29 augusti

Hallå på er! 
Håller på att betar av lite inlämningsuppgifter och andra saker till skolan, de mesta ska inte skickas in eller redovisas förens nästa vecka men känns skönt att bli klar med dom. Så att jag inte behöver sitta i sista minuten, kan ju se hur länge det kommer hålla.... 
Efter sista lektionen idag som var idrott vilket betydde orientering så svängde jag och Linnéa förbi gymmet och köttade ben och mage. Har aldrig maxat så mycket, det är så bra med pepp! Det blev personligt rekord på hela 135 kg i benpress!! Måste ju ge mig själv lite credd, det är så typiskt svenskt att aldrig berömma sig själv eller berätta om saker som man är stolt över att man har klarat av. Struntar i normerna! 
 
Nu ska jag fortsätta att plugga en stund innan det blir té och tv-tittande, sedan blir det ett samtal innan jag somnar. 

En tjej kan aldrig få för många skor!

Om det är något som jag älskar med hösten så är det mysiga tröjor, halsdukar, skinnjackor och boots. 
Till hösten hör boots och stövlar till, skulle vilja införskaffa mig ett par snygga stövlar, så här är lite sko inspiration! 

              LÄNK                                                                             LÄNK
 
              LÄNK                                                                 LÄNK
 
 
///Linnea♥
 

Onsdag

Hejsan! 
Sitter just nu i Ljushallen och "pluggar", går ju sådär. Nej men har hål så tänkte passa på att blogga lite, det har ju ekat tomt här på bloggen. Skolan har ju dragit igång på riktigt med både inlämningar och presentationer så det är redan fullt upp, sedan så försöker jag träna efter skolan. Igår blev det ett spinningspass, så skönt att få svettas lite! 
 
Slutar skolan vid 3 och då ska jag gå och möta upp Emelie för en fika, mys! Får se om jag sväger förbi gymmet och kör lite styrka innan jag sedan cyklar hem för plugg. Kommer så småningom tillbaka till rutiner igen! 
 
Nej, nu tror jag att det vankas lunch snart, magen kurrar! 
 
///Linnea 

Kvällen är räddad

Hej på er! 
Har varit så trött och hänging och har haft huvudvärk hela dagen, så har tittat på en massa serier, gjort hårinpackning osv. Mamma och U har åkt iväg på kräftskiva och kommer inte hem förens imorgon så det är jag och lillebrorsan som har lägenheten för oss själva. Men han ska iväg och käka pizza med några kompisar så detta lämnade mig till dagens dilemma, orkar jag ta mig ut och köpa mat eller får jag äta gröt. Vilket i-lands problem, men nu kan jag säga att kvällen är räddad.
 
Oscar följde med mig till ICA så att jag fick köpa sallad och lite godis såklart, är det lördag så är det.
Dessutom så får jag passa på, för kommer inte äta sånt på ett tag sen, för ha gått med i en pakt med min bästa vän Linnéa. Fast mer om det senare! För nu tänker jag njuta av min sallad. 
 
Så det får bli en hemmakväll idag med, men som sagt min huvudvärk är inte att leka med och får väll passa på att umgås med brorsan sen. Inte så ofta vi två är själva och hittar på saker, han pratade om att han ville se någon skräckfilm, så vi får se hur det går. Ensamma hemma och allt! 

Fredag!

Fredag idag, vilket för mig blir en kväll i soffan. Så trött efter första veckan i skolan, somnade direkt när jag kom hem från skolan. Ja, trött var man, blev ju inte så mycket sömn då Sanne och Jonas var här så igår såg vi på den sista filmen i Johan Falk serien "Kodnamn Lisa", så nu har jag sett alla! De är verkligen så bra!! Men Sanne och J åkte hem vid lunch men vi ses snart igen redan till nästa helg för då ska de ha inflyttningsfest. 
 
Så ikväll tänker jag dejta soffan, umgås med min familj, måla naglarna och bara ta det lugnt. Känns som om det är välbehövligt efter den intensiva vecka. 
 
Just nu, mysigt med tända ljus, är hösten på väg??
 

Hold your head up high

 You can try but you´re never gonna break me! 
 
 Låt aldrig någon trampa på er, utan be the bigger person! 

