bestämt för jag vill ha på mig min nya byxdress!

Sov gott


Nu är det över

Har varit grymt dålig på  att blogga jo tack jag vet men det slog mig i helgen att idag hade jag min betygsdeadline så har fått stressat och jobbat sönder för att hinna med allt! Men nu är det över, hann inte allt jag ville men kommer få de betyg som jag vill ha ändå, försöker hela tiden påminna mig om att kvalite är bättre än kvantitet! Vet inte rikitgt vad jag ska göra i skolan imorgon alla åttor i min skola har prao, men jag ska inte praoa, haha var för lat för att leta och desutom så pluggar jag hellre och ligger lite i förväg. Det känns i alla fall grymt skönt och nu är det inte långt kvar tills.....

- Min födelsedag 8 Juni
- Skolavslutningen 10 juni
- Turkiet 3 Augusti  

Ska se till att lägga upp de sista bilderna från Alcudia, vet att jag är seg och det är helt otroligt igår var det en vecka sen jag kom hem, och jag vill fortfarande tillbaka dit. Saknar det grymt mycket, min moster ska dit på fredag om in askmolnet stoppar dem och jag skulle lungt vilja hänga på. Synd att man inte har pengar om jag hade de ja då skulle jag resa så mycket som möjligt och helst till Mallis! Haha.

Ska hoppa in i duschen och sedan titta på greys anatomy och äta jordgubbar, för de förtjänar jag efter mina stressiga dagar!

Hörs senare. PUSS


Alcudia del 1

Har varit lite seg med detta inlägg då jag var slarvig och tog ut minneskortet och sedan hittade jag inte det, men nu så har jag hittat det. Berättar lite efter varje bild så blir det inte så mycket text!

Vi bodde i den fösta lägenheten på andra våningen till höger. I en två rums lägenhet. Hotellet hette SunGarden Sea club! Det var faktiskt riktigt skönt att ha en lägenhet för oss själva istället för att trängas i ett litet hotellrum. Ett stort + var att vi inte bara hade en utan två balkonger så när det var sol på förmiddagen kunde vi sitta på framsidan och på balkongen på baksidan på eftermiddagen.


Dålig bild men det är i alla fall poolerna det var tre stycken som satt ihop, en liten, mellan och en stor. Men hotellet var rätt stort och det var som i gårdar kan man säga och varje gård hade en varsin sådan pool. Vi spenderade ungerfär 3 dagar vid poolen resten av dagarna hade vi det fullt upp med att upptäcka Mallorca!


Utsikten från sovrummet!


Utsikt från balkongen på baksidan. Det gick ett berg där längs kanten och fortsatte hela vägen till Palma! Det var så fint på kvällarna när solen var på väg ner.


På bilden, någon staty inne i Palma, vet tog inte vilken det är. Den andra dagen så drog vi till huvudstaden Palma, haha det tog ett tag innan vi hittade vart man skulle ta bussen. Men tillslut så kom vi dit, det tar ca 1 timme att åka in till Palma. Det rekomenderas verkligen och det var jätte smidigt bussen körde ner i ett stort garage och sedan tog man hissen upp till marknivån. Ett tips är att räkna med att ni får vara där rätt så länge eller åka tillbaka en gång till för det är väldigt stort. Jag och farmor hann bara gå på ca två gator. Tips nr 2 är att det finns väldigt många sko affärer längs gatorna och de flesta har samma skor så ta inte den första butiken för i vårat fall så hittade vi precis samma skor fast lite längre ner på gatan i en annan butik!

Nu går det tydligen inte att ladda upp någre fler bilder, krångel med blogg.se?

Ni får andra delen imorgon. Puss







Jag lever

Tänkte bara säga att jag lever och har haft det jätte bra i Mallorca, har bara inte orkat bloggat men tänkte lägga in massa bilder och berätta om resan imorgon, så håll ut! Så länge lägger jag upp en låt som spelades om och om vid poolen på hotellet. Har gått runt med den på huvudet hela dagen och den får mig att minnas och jag vill redan tillbaka dit, det var underbart! Här kommer i alla fall låten:



Hörs imorgon, puss!


Konfimerad!

Så nu kan jag äntligen säga att jag är konfimerad, men det känns ändå sorgligt att det är över.
För jag har haft ett så otroligt roligt och lärolikt år! Som sagt konfimerades idag och våran redovisning var en teater om de frågor vi har pratat om, man kan säga att budskapet var: du duger som du är!
Det gick i allafall jätte bra, var sjukt nervös innan men det löste sig.
Men nu ska jag inte babbla så mycket mer utan tänkte bjuda på lite bilder från dagen, Enjoy!









Puss


Tiden går så fort

Ja, tiden har bara rusat iväg de två senaste månaderna, och imorgon har jag min konfirmation!
På måndag/tisdag natt så sticker jag till Mallis med Farmor och sedan är det inte långt kvar tills sommaravlsutningen. Ikväll var det avslutningsmiddag/fest med alla i konfirmationen, har haft det jätte roligt och inte bara idag utan under hela det här konfirmands året. Lite tråkigt att det går mot sitt slut men imorgon kommer The final countdown, det vi alla har väntat på! Det ska bli så spännande, vi ska ju även ha ett drama/en teater, haha är lite nervös inför min roll, avslöjar den imorgon kväll. Efter min konfirmation imorgon blir det hem till mormor och fira!
Nu är det dags att sova har mycket att göra innan konfirmationen imorgon, så väckar klockan står på!

Puss! 

Pocket full of sunshine?

För en stund sen då jag gick upp så snöar det ute och är 2 grader! Åh, jag som trodde att vi var på väg mot varmare tider men jag antar eftersom att vi fick maj väder i april så får vi april väder i maj?!
Aja, det är bara att plocka fram halsduken och vantarna igen.
Som tur var så åker jag mot varmare tider om en vecka!
På lördag har jag min konfirmation och hade tänkt att ha klänning då men vi får väl se hur vädret är då.

Så nu tänker jag bli lite glad och tänker inbilla mig själv att det är strålande väder ute!




























Tänker hoppa runt och sjunga på den här låten nu, så kanske solen dyker upp!
Föresten ni måste se på den där filmen, som videoklippet är ifrån, Easy A.
Den är jätte bra!

Mmmm......Marabou

När jag klickade in på blogg.se så såg jag på startsidan en blogg som hade bloggat om att marabou har kommit ut med lite nya smaker. En sådan choklad älskare som jag är så är jag rätt så övertygad att jag kommer att smaka på de. Så ska hålla utkik i butikerna!

Bild lånad från: www.matresan.blogg.se


Sommar trend- Hattar

Jag tror att hatten kommer att bli sommarens hetaste mode accessoar. Själv så tycker jag att det är grymt snyggt, men har faktiskt inte vågat testat en, har rätt så stort huvud så vet inte alls hur jag skulle passa i en.


Sömnig

Hej! Kom hem från Tuva för ett tag sen och har precis tvättat av mig sminket och satt på mig mys kläder.
Har haft en riktig bra kväll, dock så har det varit kallt då vi har varit ute rätt så mycket och ärligt talat så har vi nog gått runt hela Gryta, haha. Ska snart stänga av datorn och krypa ner i sängen, så att jag inte somnar med datan i knät som jag gjorde förut.
Men sov så gott!

RSS 2.0