Alcudia del 1

Har varit lite seg med detta inlägg då jag var slarvig och tog ut minneskortet och sedan hittade jag inte det, men nu så har jag hittat det. Berättar lite efter varje bild så blir det inte så mycket text!

Vi bodde i den fösta lägenheten på andra våningen till höger. I en två rums lägenhet. Hotellet hette SunGarden Sea club! Det var faktiskt riktigt skönt att ha en lägenhet för oss själva istället för att trängas i ett litet hotellrum. Ett stort + var att vi inte bara hade en utan två balkonger så när det var sol på förmiddagen kunde vi sitta på framsidan och på balkongen på baksidan på eftermiddagen.


Dålig bild men det är i alla fall poolerna det var tre stycken som satt ihop, en liten, mellan och en stor. Men hotellet var rätt stort och det var som i gårdar kan man säga och varje gård hade en varsin sådan pool. Vi spenderade ungerfär 3 dagar vid poolen resten av dagarna hade vi det fullt upp med att upptäcka Mallorca!


Utsikten från sovrummet!


Utsikt från balkongen på baksidan. Det gick ett berg där längs kanten och fortsatte hela vägen till Palma! Det var så fint på kvällarna när solen var på väg ner.


På bilden, någon staty inne i Palma, vet tog inte vilken det är. Den andra dagen så drog vi till huvudstaden Palma, haha det tog ett tag innan vi hittade vart man skulle ta bussen. Men tillslut så kom vi dit, det tar ca 1 timme att åka in till Palma. Det rekomenderas verkligen och det var jätte smidigt bussen körde ner i ett stort garage och sedan tog man hissen upp till marknivån. Ett tips är att räkna med att ni får vara där rätt så länge eller åka tillbaka en gång till för det är väldigt stort. Jag och farmor hann bara gå på ca två gator. Tips nr 2 är att det finns väldigt många sko affärer längs gatorna och de flesta har samma skor så ta inte den första butiken för i vårat fall så hittade vi precis samma skor fast lite längre ner på gatan i en annan butik!

Nu går det tydligen inte att ladda upp någre fler bilder, krångel med blogg.se?

Ni får andra delen imorgon. Puss







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0