Något att se fram emot….

 
The hungr games- Mockingjay! Har varit helt fast i de två tidigare filmerna, har sista boken kvar att läsa 
men har dock inte bestämt mig om jag ska göra det innan eller efter jag har sett filmen. Den 19:e november har den premiär och jag tänker vara där! 
 
 
Fifty shades of Grey.... Ja vad ska jag säga, ni som har läst böckerna vet hur fängslande de är. 
Man bläddrar blad efter blad och kan inte sluta. Läste ut andra boken nu när jag var i Turkiet så nu ska jag ge mig på den sista boken. Ni som inte har läst böckerna gör det, jag hade förutfattade meningar innan men det ändrades verkligen. Den 14:e februari har den premiär, passande datum va? ;) 

shopping från Turkiet



Här har ni min lilla shopping från Turkiet. Köpte ett par Nike Free run skor, en hollister hood, ett par converse, ett boy linne, lite armband och alkohol. Eftersom allt är fake där nere så försökte jag pruta så mycket som möjligt och blinkade man lite med ögonfransarna gick de oftast haha. Köpte även lite presenter som inte är med på bilden.

Onsdag

Hej på er! 
Idag har jag bara umgåtts med mamma, vi är hemma själva nu i några dagar. Så vi har haft lite mor-och-dotter-tid. Passade mig utmärkt då det inte har varit så bra väder samt att jag fortfarande flagnar. 
Men vi åkte till Erikslund och fixade med ett nytt abonemang (som jag kommer stå helt själv på), köpte en kalender och en pärm där jag kan sätta in viktiga papper som anställningsavtalet, betyg och lönespecifikationer osv, vuxenpoäng till mig! 
Sedan shoppade jag (som vanligt) lite kläder från Lager 157 men nu så blir det shoppingförbud förutom en ny väska till skolan sen. Men måste verkligen hålla i mina pengar nu. 
Nu ska jag ta och se på Sagan om ringen som går på tv, helt omöjligt att tröttna på de filmerna när man har växt upp med dom. Såg första filmen när jag var 7, vet inte riktigt hur pappa tänkte där men filmerna är grymma! 
 
 

Borta bra men hemma bäst?

Eller nja vet inte riktigt om jag kan hålla med om det, hade gärnat stannat kvar i Turkiet. 
Har haft en underbar vecka fylld med sol, bad och goda drinkar. Lyckades dock bränna mig trotts hög solfaktor så nu flagnar jag lite, men men. Blev även lite shopping där nere men de kan jag visa senare. Har en hel del roliga ögonblick och situationer men om jag säger så här att vara svensk och blond har sina fördelar och nackdelar. Fast att bli bjuden på en massa drinkar tackade jag inte nej till! Flygresan hem igår gick bra förutom att det tog lite längre då vi blev stående på flygplatsen i Antalya pga tekniska problem. 
Vaknade upp imorse och visste inte riktigt vart jag var men insåg ganska snabbt att jag inte var i Turkiet. 
Blev för omväxlingens skull inte nutella mackor och pannkakor till frukost, vilket jag bla har levt på denna vecka. Sedan så åkte jag iväg och skrev på anställningsavtal, var ju på en arbetsintervju innan jag åkte och de ringde när jag var i Turkiet och sa att jag hade fått det! 
 
Måste erkänna att jag har varit dålig på att fota under denna resa, men några borde jag kunna hitta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag och träningsmusik

Hej mina vänner!
 
Det är fortfarande Big sis som bloggar. Linnea har det bra i Side, jag pratade med henne tidigare i veckan och allt var bra men hon hade bränt sig. Så nu vet ni det. Är helt säker att hon berättar allt för er när hon kommer hem. Nu är det äntligen helg och det känns så skönt, jag har nämligen jobbat sju dagar i rad nu och det känns i kroppen även om veckan har vart lugn. Ikväll så kommer kommer några tjejkompisar till mig över, det blir en reunion med en massa gamla kompisar så det ska bli kul. Man får ju passa på när man är hemma i Vässan. 
 
Men nu till något helt annat. Om allt går som det ska så tar jag min kandidatexamen nästa sommar. Jag läser nu Idrottsvetenskapliga pogrammet med inriktning coachning. Så jag kan jobba med allt inom träning och hälsa efter den utbildningen, alltifrån PT till friskvårdskonsult.  Hur som helst så är jag en riktig träningsnörd/träningsnarkoman. Jag bara älskar att träna och svettas, det är lite som min frizon. Jag har länge vart idrottsledare för barnidrott men nu skulle jag så gärna vilja bli gruppträningsinstruktör. Helt boxning/spining/tabata. Det är lite mitt nästa mål i livet. Hur som helst så här kommer det lite bra träningsmusik;
 
Min favorit!
 
 
 

Gästboksinlägg alá storasyster

 Hej allesammans!
 
Det är Linneas storasyster Sanne som har tagit tillfället i akt att blogga medans Linnea är bortrest. Linnea är ju nämligen i Turkiet med familjen och jag är i Västerås när jag egentligen bor i Karlstad. Det var nämligen så att jag fick inget sommarjobb i Karlstad men de är ju tur att man har sina kontakter här i Västerås. Så den här sommaren så jobbar jag på ett serviceboende och på ett fritids. Men jag måste erkänna att de känns jätte konstigt att "flytta" till Västerås när de var 3,5 år sen man flyttade hemifrån och snart 2 år sen man flyttade ifrån stan. Men antar att de är såna smällar man får ta. Så ni kan ju ana hur mycket jag saknar min sambo och mina två katter. Jättemycket! Jag åker troligtvis tillbaka nästa torsdag eller fredag och det ska bli så skönt! Då har jag inte vart hemma eller träffat mina tre hjärtan på två veckor och så länge har jag aldrig vart ifrån dom.
 