Onsdag

Hejsan! 
Vad roligt att jag har fått lite nya läsare, undrar vad ni hittar för intressant på min lilla blogg? ;) 
Ville bara ta att säga att skolan har ju börjat igen så idag hade jag första riktiga skoldagen  för det här läsåret vilket gick super bra, älskar verkligen min skola och min klass! Igår så träffade jag mina favorit tjejer för en fika på ett mysigt kafé, vi satt och prata om allt möjligt i flera timmar. Är så glad över att jag har så fina människor i min omgivning, de är verkligen guldvärda och betyder allt! 
 
Annars så har jag kommit hem för en stund sen ätit lite keso och väntar på att min syster och hennes sambo ska komma, det ska bli så roligt att de ska komma och besöka oss några dagar. Så kväll blir det systermys för fulla muggar men ett träningspass ska jag nog hinna med också. 
 
Så ja ville bara uppdatera er lite, hoppas ni får en fortsatt bra dag och kväll!! 
 
 

Behöver ert smakråd

Behöver ert smakråd, behöver köpa en ny väska som jag kan ha till skolan och till vardags. Så den behöver vara rymlig och vill att den ska vara snygg också. Har hittat två som jag tycker om så vilken tycker ni?
 
Kommentera gärna vilken ni tycker för jag har lite svårt att bestämma mig! 
 
 
 
 

Min dag i Stockholm

 Var ju i Stockholm i lördags med Emelie, vi tog shoppingbussen dit och det blev en hel dag med shopping men det blev lite stressigt och vi lyckades med saker som vi inte hade planerat. Vädret var inte det bästa men det gjorde inte så mycket. Vi testade på det omtalade Froyo som är yoghurtglass och så får man plocka på tillbehör, det var super gott men kände mig rånad. Vi förstod inte riktigt hur maskinen fungerade och hade därför lite svårt att få stopp på den, så 65 kronor fattigare på endast glass, men gott var det! 
 
Jag shoppade loss på Zara, eller ja det blev mina enda köp förutom mat och fika då, köpte en svart omlottsskjorta som jag har velat haft länge och en jacka som jag är helt förälskad i! Hade under dagen gått runt och suktat och funderat på om jag skulle köpa den eftersom den kostade lite mer än vad jag egentligen hade råd med. Men efter många om och men så bestämde jag mig för att jag förtjänade den efter att jag har jobbat, tror ni inte att den var slut då när jag kommer?! Fanns bara 2 kvar i storlek L, de hade gått åt som smör under dagen, förtvivlad blev jag men som tur var så hade de kvar några jackor på lagret så tog den sista i min storlek. 
Sedan så skulle vi leta efter ett kafé som  heter "Vetekatten" som verkade mysigt och som vi både hade hört och läst gott om, det var lättare sagt än gjort, vi hittade knappt dit, trots GPS men efter mycket gående hittade vi rätt, men då var de såklart på väg att stänga så vi kunde inte fika där... 
Slutade med att vi i sista minuten fick köpa med oss fika från pressbyrån på centralen. 
 
Så trots lite stress, problem och dåligt samvete, att jag nu är pank resten av månaden så är jag glad över vår lilal trip dit, men nästa gång får vi vara där längre för vi hann inte alls shoppa så mycket som vi ville! 
 

 
 
 
 
Lite bilder från min dag i Stockholm!
 
 
 
 

Sista dagen innan skolan börjar

Söndag, vilket betyder att det är imorgon skolan börjar igen. Känns ändå väldigt skönt, att få komma igång med rutiner och strukturer, sedan så är ju min klass så härlig så vet att det kommer bli ett bra skolår! 
Har haft en hektisk helg med både Stockholm besök (som jag kan berätta om i ett annat inlägg) sedan så kom A igår kväll och då åt vi på Spicy och såg på bio. Vi såg på "Hur många kramar finns det i världen?" så rolig och mysig film! När vi kom hem så blev det mer filmmys, innan vi slocknade. Idag så blev det en promenad längs vattnet och så visade jag han runt, en glass vid hamnen och slapp i soffan. Dock så misslyckades jag totalt med planeringen idag, hade tänkt att vi skulle gå och äta på kajens men det började ju spörregna och då tappade vi lusten, så eftermiddagen blev inte alls som jag hade tänkt och slutade i stress på donken innan hans buss skulle gå. Som det kan gå ibland, men inte alls otippat när jag är inblandad. Resten av helgen tänker jag hålla mig för mig själv men nu regnar det igen så tänker krypa ner i sängen, sätta på någon bra serie och trösta mig med lite choklad som A kom med igår, så gulligt! 
 
