Min jul

Hej på er! 
Det har varit fullt upp nu runt jul, var ju i sälen från tordag-söndag, riktigt mysigt att få komma bort från julstressen och åka lite skidor. Det snöade hela dagarna så fick åka i riktig pudersnö! Sedan när vi kom hem blev det jul förberedelser. Igår var det äntligen jul, så god jul i efterskott! Vi åkte hem till min moster i Sala där det blev en massa julmat, Kalle Anka, julklappar, mer mat och allmänt julmys. Tyvärr kunde ju inte min andra moster Lena och mina kusiner komma då de var magsjuka, de skulle ju även ha följt med till Sälen, men vinterkräksjukan är inget att leka med så de kunde inte följa med dit heller. Men tillbaka till jul,  vi stannade och sov i stugan igår tills idag och nu är jag hos pappa och vi har ätit julmat här med. Så mätt efter all julmat så nu sitter jag med datan i knät och tittar på Harry Potter som går på tv. 
 
 
 Lite bilder från min julafton!

3:e advent

3:e advent och bara 8 dagar kvar till julafton, det går fort nu! I fredags sov jag hos Sara och träffade några i klassen, i lördags tränade jag med Linnéa (har världens träningsvärk nu) sedan köpte jag och familjen julgran och bakade pepparkakor och idag har jag endast tagit det lungt och pluggat och klätt julgranen. Julkänslor på hög nivå, säger det igen julen är den mysigaste högtiden. Har glömt att berätta att jag åker bort innan jul, men kommer hem dagen innan för att sedan fira julafton med familj och släkt i Sala. Åker i alla fall till Sälen på torsdag för lite skidåkning, ser verkligen i fram emot det och hoppas att jag får koppla av lite, för de här veckorna har jag varit stressad och imorgon har jag spanska prov. Har slutat pluggat för kvällen och tänker ta och lägga mig för att sedan gå upp lite tidigare imorgon och gå igenom allt en sista gång, säger som vanligt det går som det går! Det är bara att göra sitt bästa och hoppas att det räcker (vilket det oftast gör och lite mer). Så nu tar jag och säger godnatt! 
 
Lite av vår fina kungsgran som jag och lillebrorsan har pyntat!

Lucia

13 december idag, vilket betyder att det är lucia. Så gick upp tidigare idag för att åka och se luciatåget i domkyrkan, riktigt fint och mysigt. Älskar alla dessa traditioner som hör till julen, som att baka lussebullar, julgodis, julkalender, adventsmys, lucia! Jag har ju faktiskt varit lucia en gång i 4:an, kommer ihåg att jag var så nervös över att ha riktiga ljus i håret. Var rädd att mitt hår skulle börja brinna. Men i allafall ska ta och dricka lite glögg nu och sedan hoppa in i duschen, har fortfarande inte duschat sen jag tränade nu ikväll, fräsch tjej liksom! 
 
Bild från luciatåget!

Nu kör vi!

Det har ju gått si sådär med min träning på senaste tiden, så denna vecka tänker jag verkligen köra på och ta igen det. Då jag mår så mycket bättre när jag har tränat, känslan efter är toppen. Sen så är det inte så långt kvar till jul och under julen äter man bara så det är bäst att lägga i lite nu. För sen är det nyår! Tränade igår med mamma och det blir mycket kondition nu då jag försöker förbättra denSå här kommer denna veckas träning: 
 
Måndag: Indoor walking √ 
Tisdag: Gym
Onsdag: Afro dans
Torsdag: Indoor walking
Fredag: Indoor walking
Lördag: Skivstång/intervall 
Söndag: Vila
 
 

Söndag

God kväll! 
Sitter och myser i mina mjukisbyxor och ser på film, ett bra avslut denna söndag. Var på erikslund idag med Emelie och köpte lite mer julklappar, är nästan klar nu! Har bara en kvar, så ska försöka bli klar med den också nu i veckan. Unnade även mig själv idag med en tröja som jag kan bland annat ha när jag åker skidor, kommer att få använda den snart! 
 
Här är den, rosa och fin! Super skön också, från H&M

Julklappar

Hejsan! 
Sitter färdig fixad och klar och väntar på att min syster och J ska komma och hämta mig. Sedan bär det av för lite julklapps shopping, det är alltså dags för mig att leka jultomte! Älskar att ge, så nu ska det shoppas! Fast jag måste erkänna att jag tycker att det är väldigt svårt att komma på något, men det är väl lite det som är grejen. Får i allafall hoppas att jag hinner avklara några julklappar då jag inte har så länge till på mig. 
Vid 3 åker vi hem till min mormor för att fira henne som fyllde år i torsdags! 
Så vi hörs lite senare! 
 

Fredag och ny header

Äntligen fredag! Vi hade juldans i skolan idag och efter skolan träffade jag Emelie för en tomtelatte på Espresso House och sedan blev det lite julklappsköp. Eller ja en julklapp då, men jag börjar komma någon vart nu! Får se om det blir lite mer julklapps shopping imorgon. Förresten har ni sett min nya heder Emelie har gjort åt mig? Är verkligen jättenöjd, ny header och en ny start med bloggen kanske? 
 
Nu ska jag fortsätta denna lugna kväll med att se finalen av X-factor! 

20 dagar kvar

Hej på er! 
Det är bara 20 dagar kvar till julafton, det går bara fortare och fortare. Har haft det fullt upp med skolan. Där av den dåliga uppdateringen. Men snart är det jullov som skönt är, det har verkligen varit stressigt och många långa kvällar med plugg. Har ett matte prov på torsdag så det kommer nog inte bli så mycket inlägg fram tills dess. Nu till helgen kommer Sanne hem, så ska försöka träffa henne och på lördag ska vi fira min mormor som fyller år i veckan. Måste även försöka börja köpa julklappar eftersom att jag åker bort innan jul och kommer hem dagen innan julafton, men mer om det senare. Har än så länge köpt två julklappar, så har några kvar! 
 
Tog en paus från pluggandet i lördags och bakade lussebullar med mamma och lillebror! 
 
Nu måste jag fortsätta att plugga men vi hörs snart igen!

RSS 2.0