Slut på energi

Hej på er! Har haft ett litet break här på bloggen. Men blev förkyld i början av veckan och det sitter fortfarande i men det börjar släppa nu. Vet inte om det är därför jag inte har haft någon energi alls? Skolan tar ju rätt så mycket energi och så men jag känner mig trött tidigt på kvällen och när jag vaknar på morgonen känner jag mig inte utvilad. Är helt enkelt allmänt hänging denna vecka och längtar efter nästa vecka, nya tag och allt. På grund av min förkylning så har jag tagit det lungt med träningen sedan i måndags. Kanske är det därför jag är så deppig, för lite endorfiner? Försökte gymma lite idag, men det gick inte alls så bra. Kände mig så vilsen och inte alls stark, vart tog musklerna vägen? Som ni märker så är jag inte alls så nöjd över tillvaron, tycker inte alls om att vara sjuk, men förhoppningsvis blir jag frisk snart! 
 
Känner att jag är skyldiga er att lägga upp något glatt nu efter mig deppiga inlägg så istället får vi tänka så här: 

FREDAG!

Äntligen säger jag bara, äntligen fredag! Som jag har längtat min dag började inte alls bra hittade inte saker, tapapde saker, missade bussen, problem med bussen vilket ledde till att jag blev sen. Tur att dagen vände sen, hade en lektion innan idrotten och då var det skridskor som gällde, kan ju inte åka! Men det gich hyffsat bra ändå, jag och linnéa tog oss i allafall över is planen några gånger. Sedan blev det att åka till Friskis för att köra ett combipass, körde skrivstång/IW. 45 min skivstång och sedan 45 min Indoor walking så är rätt så mör nu, men skönt var det! 
 
Linnéa och jag, idag på isen! Proffs? Haha, nja det var mer åk du före så väntar jag i mål!

Onsdag

God kväll på er!
Här sitter jag trött och mör i kroppen, har avklarat en skoldag och sedan blev det en timmes dans afro och efter det 75 min skivstång/intervall så är ganska trött nu. Kan lova er att jag kommer att ha träningsvärk imorgon, eller det får man hoppas, älskar den känslan. Var i allafall hungrig som en varg när jag kom hem och gjorde en stor omelett och sallad, sedan nu har jag ätit en frukt tallrik med, honungsmelon, physalis och blosapelsin. Så gott med lite vardagslyx så här på en onsdags kväll. Har pluggat spanska glosor och nu ska jag ta och borsta tänderna och sova! Innan det är dags att gå upp igen! 
 
Något bra att tänka på innan läggdags! 
 
 

Idag är det ingen vanlig dag....

För idag är det min systers födelsedag! Sanne fyller hela 22 år, vad gammal du blir, haha nej då! Eftersom att hon inte bor här i V-ås längre och är på kurs idag så kommer hon bli firad imorgon. Så då åker släkten ner till Karlstad och firar henne och hennes sambo J, som också fyllde år i veckan. Men ville bara säga till min kära syster att du är helt underbar, stark, vacker,snäll, rolig, ödmjuk, inspirerande och en toppen syster! Det finns ingen som du! Det är du och jag, syrran♥
 
Grattis igen så ses vi imorgon! 

Strong is the new skinny

Lite träningsinspiration så här på kvällskvisten. Själv så har man äntligen kommit igång efter lovet och nu är det bara att fortsätta! Man är starkare än vad man tror och har just nu väldigt mycket motivation, I love it!

Sushi

Igår gick jag hem till Emelie på kvällen och där bjöds det på sushi, har aldrig ätit den förut, men gott var det! Kanske nya favorit maten, kanske dags att ersätta tacosen? Men i alla fall så är det ju söndag tråkigt nog vilket betyder att det är skola igen imorgon. Kan ju inte säga att jag längtar.... Men det blir nog bra det är ju snart sportlov och då blir det förhoppningsvis en skidresa! Nu ska jag ta och njuta av de timmar som är kvar innan det är sovdags. Så vi hörs imorgon! 
 
Det här måste jag börja äta oftare, vet att jag har en syster som tycker om det! Så vad säger du Sanne, nästa gång du kommer? 

Årsresume 2012

Bättre sent än aldrig, här kommer mitt år 2012!
 
Januari 
Åkte iväg till Sälen med Emelie och hennes familj, det var en mysig resa och vi filmade och tog kort i backen! Började träna rätt så mycket och det blev en hel del tidiga morgonar innan skolan. Städade även ur pappas lägenhet. Testade även på att baka proteinbars. 
 