Så denna sommaren har officiellt tagit slut och den slutade på bästa sätt, så nu går vi mot hösten, plugg, mörka kvällar, ljus, halsdukar, fikastunder och en massa mys! 
 
 

ALDRIG VILA

Hejsan! 
Har haft en väldigt upptagen och omtumlande dag, först så har jag ju jobbat och kanske en halvtimme innan jag sluta så ringde min moster och fråga om jag kunde vara barnvakt. Man tackar ju inte nej att få umgås med sina söta kusiner och roligt att hjälpa till lite, så åkte direkt från jobbet till dom. Var barnvakt, vilket innebar bus och lek i en lekpark, lagade deras favorit mat (typ det enda som de äter) makaroner och köttbullar, filmmys och ännu mer lek. Min moster och Pekka kom hem runt 20.00 och då gick jag och mötte upp min saknade Tove som har varit och jobbat nästan hela sommaren! Vi gick runt och pratade om allt möjligt och mötte upp en annan saknad vän, Sara, har inte sett henne på super länge :( som det kan bli ibland. Men det kändes verkligen som förut, eller ja några saknades i vår lilla grupp som hängde på Kunskapstiden. 
 
Blev upphämtad av pappa sen och han berättade en sak som gjorde mig väldigt GLAD, ska nämligen få besök på lördag kväll av en viss person♥ Så först på lördag ska jag åka återigen till min favorit stad Stockholm med Emelie och sen på kvällen kommer A! 
 
Är så hyper just nu antar att det är en blanding av att jag är trött, har jobbat typ 2 gånger idag, fick träffa två personer som jag tycker om och fick denna glada nyhet. Så förlåt för ett rörigt inlägg, men är verkligen så lycklig just nu och trött! 
 
Precis så här glad är jag just nu! (Detta är en till bild från den lilla fotosession vi hade i stugan)
 
 

Before I die

 
 
 
 
 

15 Augusti

Hejsan! 
Ska iväg till jobbet idag igen så har ätit frukost och gjort mig klar och väntar på min skjuts. Vill bara ta tillfälle i akt och önska min trogna läsare och min bästa Farmor ett stort grattis på hennes födelsedag. 
 
Du har alltid glimten i ögat och har så lätt till skratt! 
 
Bild från över 2 år sedan då vi var i Alcudia, så länge sedan men minns
det som igår. Kommer aldrig glömma hur roligt vi hade det! 
 
Så grattis, grattis och återigen grattis!
 

Drömmen om Stockholm

Fick sluta från jobbet redan vid 11 idag, skönt med en kort dag! Så just nu sitter jag och drömmer lite, tittar på lägenheter i Stockholm. Vilket är något som jag gör minst en gång i månaden. Skrev i ett tidigare inlägg "Bekännelser" om min drömlägenhet. Har sedan flera år tillbaka velat bo i Stockholm, tycker att det är en otroligt fin stad och älskar att det alltid är liv och rörelse där! Min dröm är att bo i innerstan, där runt Östermalm, Kungsholmen, Fridhemsplan, Vasagatan. Problemet är ju bara att det handlar om pengar som jag bara kan drömma om, en liten etta på 25 kvadrat i de områderna kostar minst 2000000, vilket betyder att det är ca 300 000 kronor i kontantinsats. 300 000 kronor!!! Vart skulle lilla jag få dessa pengar ifrån?! Aja, drömma kan man i allafall göra men vill så gärna bo där, om jag har tur kanske jag lyckas hamna i någon förort, haha som Tensta, Rinkeby eller Märsta. No offense mot de som bor där men som sagt min dröm är ju att bo i innerstan eller ja centralt. 
 
 
 
 
 
Helst ska det vara stora fönster, högt till tak, öppen planlösning, ljust och fräscht! 
 
Never stop dreaming! 
 

God morgon

Är uppe med tuppen idag, då jag ska iväg och jobba. Så gröten är i magen och nu ska jag bara göra mig klar innan jag blir hämtad. Har packat även packat med mig mina träningskläder får se om jag orkar träna, men det är större chans att jag gör det om jag åker direkt till gymmet efter jobbet än åker hem först, för då lär jag inte komma iväg igen. Vi får helt enkelt se men det ska bli roligt att jobba! 
 
