Höstens färg

Autumn clothes

En färg jag vill ha på mina kläder i höst är vinröd, tycker verkligen att det är så snyggt, inte hela outfiten vinröd då. Men ett plagg här och var, exempel en vinröd stickad tröja till ett par jeans. Så ska se om jag kan hitta något fint imorgon, har nämligen skolfoto på torsdag så imorgon ska jag ner på stan och köpa nya jeans!
 
 
 
 

Säg hej till Keso

Här är vår nya lilla katt som vi adopterat av Ulriks syssling. Söt va? Det är en burmakatt vid namn Keso och han är så gosig och speciell må jag säga! Han går och pratar hela tiden!

Får berätta mer sen för nu måste jag sova!

Fått en ny familjemedlem!

Har haft fullt upp kräftskivan igår var jätte mysig och åt så att jag storkna och kan nog behöva ha ett boot camp nu!
Haha, nejdå. Annars så har vi fått en ny familjemedlem idag, vad för något visar jag imorgon! Är så glad!

Nu ska jag duscha och så men lovar bättre uppdatering imorgon!

 


Fått en ny familjemedlem!

Har haft fullt upp kräftskivan igår var jätte mysig och åt så att jag storkna och kan nog behöva ha ett boot camp nu!
Haha, nejdå. Annars så har vi fått en ny familjemedlem idag, vad för något visar jag imorgon! Är så glad!

Nu ska jag duscha och så men lovar bättre uppdatering imorgon!

 


Lördag

Hej på er! Klev precis ut från duschen efter ett svettigt indoor walking med pass som jag och mamma gick på 9.30. Så ingen sovmorgon här heller! Det var i allafall skönt att få svettas lite och nu kan jag bocka av det 5:e träningspasset denna vecka har, kört 2 gym pass och 3 indoor walking pass. Ikväll blir det kräftskiva ute i stugan och imorgon händer det en jätte rolig sak som jag ser fram emot! Berättar mer imorgon!
Ska ta och klä på mig kläder nu!


Kram

Solen skiner alltid i Karlstad..

Hej mina vänner!

Det är Linneas storasyster Sanne som skriver igen. Jag tar tillfället i akt att logga in på min systers blogg. Tror dock inte att hon har något emot det. Jag behöver nämligen skriva av mig. Jag har sen i lördags bosatt mig i härliga Karlstad och blivit sambo med världens bästa pojkvän. Jag ska börja plugga Idrottsvetenskap redan nästa vecka. Kursen verkar vara jätte intressant och jag längtar faktiskt!

Det har gått några dagar sen jagt flyttade ner hit och under dom dagarna har vi plockat här i lägenheten. Måste medge att jag börjar bli en aning rastlös. Har nämligen inte vart ledig på flera år och efter att ha vart ledig i 4 dagar så klättrar jag på väggarna. Hahah. Medans min underbara sambo är på jobbet så har jag bland annat tagit powerwalks. Riktigt långa och härliga som har gett mig stora blåsor under fötterna. Så idag blir det nog ingen powerwalk men tänkte däremot skämma bort mig med en hemma spa kväll. Med hårinpacking och måla naglarna.

I morgon är det lycka – Jag ska äntligen skaffa träningskort på Sats..

Måste bara säga att jag trivs oerhört bra här fast man saknar familjen och vännerna.

Tack för lånet syrran, plus att Rudbeck är en sån bra skola. Du kommer älska den<3

Xoxo Sanne


Mycket som händer i mitt liv

Just nu är det mycket som händer, min syster har flyttat från Västerås så hjälpte henne i lördags och följde med henne ner till Karlstad. Måste erkänna att det var rätt så sorgligt att säga hejdå eftersom vi står varandra så nära, har vart lite bortskämd med att ha henne relativit nära mig. Annars så har jag börjat gymnasiet i måndags, började på Rudbeck, vilket är roligt och nytt. Har lite svårt att hitta och så, har inte heller jätte stor koll på vilka alla är i klassen. Men vi ska gå med varandra 3 år så man lär väl känna varandra med tiden.

Sedan så börjar jag komma igång med att övningsköra har bara kört 3 gånger än så länge men ska köra imorgon igen och sedan så har jag börjat läsa i körboken. Tränar så ofta jag orkar och kan och jobbar. Så ja det är rätt så mycket som händer och så men det är roligt, det är nytt och det känns som om en nystart på något sett. Så härifrån nu så börjar vi detta nya och spännande kapitell i mitt liv!