Ja nu blev det väldigt mycket jag i fokus, men om de är något smaskigt eller skämigt ni vill veta om min lillasyster så kan ni skriva en kommentar!
 
 
Om ni vll läsa vad jag gör om dagarna så kan ni läsa min blogg-->http://sannethereses.blogg.se
 
Xoxo Sanne
 

 
 
 
 
 
 
 

And off we go! ✈



Sitter i denna stund på flygplatsen och väntar på att få gå ombord. veckorna har gått så fort och kan inte fatta att jag snart befinner mig i Turkiet! Det kommer bli en vecka fylld av sol och bad, så himla härligt!
Hoppas att ni har det bra här hemma ♥

I Jönköping

Hej på er!
Mobilbloggar från Jönköping. Resan hit igår gick bra, övningskörde till Askersund. Igår besökte vi köpcentrumet A6 och sen såg vi på vm-finalen. Idag blev det en sväng förbi stan, vädret har inte varit det bästa de har både regnat, åskat och blixtrat så shopping passade utmärkt. Fick med mig ett par spetsshorts och en fin t-shirt. På eftermiddagen åkte vi till Gränna och när man är där måste man självklart köpa polkagrisar! Imorgon bär av det till V-ås igen.






I mina tankar….

Tatueringar!!! Inom en snar framtid är det dags för mig att tatuera mig, det är en i nuläget som jag är helt säker på men är väldigt sugen på en annan också. Men får se hur de blir vill ju vara helt säker och har ju hela livet på mig att skaffa fler! Håller min kommande tatuering hemlig för tillfället så blir det en överraskning, men ska göra den tillsammans med min syster! 
 

Destination-Jönköping

God morgon på er! 
Hade en trevlig dag igår i Trosa med släkten på pappas sida, blev bjuden på god mat och vin. Men kände dock av att jag var ute i fredags, men men är de sommar så är det!
Nu ska vi snart rulla mot Jönköping och det är jag som ska köra, får se hur långt jag orkar köra eftersom de tar ca 5 timmar dit. Blir några korta men intensiva dagar i Jönköping och jag hoppas att vädret kommer att vara på vår sida.
Nej, nu är de dags att åka men ha det så bra!! 
 
 
 

Kommande dagarna

Kom hem för en liten stund sen från Emelie, tanken var att grilla och dricka lite cider vid vattnet men de blåste lite väl mycket (vi fick inte igång engångsgrillen....) så de fick bli mat på hennes altan men lika mysigt de också!
Ska se klart på Pretty litlle liars avsnittnet och sedan blir det sängen. Imorgon vankas både körlektioner och jag gör  min sista dag på sommarjobbet, det har vart fyra lärorika veckor och trivdes väldigt bra där så om allt går som jag vill så kommer jag snart vara tillbaka där! Men nu väntar lite ledighet och kommer ha rätt så fullt upp. 

Imorgon (fredag)-  2 körlektioner, jobb, ev. utgång
Lördag- Åker till Trosa för att besöka pappas moster
Sön-tisdag- Jönköping
Onsdag- Arbetsintervju, 2 körlektioner, träna? 
Torsdag- Träna, köpa försenad födelsdagspresent 
Fredag- Träna, packa, 18-års fest!!!
Lördag- Packa 
Söndag- Träna, packa, TURKIET!

Onsdag

Hejsan! 
Började dagen med ett IW-pass innan jobbet, sen så har jag jobbat och vilken värmebölja de är. Speciellt när man går med långbyxor och skjorta. Dricker vatten och saft som bara den för att försöka hålla vätskebalansen i kontroll. Nu har jag precis avnjutit en god ceasarsallad som jag och mamma gjorde, så himla gott dessutom så var inte någon varm maträtt så lockande. 
Blir en lugn kväll med några Revenge avsnitt är på mitten av säsong 2 och det är så spännande! 
 
 

Beställt!

Beställde dessa snygga plagg för några dagar sen, hoppas att de hinner komma innan jag åker till Turkiet! 
 

Uppe med tuppen….

Eller nja inte riktigt men från skillnad när jag brukar gå upp. Måste erkänna att jag är lite trött och nervös, Tove ringde nämligen spontant igår kväll och frågade om jag ville följa med och åka med henne, vilket jag självklart inte kunde tacka nej till. Vi åkte runt lite överallt både till Björnön, Löga och slutligen till Maxi för inhandla lite lakrits till mamma. Längtar tills att jag själv kan plocka upp kompisar och bara köra runt, vilken känsla! 
Hon var så duktig och kände mig inte ett dugg orolig eller nervös alls, utan hon är en naturbegåvning! 
Men nu är det dags för mig att cykla ner till körskolan för min första körlektion, önska mig lycka till! 
 
Ha en bra dag! 

Måndag

Hej på er! 
Äntligen så har värmen kommit, tack och lov. Var orolig att de inte skulle bli någon sommar ett tag. 
Inledde sista jobbveckan idag men som det ser ut nu så kommer jag att få fortsätta jobba sen och ha det som extrajobb, så det känns super roligt! 
Sitter just nu och väntar på att åka ut och övningsköra ska nämligen köra min första körlektion med lärare imorgon innan jobbet, hoppas att jag håller mig vaken. Känns som att det är dags att ta tag i körkortet, min fina vän Tove tog körkort idag (GRATTIS) och hon fyllde för 1 vecka sen så lite press har man ju ;) 
 
Hoppas att ni njuter ute i solen! 

Summer inspo

 
Summer
 
 

RSS 2.0