Hinner inte skriva så mycket mer, utan ha en bra dag så hörs vi ikväll! 

Sucker for love

Om det är något som jag inte kan få nog av så är det gulliga kärlekshistorier, trillade över denna video på en blogg.  
Det här måste ju vara en av de finaste sakerna någonsinn, jag grät! 
 
När vi ändå håller på och gråter lite kan jag ju visa er den här, såg den för första gången för något/några år sedan men gråter lika mycket ändå. 
 
 
Så lite kärlek så här på kvällen sitter aldrig fel♥

Tisdag

Kom in för en stund sen efter en promenad med Allis, eller ja blir ju inte så aktiva promenader då hon gärna vill stanna och lukta på precis ALLT och sedan så ska hon rulla runt i gräset. Haha, men ca 30-45 minuter blev det i allafall. Idag så provade jag något nytt till lunch, gjorde proteinpannkakor med mitt proteinpulver från fitnessguru med smaken strawberry white chocolate. Blev helt okej faktiskt, mina favoriter är ju kesopannkakorna! 
Ska försöka ta mig till gymmet också, antingen blir det gymmet med fokus kondition och ben eller så går jag på en IW/intervall pass, har inte bestämt mig än. 
 
 
 
 
Funderar på att beställa lite saker från fitnessguru, bland annat en till burk med proteinpulver.
Så att jag kan ha en hos mamma och en hos pappa, frågan är bara vilken jag ska välja?
Såg att det nu finns portionpåsar, så får ta och köpa några olika och testa! 
 
 
 
 
 

Bekännelser

Älskar att ha fina naglar och vara nyfixad i håret
 
Lägger ner alldes för mycket tid på att se på serier som The vampire diaries, the walking dead, pretty little liars, the carrie diaries m.m. 
 
Är super velig när jag måste välja något eller ta beslut, måste lida av beslutångest eller något......
 
Tycker om när det är städat och fint men hatar att städa. 
 
Jag vill att min framtida lägenhet ska ha stora fönster, vara högt i tak och ha vita/ljusa trägolv och en walk-in-closet!
 
Hatar att stressa men gör det ändå typ varje dag
 
Är otroligt svag för marabou choklad kan lätt trycka i mig  200 g på en dag, det är illa
 
Älskar doften av tvättmedel
 
 
 
///Linnea 
 
 
 
 
 

Tillbaka på ruta ett

Måndag, vilket betyder att det är dags att ta tag i allt igen, träning, kost och att ta hand om mig själv. Känns som om jag får börja om på ruta ett igen, haha. Men det är lika bra, för nu vill jag inte slarva utan verkligen köra all in. Jag och Sanne pratade om det i fredags, att på måndag börjar våra nya liv igen.... Så du får peppa mig systeryster! Började dagen med att sova ut och sedan blev det favorit frukosten, havregrynsgröt med mammas hemgjorda sylt, mums. Nu fastnade jag framför tv:n och ser på min absoluta favorit film The notebook, ska tillåta mig själv att titta en stund till, bara för att jag älskar den filmen. Men sedan blir det lunch och gymmet! 
 
TAGGA!!!
 
 

The purge

Trillade över denna läskiga trailer, är egentligen inget fan av skräckfilmer om jag inte har sällskap av någon det vill säga, för är så otroligt lätt skrämd. När jag såg på paranormal activity 1 så var jag tvungen att sova med lampan tänd den natten och har inte vågat se på den andra än. Men till saken så skulle jag faktiskt vilja se den här filmen. Den handlar om att Amerika får en ny lag, att en gång om året så får man göra allt olagligt som att döda, misshandla osv, utan att något rättsystem bryr sig, så polis, brandkår och ambulans är alltså inte i tjänst. Låter väldigt hemskt.... Frågan är bara om jag vågar se den filmen och med vem??? 
 
Här är trailern för er som vågar titta! 
 
 

Slut på veckan och dags för fredagsmys!!!!