///Linnea

Söndag

Sista dagen på sommarlovet, för imorgon börjar man skolan igen. Men nu ska man inte tillbaka till kunskapsskolan utan nu blir det Rudbeck som gäller! Ska bli roligt men är ändå lite nervös, nu blir man minst på skolan igen. Fast det är nu allt det roliga börjar har jag fått höra några gånger, så om man kommer med en bra inställning ja då blir det väl roligt?! Ska åka hem till Linnéa om en stund och bara umgås och ladda upp inför första skoldagen ímorgon, som tur var så ska vi gå samma linje så helt ensam blir jag inte. Så nu kan vi vara nervösa tillsammans!

Var och firade farmor tidigare på dagen och så här såg jag ut då!


Hade på mig min nya långklänning som jag köpte i en liten butik på Skiathos!

Men ni får ha det så bra och jag önskar alla som börjar skolan imorgon lycka till!


Vart tog solen vägen?

Igår var det jätte soligt men tror ni att jag hann sola? Nej, imorse var det soligt men tror ni inte att den är borta nu och ersatt med massa moln? Men i vilket fall ska jag ut och lägga mig på en brygga med Emelie och sola och ha picknik! Har gjort något som ska vara en sallad, hittade lite köttfärsås, majs, morötter och lite annat smått och gott, men man tager vad man haver! Det blir säkert jätte bra.

Ska ta och fylla en vattenflaska och sedan möta upp Emelie nu så vi hoppas att solen kikar fram igen, lite varmt är det iallafall!

P.S Haha, söta rara Sara, har haft denna blogg så länge så trodde du visste eller att jag nämt den för dig? Förlåt mig och stackars dig som missar min roliga och intressanta blogg *Host* Är dålig på att göra reklam för mig, är helt enkelt inte bra på det! Men de som trillar in här gör det och några stannar förhoppningsvis, men borde kanske göra lite mer reklam för min lilla blogg! ;) Kram på dig min goding!

Skiathos del 2


Badade gjorde jag flera gånger om dagen eller ska jag säga i timmen?


Har aldrig smakat en godare is te!




Sallad till lunch på stranden!


En kväll nere vid hamnen


Utfodring, dessa små katter kom till oss och självklart fick de mat och vatten och lite mjölk av oss.
Kattvänner som vi är i min familj och de var hungriga kan jag säga!

///Linnea


Torsdag

God morgon!
Har nu ätit upp min gröt och ska klä på mig lite träningskläder för att ta en promenad till mamma och hämta min cykel och sedan bege mig vidare mot Friskis och Svettis. Indoor walking står på schemat, tränade det igår med mamma och det kändes att det var ett tag sen kan jag säga! Så nu ska jag börja igen, tänkte gymma lite innan om jag hinner. Sedan blir det hem igen och kanske sola? Det är ju fint väder ute, så skulle ju kunna lägga mig nere vid bryggan en stund. För ska troligtvis hem till min kära syster och hjälpa henne packa då hon flyttar till en annan stad på lördag :( Kommer sakna henne och katterna!

Får helt enkelt se vart dagen tar mig men nu ska jag byta om!

/// Linnea

Grattis farmor!

Detta inlägg tillägnas till min farmor eftersom att hon fyller år idag! Min farmor är verkligen världs bäst och det är inget jag bara säger för att hon fyller år idag, utan det är så! Jag kan verkligen prata med henne om allt mellan himmel och jord och vi skrattar alltid i varandras sällskap. Ibland kan det till och med vara lite skrämmande för att vi har så otroligt lika personligheter. Därför så blir det extra roligt när vi umgås eftersom att vi skrattar åt samma saker, skämmer ut oss och bara är helt tokiga! Det är så härligt att bara kunna vara sig själv till 100% och är så glad för att vi har en sån relation eller vad man ska säga. Farmor är en människa som sprider energi och glädje runt sig och jag hoppas att när jag blir gammal att mina barnbarn kommer att tycka samma sak om mig! För att farmor fyller år idag det kan man inte tro för hon har stannat sin ålder någonstanns och är fortfarande den där spralliga och glada personen som jag minns henne!






Det är du och jag, mot världen♥

Kram på dig min underbara och tokiga Farmor, vi ses på söndag!


Svar på kommentar

Fick en jätte gullig kommentar/fråga jag tänkte svara på!

