Lördag

Hej på er! 
Har spenderat största delen av dagen i frisörstolen, tyvärr blev min frisör sjuk men de gick att lösa ändå och fick hjälp av duktiga och snälla Malin. Satt där från 1 till halv 5, så det tog sin lilla tid. Så vad blev det nu då? 
De blev en som en ombre och det känns så ovant att vara så mörk i botten men vänjer mig nog och så kommer lite åka ut när jag tvättar det också! 
Nu på kvällen så bjöd jag över Linnéa för lite käk och sedan tittade vi på balklänningar, hittade några favoriter men känns dock som om att pengarna inte räcker till just nu.... 
Men nu ska jag snart ta och hoppa i säng ska nämligen upp tidigt imorgon, börjar jobba klockan 8. 
 
Botten syns inte så bra här, får visa bättre bilder senare! 

Fall

 
Fall
 
Så här vill jag klä mig i höst! Behöver införskaffa ett par snygga boots, en ny väska och lite nya jeans och sedan är jag nog redo för hösten. Även om inte hösten är min favorit årstid så är det faktiskt lite mysig med stora halsdukar och sitta på ett café med en latte. Känns som om de kommer att bli en bra höst och har flera saker att se fram emot! 
 

Förändring

Nästa vecka är det dags för en förändring, ska nämligen till frisören. 
Det lutar åt att jag ska göra en ombre, då jag är så himla trött på att få utväxt hela tiden, får det redan efter 1-2 veckor. Fast ändå känns det inte som mitt hår blir längre precis. Har mig själv att skylla på så mycket som jag har färgat och exprimenterat med mitt hår så har min naturliga hårfärg bytt färg och blivit mycket mörkare. 
Men i allafall är lite små nervös då jag har varit blond så länge och när det gäller mitt hår så är jag rädd för förändringar men det är på tiden nu. Så antingen blir det en ombre eller något annat kanske en toning eller så. 
 
 
Ungefär så här vill jag ha det: 
 
 
 
Och så här vill jag INTE ha det..... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andas ut….

Pust, äntligen så har jag kommit hem. Var först i skolan och sedan jobbade jag till kl. 21.00 så nu har jag slagit mig ner i soffan och tänker ligga här en stund innan det blir duschen och sängen. 
Är helt slut och får se om jag kommer kunna jobba och plugga samtidigt eller om jag får satsa mer på helgjobb, får helt enkelt se hur mycket jag klarar av. Även om jag gärna vill vara en superwoman så är det ju viktigt att lyssna på kroppen! 
 
Nej, nu ska jag ta och slappa lite till innan de blir sängen. 
 
 
 
 

God kväll!

Nu tar jag och checkar ut för dagen men tänkte bara uppdatera er lite snabbt. 
Dagen har bestått av jobb, körlektioner och övningskörning, nu är uppkörning och teoriprovet bokat så dags att lägga i ett kol. Börjar bli lite smånervös för känns som om det har varit så långt borta men förhoppningsvis så står jag snart med mitt körkort. Men nu ska jag ta och sova, det väntas jobb imorgon också och sen följer jag nog med ut till stugan. 
 
Sov så gott! 

Måndag

Hej på er!Har haft en underbar helg, i fredags kväll bestämde jag och Emelie oss spontant för att dra till Stockholm dagen därpå. Så på lördagsmorgonen satt vi på bussen mot huvudstaden. Blev lite shopping innan vi checkade in på Scandic grand central och begav oss för att äta lunch, vilket vi gjorde på Vapiano. Därefter blev de lite mer strosande i stan. På kvällen drog vi till Broken och åt deras goda Club sandwich, vid 3 släckte vi lampan efter ett besök förbi 7-eleven. Hotellfrukosten var himmelsk med äggröra, pannkakor, croissanter, färsk bröd och massa frukt. Efter utcheckningen blev det återigen lite shopping, lunch och glass innan vi svängde förbi Vetekatten för att köpa med oss fika för bussresan hem.   
 

Din soldat

 
Har ju fastnat helt för låten "Din soldat" det är verkligen sommarens låt (enligt vissa sommarens plåga). 
Men jag tycker låten är grym och blev positivt överraskad när jag trillade över den här videon, det är nästan så att den här versionen är bättre, den är mycket mer djup och man får mer inlevelse, eller vad tycker ni? 

Det som skulle kunna bli allt men aldrig blir något

 Jag ser allt det där som inte händer. Det är de sakerna som skär mest i hjärtat. All vilja som inte vågar. Alla första bokstäver som aldrig blir ord. Jag ser när en blick försvinner. Någon som rör sin hand mot någon annans men sen snabbt tillbaks i fickan. Har ni tänkt på hur mycket det är som aldrig händer?
 
Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger så många lägger sig så ensamma istället för att lägga sig ihop. Tänk så mycket kärlek vi har inom oss och tänk hur lite av den vissa delar med sig av. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända. 
 
-Utdrag från boken "Om att älska" av Michaela Forni 
 
 

One day….

En dag ska jag gifta mig och vet redan nu hur jag vill ha det. Så den dagen när jag träffar Mr right så blir det bröllop för tänker bara gifta mig en gång i mitt liv och då ska det vara föralltid också. Kanske är önsketänkande men drömma kan jag ju. Vill ha ett intimt bröllop med bara de närmaste, med färgerna vitt och pasteller, brudtärnor och en massa vita liljor och vita rosor. 
 

Tisdag

Hejsan! sitter just nu på körskolan och väntar på att riskettan ska börja. Ska sitta här mellan 13.30-17.00 och det känns ju sådär...Speciellt med branden som härjar i Sala, de har gått ut med även här att man ska hålla sig in och stänga fönster. Även fast röken är ofarlig så känns det lite obehagligt och jobbigt speciellt när folk man känner bor i några i riskzonerna och behöver kanske evakueras. En brand på ca 1,5*1 mil är ju inget att leka med.
Så ta hand om era nära och kära!




Att bli vuxen

Min kära och kloka farmor sa till mig att hon tyckte att jag bara skrev om kläder i min blogg, haha. Ja det kanske stämmer (är ju lite av en shoppaholic)  så nu ska jag försöka ge lite mer av mig själv. Mina egna tankar för det här är ju en sorts digital dagbok. 
 
Att fylla 18. Som liten så tänkte jag alltid att när man är 18 då är man vuxen. Idag sitter jag här och är 18 år och kan instämma att det inte riktigt stämmer. Men man är en bit på väg, fast egentligen så finns det nog ingen åldersgräns för när man är vuxen? Jag menar alla mognas och utvecklas på olika plan och när är man egentligen vuxen? När man tar studenten, får körkort, flyttar hemifrån eller skaffar ett fastjobb? 
Alla dessa tankar och funderingar om framtiden och livet, att vilja ha allt nu på en gång. 
När jag tänker efter så känner jag mig ändå rätt så vuxen fast med ett stort barnasinne.
Om jag nu ska göra det man inte ska göra och jämnföra mig med andra i min ålder så känns det ibland som man är på så olika nivåer i livet. Jag är rätt så självständig, betalar min egna mobilräkning, ordnat så att jag har ett gymkort betalt genom att vara funktionär på Friskis, skaffat ett extrajobb, regristrerat mig och står i kö för lägenheter, börjat samla/köpa på mig porslin osv för mitt framtida hem och öppnat upp sparkonton för framtiden.
Kalla mig tråkig eller lillgammal eller vad ni nu tycker men det här är en del av mig. Att ligga ett steg i framtiden, jag tycker om att planera och ha kontroll samtidigt som jag skulle vilja packa en väska och dra ut i världen och se och göra helt fantastiska saker. 
Så är det lika viktigt att leva i nuet och göra allt det man drömmer om men även att göra misstag, få erfarenheter, lära sig, ångra, längta, skratta och gråta. 
Jag skulle inte kalla mig vuxen och jag vet inte när (om) jag någonsin helt kommer att bli det men vad spelar det egentligen för roll så länge man är nöjd med sin tillvaro och den man är. 
För i slutändan så har vi ju bara oss själva och som Emelie sa "det största hindret är oss själva". 
 
 
 

Lördag

Hej på er!
Hade en mysig kväll igår med Linnéa, vi åt Ceasarsallad, köpte lite godis och såg på film och pratade om resor! Idag följde jag med Linnéa och hennes familj till deras båt. Känns skönt att man kommer så bra överens med dem, blir nästan som om man själv kommer med i familjen. Tror verkligen att jag och Linnéa kommer vara vänner livet ut!
Men det var iaf trevligt att vara ute på sjön och bada och sola.

Nu ska jag ta och duscha och sedan kommer Emelie över för en favorit i repris, vi ska äta plockmat och dricka lite drinkar.
Ha en trevlig kväll mina vänner!




Vi gjorde ett tappert försök att åka gummibåt efter båten, gick bra enda tills de ökade farten och snöret ryckte upp hela fästet. Blev lite Titanic av de hela och helt plötsligt låg vi och simmade mitt i farleden.

vardagslyx



Man måste ju bara älska att vara ledig och kunna gå och ta en drink en torsdagskväll med sin bästa vän! Det var de jag gjorde igår, vi satte oss på Folkets och bara pratade om allt möjligt. Härligt med såna kvällar!

Nu ska jag ta och städa lite här hemma, har nämligen lägenheten för mig själv i helgen. Så jag har bjudit över Linnéa, som jag inte har sett på super länge! Blir en riktig myskväll och catcha upp allt som hänt nu under sommaren.

RSS 2.0