Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Ska iväg på bio nu, ska se på hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann så förväntar mig mycket skratt. Så hoppas den lever upp till mina förväntningar, har inte läst boken än men kanske gör det efter jag har sett filmen! 
 
Tror jag kommer ha svårt att hålla mig för skratt i allafall! 
 
Ha en bra söndags kväll mina vänner! 

29 december

God morgon! 
Gröten är i magen och jag ska snart förbi gymmet för att träna. Ska bli så skönt men det kommer säkert bli tungt också eftersom jag inte har tränat på ett tag och sen all mat och godis som man har stoppat i sig. 
Så det ska bli skönt att komma tillbaka till träningen och vardagen igen, så efter nyår blir det hårdträning!
Ska träffa Linnéa efter lunch på stan för att titta in mellandagsrean och ordna lite saker. 
 
Men nu ska jag röra mig mot gymmet så att jag hinner! 

Julfina naglar

 Så fint med guld nagellack! 
 
 

Annandag jul

Började morgonen med en powerwalk på ca 50 minuter, så skönt! Mötte nästan inga människor och gick bara och tänkte på allt möjligt (hittade nämligen inte mina hörlurar så fick gå utan musik men de gick). Powerwalks eller promenader är verkligen underskattat, så måste börja med det igen.  
Ska snart förbi mamma och se om Sanne och J lever, tvätta håret och packa och fixa mig lite. 
Är som sagt dags för julfirande nr 2 idag, så släkten kommer ut till till stugan på eftermiddagen så vi åker ut lite innan och hjälper till. 
Blir kvar där över natten för imorgon ska jag följa med Ulrik och jobba, vi ska inventera lagret men lite extra pengar sitter aldrig fel, speciellt efter jul. Men dom pengarna åker direkt in på sparkontot, måste ju spara tills sommaren. 
 
Ha en super mysig dag! 
 

Julfirande nr 1

Hejsan! 
Igår var det ju julafton och även om jag inte har haft någon julkänsla så var det mysigt. 
Började dagen hos mamma med julklapps öppning och skinksmörgås, innan jag åkte vidare till min faster med pappa och lillebrorsan. Väl där blev det glögg och pepparkakor, sedan blev det jullunch innan Kalle Anka började. Sedan kom tomten på besök och lämnade julklappar och efter det blev de traditionella ris a la malta. Kan ju säga att jag kom hem med världens matkoma och imorgon är det dags för julfirande 2. 
 
Idag, har syrran och hennes pojkvän varit här och ätit tacos, vi struntade i julmaten idag och så hade de med sig en super god saffranskladdkaka. Känns verkligen som om man kommer rulla in det nya året, haha. Var i allafall super mysigt att få träffa dom igen och ikväll ska de ut, nästa år är det min tur! Får se hur pigga de är imorgon. 
Men nu ska jag försöka få med pappa på en promenad vill ut och röra på mig men vill inte gå själv i mörkret.....
 
 
Jag och fina farmor! 
Fick mitt efterlängtade armband!!! 
Vem var tomten? 
 
Kramar 
 
 
 
 
 
 

Dan före dopparedan

Hej på er! 
Vid lunch var jag och mamma iväg på ett IW pass och sedan åkte vi iväg och fixade de sista julklapparna, var förbi gravarna och handlade. Kvällen har spenderats med att slå in julklappar, ätit lussebullar, julgodis och nu sitter vi och spelar bingolotto, hoppas på bingo! Julskinkan är inne i ugnen så snart blir det skinkmacka, kan knappt förstå att det är julafton imorgon?!
Eftersom jag har skilda föräldrar så blir det två julfirande, så imorgon firar jag först morgonen med mamma och sedan åker jag till min faster med pappa och på annandag jul blir det med mammas släkt!
 
Men nu är skinkan snart klar så, hörs senare!
 
Ligger några klapar och väntar, än så länge :) 
 
 
 

Snygg till nyår

 
          Här                                      Här                                                Här
 
 
             Här                                          Här                                                    Här 
 
 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja det har jag. 

Hur har ditt 2013 varit? Det har överlag varit ett väldigt bra år, har växt otroligt mycket som människa, har flyttat, träffat nya människor, pluggat en massa, tränat, skrattat och lärt mig en massa men det har varit tufft också, speciellt slutet av året.  

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jaaa de tror jag verkligen, fyller ju 18 och kommer förhoppningsvis ta körkort då! 

Blev du kär i år? Ja...

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Oj, vad svårt det finns flera datum som jag sent kommer glömma. 

Vad är din största framgång 2013? Att jag har fått jobbat.

Bästa köpet? Det måste vara min fina jacka från Zara och mina nya stövlar, älskar dom redan och de kommer få hänga med i många år! 

Vad spenderade du mest pengar på? Fika och mat....

 Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, att jag har så fina människor runt omkring mig som alltid ställer upp♥

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Pompeii, Det kommer aldrig vara över för mig, Counting stars, Am I wrong

 Vem har du umgåts med mest? Linnéa och min familj. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Värme och sol, fler resor. 

Vad önskar du att du gjort mer? Rest, tränat och sparat mer pengar

Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar på onödiga saker och stressat mindre

Bästa minnet från 2013? Finns flera bra minnen! 

 
Favoritprogram på tv? Greys Anatomy, Svenska hollywood fruar

Största musikaliska upptäckten? Har så himla blandad musiksmak, har egentligen inte gjort någon ny upptäckt utan har började lyssna ännu mer på Imagine dragons. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Var med min familj. 