"Fin bild i headern! Är du modell?"

Svar:
Åh, tack så mycket vad smickrad jag blir! I wish! Nej, jag är ingen modell utan bilden har min bästa vän Emelie tagit som går på linjen media på gymnasiet och hon är verkligen super duktig på att fota! Så det är all ära till henne som även har gjort min header! Men tack igen, blev verkligen jätte glad! Kram

Fast att jag bara ha några få läsare men är glad för varenda en så är det när någon skriver en kommentar som denna som för en annan kanske inte betyder så mycket men för mig så gör det typ min dag. En självförtroende dos som stärker mig och gör så att jag kommer sträcka lite extra på mig inne på gymmet som jag snar ska pallra mig iväg till!


American night with the girls

Igår kväll var jag hos Linn, och avslutade halv åtta hos mig med temat Amerikanskt. Rikitgt smarrigt var det och åt tills jag fick ont i magen! Vårt lilla gäng har som sagt kört en halv åtta hos mig med tema länder, så nu har vi kört alla, vilket var Spaninen, Kina, Grekland, Italien, Frankrike och igår USA. Så igår bjöds det bland annat på chicken wings, det kan ha varit någon sorts cheese sticks (kommer inte ihåg vad de hette men de såg ut som det), mac and cheese, hamburgare och red velvet cake! Så gott! Vi fick även smaka på Root beer som finns som öl och läsk (har pluggat på lite) och vi smakade självklart läsken och ja det smakade och luktade som tuggummit jenka. Väldigt speciell smak lär jag säga, det var inte det äckligaste jag smakat men inget jag tror att jag skulle gå och köpa.
Hade iallafall en jätte mysig kväll och det var så roligt att ses igen och snart så börjar ju gymnasiet och trotts att alla vi inte kommer att gå på samma gymnasium så kommer inte det betyda att vi fortfarande kommer att ses.



Här är vi! Alla förutom Tuva på bilden som fotar. Ser helt vindögd ut, vet inte riktigt varför
men man kan väl inte bli bra på alla bilder antar jag, så bjuder på det!


ROOT BEER!


Red velvet cake

///Linnea


Skiathos del 1

Hej igen! Kom hem igår efter en härlig vecka på Skiathos. Kändes jätte konstigt att vakna upp hemma i sin säng, ville ju vakna upp i Skiathos. Efter de resorna jag har gjort nu så har jag bestämt mig att jag ska dra bort från Sverige efter gymnasiet, vart vet jag inte. Men vill inte stanna i Sverige, kanske drar och är resledare eller bara reser.

Men här kommer lite bilder, får dela upp det i flera delar för har rätt så mycket bilder!


/// Linnea


Lördag

Hej på er !

Idag kommer Linnea hem så nu kommer dom sista inläggen upp av mig. Igår var jag och såg Lars Winnerbäck med Amina. Det var verkligen så sjukt bra och jag bara längtar tills hans nya album. Jag hade inprincip gåshud under hela konserten. Innan vi åkte ner så var vi först hos Amina och åt mat och drack vin.

Efter konserten så möte vi upp två kompisar från jobbet och tog en runda i Västerås. Västerås har verkligen levererat och jag kommer ha så fina sista minnen här ifrån. Avskedsfesten från förra helgen och Lars Winnerbäck igår.

Ikväll kommer Amina och Linn hit och har myskväll. Vi ska äta tacos och samt börja packa ner mitt liv.

xoxo Sanne


Hemma hos Amina innan Winnerbäck.


Så sjukt jävla bra.


Lars Winnerbäck

Nu sticker jag hem till mina bästa vän Amina för att äta tapas och dricka vin. Ikväll spelar Lars Winnerbäck och de ska vi självklart se på.


Söndermarken. En av mina favoritlåtar.


T-shirts







Snygga t-shirts från GT, tror ja köper dom allihopa!


Onsdag och torsdag!

I´m back mina vänner. Eller på sätt och vis. Igår vändes min värld lite upp och ner. Dom som har köpt min lägenhet börja tjafsa om en skit grej och jag var nära på att häva hela köpet. Efter träningen igår som för övrigt blev ett efterlängtat Crossfit pass så åkte jag över till min farmor.

Hon hade gjort världens godaste lunch och jag åt tills jag storkna. Jag var mätt fram tills ja gick och la mig, haha. Jag har bara världens bästa farmor!!

