The maze runner

Var på bio i början av veckan och såg filmen The maze runner, den liknade lite Hunger games och Divergent som jag också tycker är super bra. Så det var en film helt i min smak och det hände saker hela tiden, så nu har jag yttligare en film att följa!  
 

The maze runner

Var på bio i början av veckan och såg filmen The maze runner, den liknade lite Hunger games och Divergent som jag också tycker är super bra. Så det var en film helt i min smak och det hände saker hela tiden, så nu har jag yttligare en film att följa!  
 

Märkt för livet

Mycket som har hänt den senaste veckan, har tagit körkort och nu har jag även tatuerat mig! 
Jag och min syster har pratat om det ett tag, att vi skulle vilja göra något tillsammans och nu blev det gjort. 
Oavsett vad som händer så kommer jag aldrig att ångra den för den står för vårt systerliga band, en band som aldrig kan brytas, Sanne kommer alltid vara min systra mi! 
Vart vi än kommer att befinna oss så kommer vi alltid ha med varandra och så här på äldre dar har vi kommit varandra allt närmare och jag kan inte med ord förklara hur mycket jag uppskattar att jag har dig.
"Det finns ingen vän som en syster och ingen bättre syster än du"
Du och jag, systra mi! Älskar dig mer än allt ♥
 

Bakslag

Vet inte riktigt vad som hände men det var som att allt släppte efter uppkörningen och jag tror att det blev en effekt av att jag har varit stressad och nervös i flera veckor inför allt med körkort, skolan, jobb, friskis och träning. 
För igår i skolan kände jag hur jag blev sämre och sämre, har både åkt på en förkylning och feber, höll ut under skoldagen igår men när jag kom hem låg jag och frös med både mjukisbyxor och tjocktröja i sängen. 
Antar att det här är priset man får betala när man stressar så pass länge, ett tecken på att kroppen behöver vila.   Trots det så är jag glad över att det kom efter uppkörningen och inte innan. Så idag har jag försökt att vila så mycket som det går och boostat med c-vitaminer, te och alvedon samt försökt plugga lite men det går ju sådär när huvudet känns som en betongklump. 
Nog om mitt klageri, hoppas ni mår bättre än vad jag gör och att ni njuter av det fina höstvädret! 

Körkort!

Jag har blivit med körkort!!! 
Jag hade världen sämsta morgon, försov mig, min cykel hade blivit snodd så kom försent till filosofi provet, trodde inte det skulle vända. När man haft en dålig morgon så brukar det prägla hela dagen men det var bara att lägga det bakom sig för vid lunch hade jag uppkörning. När vi kom tillbaka och jag fick reda på att jag var godkänd så kunde jag inte tro det. Men det firades med mat på Kajens med familjen och sedan åkte jag runt i stan med Emelie och Linnéa. Nu sitter jag i soffan och tittar på Paradise hotel och äter lite marabou.
 
 

Söndag

God kväll! 
Helgen har bestått av jobb,övningskörning, plugg och idag tog jag mitt ansvar och röstade och jag hoppas att alla ni som hade åldern inne gick och röstade! Hoppas på ett nytt regeringsskifte, får se om det blir så, men ! 
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blir det sängen.
 
Sov gott

8 september

Hej på er! 
Är så himla glad just nu, efter flera veckor av plugg, teorilektioner och tester så har jag klarat teoriprovet!!! 
Nu är det bara uppkörningen kvar, eftersom att körkort tar upp all min tid så hamnar både skola, träning och vänner lite åt sidan. Men nu när teorin är avklarad kan jag fokusera lite mer på skolan så nu ska jag ta och plugga, har nämligen ett prov på onsdag som jag inte har hunnit förbereda mig för. Idag hade jag även mitt sista skolfoto någonsin, får hoppas att de blev någolunda bra, var så nervös inför teoriprovet. 
Ikväll blir det övningskörning, idol och paradise hotel! 
 
 
Trots alla våra olikheter så är vi en härlig blandning!
 
 

Tisdag

Hejsan! 
Tänk att det redan är september, det går så himla fort, snart står jag med min studentklänning eller nästan i allafall. Dagarna varvas med skola, teoriplugg och övningskörning, det börjar närma sig med stormsteg och är lite smått stressad nu så träningen blir lite bort prioriterad just nu! 
Vi hade förövrigt en politiskdebatt idag i skolan mellan de olika ungdomsförbunden och vet på ett ungefär hur jag ska rösta, känns på något sätt väldigt stort att få rösta och tycker att det är super viktigt att använda sin rösträtt. Så gå och rösta! 
Försöker hinna med så mycket som möjligt om dagarna och trots att vi inte har så mycket än i skolan så känns det redan som om man hamnar lite efter. Men snart så har jag förhoppningsvis körkortet och då är det en sak mindre att hålla på med.Sitter just nu och gör lite teoritester och sen blir det övningskörning och lite planering, måste försöka få ihop mitt liv lite med skola, jobb, träning, friskis och svettis, plugg och vänner. 
Svårt att få ihop allt men det går om man vill, planering är nyckeln! 
 
Har inte så mycket annat säga så ha det så bra! 
 

RSS 2.0