Vad fick dig att må bra? Mina vänner och familjen. 

Vem saknade du? De som inte finns kvar här.... Men annars så saknade jag syrran som bor i Karlstad. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Att göra det bästa av året, ha "the time of my life", göra galna och spontana saker, träna och ta hand om mig själv mer, sänk kraven och njut av livet. Visa min uppskattning till alla jag tycker om och ha ett grymt år!! 


Jullov

Äntligen jullov, började dagen med ett IW pass klockan 7 med Linnéa och sedan blev det frukost på sportköket. 
Så mysig start på dagen, har inte tränat på veckor men det ska de bli ändring på efter nyår, då jävlar, haha. 
Nej, men behöver fokusera lite på mig själv och göra sådant som får mig att må bra. 
Blev en kort avslutning och nu sitter jag hemma i soffan efter ha ätit lunch med lillebrorsan och nu ser vi på Snabba cash livet deluxe. Så nu blir det julmys för fulla muggar, har några julklappar kvar och ikväll ska vi klä julgranen. 
 
 

 
 
 
 
 

15 december

Vart ska man börja? 
Har haft en väldigt stressig vecka och jag har inte kännt mig på topp. Är inte så bra på att hantera stress, vilket jag måste bli bättre på! Men som tur var så väntade en rolig och välbehövlig helg. 
I fredags var det julbord med jobbet, vi var i Danderyd där det först blev curling (dock så stod jag och var hejarklack, var som bambi på hal is), fast det var lika kul det! Sedan var det julbord på ett super mysigt ställe, Östergårds tror jag att de hette. Fanns väldigt mycket att välja på fast efterättsbordet var nog bäst eftersom jag inte äter sill och de. Träffade en massa nya människor, hade det allmänt trevlig fast och fick en massa beröm för allt arbete jag har gjort, så det kändes super roligt att höra att jag var uppskattad. När de andra drog vidare till Berns fick jag rulla tillbaka till Västerås igen. 
Fast bara för några timmar för igår åkte jag tillbaka till Stockholm igen. Mötte upp Linnéa på stationen och tog tåget, blev hel del snack om allt möjligt och är verkligen så glad över att hon orkar med mig haha ;) 
Väl framme i huvudstaden så blev det många  timmar med shopping, tanken var att köpa alla julklappar, köpte 3 och resten var shopping till mig själv. Hittade världens snyggaste stövlar, som jag bara måste ha, även om det skulle kännas i plånboken (sparkontot), så ska på jakt här i V-ås och se om de finns i min storlek.
Blev en lunch på Vapiano innan vi shoppade vidare och slutligen tog tåget hem igen med alldeles för mycket shoppingpåsar, hade en super mysig dag som jag tror vi båda behövde och Stockholm är verkligen min stad. Jag och Linnéa pratade lite smått om att flytta till Stockholm och bli roommates efter gymnasiet, vi får se! 
 
Stockholm i mitt ♥
 
Början av dagen, kan ju säga att jag hade betydligt fler kassar på tåget hem....
 
 
 
 
 

Underbar helg

Jag lever, fast det har ekat tomt här på bloggen. Har helt enkelt bara prioriterat annat, har haft en super mysig helg. Så är super glad för det fast det var lite mindre kul imorse, var rätt så svårt att gå upp ur sängen när man har en bra anledning att ligga kvar. Men förhoppningsvis så dröjer det inte så länge tills nästa gång! 
Så har just nu rast och försöker hålla mig vaken, sov inte så många timmar inatt, så hoppas jag klarar mig igenom dagen. Men, men ska försöka plugga nu, har lite att ta igen efter helgen. 
 
Glad tjej! 

3 december

Hej på er! 
Sitter i skolan och har en lång rast efter inställda lektioner, så har hunnit förbereda mig inför min redovisning som jag ska ha nu i eftermiddag, samt pluggat spanska. Har prov imorgon så ikväll blir der mer plugg, spanska är ju inte precis mitt favoritämne. Fast ska först förbi gymmet, känner för att få lite egen tid och bara släppa allt för ett tag. Det är just nu väldigt mycket i skolan, sen så försöker jag jobba så mycket jag kan, men som tur är så är det snart så jul! Som jag längtar, saknar även min syster men som tur var så får jag träffa en annan saknad person i helgen! 
 
Men nu ska jag fortsätta med det eviga plugget...... 

Friskis 30 år!

Hade en helt underbar kväll igår! Friskis firade 30 år och det skulle självklart firas med en stor fest på Aros congress center med ca 850 gäster. Så det började med att jag och Linnéa mötter upp på stan för att fixa lite saker inför kvällen, vi fixa oss och åkte ner. Väl där så var David Lindgren och hans dansare och repade, så vi fick en liten privat uppvisning, haha. Jag och Linnéa hade en uppgift under kvällen vilket var att ta emot alla biljetter när gästerna kom, så där stod vi ett tag med säkerhetsvakten och tog emot alla gäster. Emelie kom också och gjorde oss sällskap, innan det blev sittning följd av middag, uppträdanden, tal och sedan David Lindgren. Helt galet hur vissa spåra och dansa på borden (och trillade ner), sprang upp på scenen när David sjung och gjorde masken osv, blir väl så med drinkbiljetter, fast vad förväntar man sig ;)  Resten av kvällen/natten spenderades på dansgolvet. Blev en taxi hem och tror jag somnade strax innan halvtre hos Linnéa så blev inte alls så sent. 
Hade i allafall en toppen kväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0