Idag innan jobbet så gjorde jag absolut ingenting. Eller jag pratade med min kärlek två timmar i streck. Han är nämligen på gotland nu med sina kompisar så det har inte blivit direkt långa samtal under veckan. Åh som jag har saknat honom och om bara några dagar flyttar jag ner till han. Jag kan inte vara lyckligare. På söndag kommer han hit och jag bara längtar tills jag kan kasta mig in i hans famn och puss och krama sönder han!!!

xoxo Sanne

Bit ihop eller bryt ihop.

Vilken dag! Fullt ös medvetslös. Idag var en sån dag då "mitt vatten rann över bägaren". Det helt enkelt bara brast. Det brukar göra det för mig om jag har stressat runt för länge eller bara känner mig allmänt trött och sliten. Då man bara gråter och gråter. Helt normalt med såna dagar och dom kommer väldigt sällan för mig. Såna dagar ringer jag alltid pappa, han lyssnar alltid på mig. Jag är verkligen så glad att jag kan ringa och prata med han då. Berätta hur jag känner och mår och veta att han lyssnar och stötar mig. 

Så mitt nya mål är att skriva ner allt jag ska göra. Det som stressar mig mest är flytten. Jag flyttar om 11 dagar och jag har inte börjat packa än. Hålla packa ner 1,5 år på 11 dagar. Hjälp mig!


Världens bästa pappa<3 Jag älskar dig!


Tisdag

God morgon!

Jag är uppe med tuppen. Det kostar att ligga på topp, jag ska snart be ge mig ner på stan och äta frukost med Filippa. Efter det ska jag träna och sen ska jag bara hem. Eller i en liten stund och i fall om vädret är okej så ska jag vidare ut mot stugan och plocka hallon. Ikväll börjar ja inte förens kl 18.00 och de känns faktiskt skönt. Har så myket jag ska hinna fixa innan jag flyttar. Plus att jag har disk som väntar, midre kul.


Hela syskonskaran. Åh vad ni är bäst! Jag kommer alltid finnas där för er även nu när jag kommer byta stad. Det kommer alltid finnas en sovplats för er! (bilden är från midsommarafton och den här kommer jag framkalla)

xoxo Sanne


Måndag

God morgon!

Ny vecka och nya tag. Det som kommer hända för mig den här veckan är : träning (minst 4-5 pass), jobba, gå på Lars Winnerbäck konserten, äta lunch hemma hos farmor, fika med en massa vänner ( det är många som vill hinna säga hej då till mig innan ja flyttar) och eventuellt börja packa. Eller ja måste börja!

Träningspassen den här veckan blir :
Måndag - Bodypump
Tisdag - FM
Onsdag - Crossfit
Torsdag - Gym eller vila.
Fredag - Spinning
Lördag - Vila
Söndag - Vila

Nu ska ja i alla fall äta upp min gröt och sen sticka iväg på ett body pump pass. Efter det så börjar jag jobba.
Förresten så kan ni följa mig på instagram - sannetherese. Lägger upp ganska många bilder där.

xoxo Sanne


Söndag

Hej vänner!

Idag har jag försökt att göra absolut ingenting eftersom jag var ute igår och tro mig mina vänner de känns idag. Dock hade jag världens roligaste kväll med mina vänner. Känns kul med en sån utgång. Speciellt då de kommer ta ett tag tills jag går ut här igen. Det började med att mina vänner kom hit till mig, vi drack , lyssna på musik, mingla , åt frukter och hade de bara allmänt trevligt. Efter det så dansade vi loss inne på BMB.

Idag har man mått som man förtjänar. Men Amina kom hit och innan jobbet så åkte vi ner och käkade på stan. Nu ska jag äta lite choklad, dricka Cola och mysa med världens bästa katter.

Ska för övrigt hälsa från Linnea att hon har de bra. Det är varmt och dom solar och badar.

xoxo Sanne



Chloé och Saffran


Filmtips- LOL

Såg på denna film här om dagen och jag har någon sorts hat-kärlek till Miley Cyrus. Jag tycker om The last song som hon också är med i men kanske är det för att Liam Hemsworth är med i den, vem vet?


Den är absolut sevärd, en typisk tjejfilm sånna som jag älskar. Fast sedan så tycker jag även att  action, och lite vampyrer och kärleks draman och sånt också är bra!

///Linnea


Gästbloggare - Storasyster

Hej !