Februari 
Skrev mitt första nationella prov och åkte sedan till Vemdalen med familjen. Alla hjärtans dag spenderade jag med Linnéa och Tuva, vi bakade och hade det allmänt mysigt. Gjorde min gymnasie ansökan och mitt första handsval blev sam-internationell som jag går i idag. Åkte iväg till Romme med Linn och Tove och fick agera som skidlärare, det gick ju relativt bra, de ramlade inte så ofta! Fick även ett efterlängtat sportlov. Som avslutades med bio och mat med en massa kompisar! 
 
Mars 
En plugg månad, skrev fler nationella prov, tittade på melodifestivalen och gick på Hunger games, bästa filmen efter Twilight-serien! Skar mig i fingret och svimmade för första gången i mitt liv och gick på halv åtta hos mig hos Tuva. 
 
April 
Påsklov och åkte till Stranda i Norge för skidåkning, en av de häftigaste resorna jag har gjort, naturen var otrolig! Åkte även till Stockholm med Emelie för shopping. 
 
Maj 
Tränade mycket och pluggade då det var betygsdeadline i slutet av månaden. Började räkna ner till min födelsedag och sprang vårruset. Köpte även på mig en massa bikinis och längtade efter sommarlovet.
 
Juni 
Shoppade lite sommar kläder och hade avslutningsmiddag i skolan. Sedan kom skolavslutningen och detta var dagen jag gick ut grundskolan! Firade midsommar ute i stugan och city festivalen kom till stan!
Avslutningsmiddagen!
Jag och syster på midsommar!
 
Juli 
Åkte till Göteborg med pappa, Barbro och lillebrorsan bodde på hotell och strosade i stan, vi hade toppen väder och bara njöt av sommaren. Drog även iväg på en liten tripp till Lysekil med mamma. 
 
Augusti 
Var hos farmor och hjälpte henne med datan sedan åkte jag till Skiathos. Min syster flyttade från Västerås, började på Rudbeck och vi tog över lilla Keso. 
 
 
 
September 
Började lära känna nya klassen och vi blev även nollade, gick ditt sjuk med det var det värt! 
Annars så hände det inte så mycket. 
Oktober 
Tränade och var ute och sprang sedan blev det höstlov och jag åkte till Sanne i Karlstad. Hände inte så mycket annat denna månad!
 
November 
Vi hade halloween fest i stugan och jag var utklädd till en ängel. Emelie tog även en massa fina bilder på mig och jag började planera julklappar och längtade efter julen. 
 
December 
Bakade lussebullar, handlade julklappar, åkte till Sälen och sedan kom jul och nyår!

God morgon

Här kommer ett litet inställt inlägg, ville bara säga god morgon på er! Min dag började med att mamma kom in vid kvart över 6 imorse och undrade om jag ville hänga med och träna. Pallrade mig upp ur sängen och följde med. Så skönt att träna på morgonen fast att det var segt att komma upp, vi åt frukost på sportköket sen. Mysigt! Nu är jag troligtvis i Munga och renoverar och vi sover över där ikväll. Titta in lite senare för då kommer det upp en årsresume!
Ha en bra dag!

Nytt år!

3:e dagen inne på det nya året och jag har fullt upp, mycket som händer och jag försöker ta vara på varje minut av mitt lov. För snart är det dags för skola igen! Så vad har hänt sen sist? Jag var i Stockholm med Linnéa och shoppade loss, det blev mycket skratt och spring i affärer och jag gjorde lite klumpiga olyckor här och var. Snubblade bland annat över en resväska på central stationen eller snarare flög! Typiskt mig men roligt hade vi! 
Sedan kom ju nyår, vilket jag firade ute i stugan med familjen. Dagen efter så började vi att renovera mitt och Oscars rum där och det är där jag har spenderat mina dagar och kvällar. Nu har vi målat taket 2 gånger och börjat spackla osv, så det börjar ta sig, det blir ljust och fint. Lägger upp före och efter bilder när det är klart! 
Denna eftermiddag tog jag dock lite ledigt från målandet och åkte ner till stan för att träffa Tove, satan som jag har saknat denna tjej!!! Det var alldes för länge sedan sist så vi hade mycket att catcha upp medan vi shoppade loss. Fick med mig en tröja och lite underkläder, vilket behövdes! 
 
Tänkte ta och skriva en årsresume och lite nyårslöften och så, för nu är det ju ett nytt år pch vad passar inte bättre med en ny start? 
 
Så nu kör vi!

RSS 2.0