Är slut som artist igår jobbade jag 11 timmar, så när jag var klar där vid 18.30 så kom Sanne och hämtade mig och så åkte vi till Spicy och köpte mat, mums! Resten av familjen är ju kvar i stugan, Idag skulle jag vara ledig, eller jag trodde det men de ringde mig och frågade om jag kunde komma in och jobba så vid 11 var jag där igen. Sedan dess satt jag och jobbade konstant, glömde till och med bort att äta lunch, inte alls bra! Men det var en deadline som behövdes in idag och ville verkligen inte vara den som saktar ner ngt. Men kan säga att när jag sedan var klar och kom hem nu vid 17.30 så var jag så trött och hungrig. Kastade i mig 3 rostade mackor, haha stadigt..... Man får ta vad man hittar, vi har ju ingen mat här hemma knappt, men väntar på att Sanne ska komma hem och då ska vi åka och handla mat och fredagsmys! 
 
Blir en kväll i soffan, orkar verkligen inget annat idag! 
 
 
///En trött Linnea
 

Hejsan hoppsan!

Klockan är snart halv tio och jag känner att det är dags att snart gå i säng, gick upp kvart i 6 imorse för att åka till friskis och gå på ett morgonpass, Indoor walking med mamma. Var så trött men skönt efter, vi promenerade hem till lägenheten där vi åt frukost och duschade. Sedan blev det lite ärenden här i stan innan vi åkte ut hit till stugan igen. Sedan blev det ett besök till farmor och hon hade bakat bullar, farmors nybakade bullar är en av de bästa sakerna som finns! Men nu har jag landat i stugan igen och imorgon väntas jobb, tanken var att jag skulle börja jobba på måndag eller tisdag men behövs redan imorgon. Så imorgon får jag gå upp med Sanne och sedan bli avsläppt vid Statoil där jag blir hämtad. Så vem vet idag kanske min riktiga sommarlovsdag var, men CASH IS KING!!! 
 
Nej, nu måste jag nog gå och sova. 
 
 

Så mycket på så kort tid

Hejsan! 
Ja, hur ska man börja? Antar att det är några som är nyfikna på min lilla trip till Stockholm, kan säga att det är en dag som jag inte kommer glömma i första taget i allafall, träffade A och det blev en dag fylld av Pride, stan, promenader, grönalund, sommarkrysset och kvällen slutade med en mysig bussresa hem med blixtrar och dunder och en axel att luta sig mot när man sedan somnade av utmattning. Tänker inte dela med mig så mycket mer utan vi får se vad som händer, men en sak är säker att vi ska försöka ses igen. 
 
Annars så är jag ute i stugan, har haft fina pratstunder med Emelie och en fotografering vid vattnet som slutade med en hel del skratt och trams, haha älskar att vi verkligen kan vara helt 110% galna och öppna med varandra, ni skulle se bilderna vi tog tillsammans! Blev nog några fina bilder trots allt, tur att Emelie är så otroligt duktig på att fota och kan det här med ljus och känner mig verkligen trygg och säker när jag fotas. Tror man kan se det på vissa bilder som hon har, haha i slutet spåra det ut och jag stod  och posa med barr i handen.... ;) 
 
Aja, tänker bara fortsätta att flyta runt på den här vågen som är fylld av lycka och struntar i allt sånt som heter planering, disciplin, struktur och karaktär, det är sommarlov och ja glass, läsk, kakor och sånt slinker ju i men får ta tag i det när skolan börjar igen. Då blir det andra bullar men just nu tänker jag bara njuta av det sista veckorna av det här sommarlovet  så nu tänker jag gå ut och lägga mig solen och dejta Mr Grey (läsa Femtio nyanser av mörker) och i ugnen står en hallonpaj och väntar! 
 
Här har ni en liten sneak peak från fotografering.
 

Mot huvudstaden

 
Passande låt eftersom att jag åker till Stockholm idag, en dag då jag kommer träffa någon som jag aldrig har träffat, pride, shopping, Grönalund/sommarkrysset. Låter som en toppen dag! Nu åker jag till buss-stationen, är så nervös! 
 

Torsdag

Hej! 
Kom hem från frisören för en stund sen, skönt att bli fin i håret och slippa utväxten. Nu åker vi till stugan, ska hjälpa till att fixa, Renoveringen av mammas och U sovrum börjar snart gå mot sitt slut. Det kommer bli så fint när det blir klart! 
Igår kväll så bokade jag buss, ska nämligen till Stockholm på lördag, längtar men är så nervös också, ska nämligen träffa en viss person.... Spännande! 
Tror det kommer bli en jättebra dag, får helt enkelt vänta och se. 
 
Blev ett rörigt och kort inlägg och nu måste jag gå, hör av mig ikväll!
 
 

RSS 2.0