Jag har fått äran att gästblogga medans Linnea är i Grekland. Jag som skriver heter Sanne och är Linneas storasyster. Jag har tidigare haft en egen blogg men la ner den för cirka 1 år sen så det känns jättekul att få blogga lite då jag har saknat de lite. Vem vet jag kanske börjar blogga sen när jag flyttar. Jag ska nämligen byta stad om två veckor. Det känns hur häftigt som helst men ändå så skrämande.

Under den här veckan så kommer ni få följa med mig. Vad som händer i mitt liv och mina tips och åsikter. Självklart kommer jag också berätta hur Linnea har det i Grekland. Så fort jag får veta något så får ni veta något, deal ?

I skrivandes stund så har jag precis ätit lite gröt och ska snart röra mig mot gymmet. Idag går jag igenom hela kroppen eftersom de var ett tag sen jag träna. Senare mot lunch så kommer en av mina finaste vänner till mig och fikar och ikväll ska jag ha avskedsfest för mina vänner. Nog pratat , jag kan inte berätta allt i samma inlägg. Vad vill ni veta? Något om mig? Eller om Linnea? Träningstips eller lite tips på kläder och skor ? Jag ser iallafall framemot och få blogga lite.

Festklänningar , Drop Back Chiffon Dress , Ax Paris - NELLY.COM

Den här klänningen ska jag ha på mig ikväll och jag bara älskar den.

xoxo Sanne





Hejdå mina kära vänner!

Ni ligger antagligen och sover just nu men snart så är det dags att åka mot Arlanda, är super trött då jag endast har sovit ca 2,5 timmar knappt det, men sova kan jag göra i ett annat liv (eller på flyget). Kan inte fatta att om några timmar så kommer jag att vara i Grekland, första gången jag åker dit så är riktigt nyfiken. Ska bli så skönt att äntligen få lite sommar, den sommaren som är här i Sverige vill jag inte kalla sommar för det har varit så mycket regn och dåligt väder. Men nu så bär det av mot varmare breddgrader och brun ska jag också bli!

Nu måste jag gå men hörs när jag kommer hem!

Ha det bäst! ♥

Tips- Gott bröd

(Här kommer brödet jag pratade om farmor)
Ibland när jag har riktigt tråkigt kommer min husmors sida fram och då blir det bak som gäller. Detta händer väldigt sällan kanske var tredje månad eller så men det är faktiskt rätt så roligt att baka om det blir bra. Det senaste har varit bröd och för någon månad sen så bakade jag ett gott och nyttigt bröd, hittade receptet på någon blogg kommer inte riktigt ihåg vilken blogg, för läser så många. Men skrev i allafall av receptet och bakade det själv och kan minnas att det var lätt att baka och super smarrigt, men man får frysa in det för den blir torr efter några dagar. Så om man inte äter så mycket bröd kan man dela den på hälften och frysa in ena halvan för att förhindra det och ta upp den sen när ena halvan är uppäten.

Men här är receptet som jag har skrivit helt av: 

2dl Havregryn,
5dl Dinkelmjöl,
1 nypa havssalt,
2tsk Bikarbonat,
1dl Linfrö,
2 dl valfria nötter, russin, 1st Burk kvarg (lidl) alt 4dl naturell yoghurt,
3msk honung,
1 rivet äpple.

Sätt på ugnen på 200grader. Förbered en brödform med att lägga i bakplåtspapper. Blanda sedan alla torra ingr. ordentligt. Blanda kvarg, honung och det rivna äpplet. Rör ner i mjölblandning. Med kvarget blir brödet redan här lite fastare och som en hård klump. No worries! Det ser ut så. Använder du yoghurt blir degen i det här stadiet kladdigare.Tryck ner degen i brödformen och dekorera. (Jag använde denna gång pumpa och sesamfrön) Skjutsa in i ugnen. Tiden brukar ligga på 40min-60min. Håll koll med brödsticka! Brödet är nu klart och ska inte vila i sin form, då blir det gärna degigt. Servera direkt eller låt vila som den är.


Just nu- Hos farmor


Sitter just nu hos farmor och har hjälpt henne med datan!
Ikväll blir det Indoor Walking med mamma, skönt att få svettas, hoppas att jag inte känner av att jag tränade igår med. Men nu kör vi, sista spurten innan Grekland!

Hörs ikväll


RSS 2.0